#izpušni sistemi

AKRAPOVIČ

Izpušni sistemi za skuterje in motorna kolesa.
POIŠČI ZA SVOJ MOTORPREDSTAVITEV

Izpušni sistemi

Akrapovič

Vaše klasično motorno kolo ali skuter se odlično ujema z natančno sestavljenim izpušnim sistemom Akrapovič. Oblika izpušnih sistemov je edinstvena in preprosto lepa. Gre za modno izraznost.
Izpušne sisteme Akrapovič razvija ista skupina inženirjev, ki sodeluje s partnerji zmagovalnih dirkalnih moštev v kategorijah MotoGP, WSBK in drugih. Vsi izdelki so preizkušeni v laboratorijih podjetja na lastnih, zelo naprednih dinamometrih.
Izpušne sisteme Akrapovič razvija ista skupina inženirjev, ki sodeluje s partnerji zmagovalnih dirkalnih moštev v kategorijah World Motocross, Enduro, Supercross in drugih. Vsi izdelki so preizkušeni v laboratorijih podjetja na lastnih dinamometrih. Doživite enako mero adrenalina, užitka in moči kot najboljši vozniki na svetu.

SKUTERJI

Akrapovič izpušni sistem

CESTNI

Akrapovič izpušni sistem

OFFROAD

Akrapovič izpušni sistem

Ozadja

Akrapovič

Vizija

Akrapovič

Akrapovič je v svetu priznano kot zelo inovativno in visokotehnološko podjetje, kjer uporabljamo pri oblikovanju izpušnih sistemov najnovejšo tehnologijo in visokokakovostne materiale.

Znamka Akrapovič je sinonim za najvišjo raven oblikovanja, izboljšano zmogljivost ter nepogrešljiv in enkraten zvok izpušnih sistemov. Izdelke za motocikle in športne avtomobile ob pomoči najnovejše tehnologije, postopkov izdelave in najžlahtnejših materialov oblikuje in izdeluje več kot 1000 predanih in visokousposobljenih zaposlenih.

Oddelek za raziskave in razvoj za področje dirkanja sodeluje z več deset zmagovalnimi dirkaškimi ekipami. Več kot 100 svetovnih prvakov je svoje naslove doseglo z izpušnimi sistemi Akrapovič.

BREZPLAČEN E-VODIČ!

``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
BREZPLAČEN PRENOS

Financiranje

Odplačilna doba do 240 mesecev!

V sodelovanju z banko Sberbank vam ponujamo ugodno in enostavno financiranje nakupa motorja ali dodatne oz. zaščitne opreme. Spodnji kalkulator je striktno informativne narave, baziran na splošnem izračunu spletne strani Sberbank. Za dodatna vprašanja nam pošljite povpraševanje preko gumba, ki se nahaja pod informativnim kalkulatorjem.
*Efektivna obrestna mera ali EOM je letna stopnja, ki odraža dejansko ceno denarja in se izračuna z upoštevanjem pogojev kredita, to je skupnega zneska kredita, roka črpanja, roka vračila, števila mesečnih obveznosti, obrestne mere, stroškov odobritve; njen izračun pa je kot informacija namenjen kreditojemalcu in za izpolnitev zahteve po izračunu EOM v skladu z zakonskimi določbami Zakona o potrošniških kreditih (ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji). Izračun efektivne obrestne mere ali EOM je informativne narave in velja na dan izdelave tega izračuna. Izračun EOM se lahko spremeni, če se spremeni katerakoli predpostavka, ki vpliva na njegov izračun. Informativni izračun je oglasno sporočilo, je informativne narave in je za banko neobvezujoč in ne predstavlja predhodnih informacij po ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji. Skupni znesek plačil, ki ga mora plačati kreditojemalec je seštevek skupnega zneska kredita ter skupnih stroškov kredita.
Odplačilna doba do 240 mesecev za kredite s spremenljivo obrestno mero.
Fiksna obrestna mera z odplačilno dobo do 120 mesecev.
Gotovinski kredit lahko najamejo tudi nekomitenti, menjava banke ni potrebna.
Nizki stroški odobritve kredita.
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO
POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

MOTO