Modeli serije R 2020: čista tekmovalna zmogljivost

Modeli serije R 2020: čista tekmovalna zmogljivost

Nove barve za modele razreda Supersport YZF-R6, YZF-R3 in YZF-R125

Yamahin svet serije R vključuje najbolj izpopolnjen izbor visokozmogljivih motornih koles razreda Supersport. Ponudba vrhunske serije R 2020, ki so jo navdihnili Yamahin motor M1 iz razreda MotoGP ter vodilna modela YZF-R1M in YZF-R1, vsem adrenalinskim navdušencem ponuja možnost, da hitro napredujejo in se povzpnejo do samega vrha.

Za leto 2020 bodo modeli YZF-R6, YZF-R3 in YZF-R125 na voljo v številnih novih barvnih različicah in z novo grafično zasnovo, vključno z različico Icon Blue, ki je v skladu s sedanjimi zaščitnimi barvami uradnih dirkalnih ekip Yamahe na svetovnem prvenstvu. Vse to še dodatno krepi močne družinske vezi serije R in poudarja njihovo čisto tekmovalno DNK.

Barve 2020

YZF-R6:

  • Modra Icon Blue
  • Črna Midnight Black

YZF-R3:

  • Modra Icon Blue
  • Črna Midnight Black

YZF-R125:

  • Modra Icon Blue
  • Bela Competition White
  • Črna Tech Black

Originalna dodatna oprema – vrhunska izbira in najboljša kakovost

Vozniki Yamahine serije R si lahko motor prilagodijo z namestitvijo številne dodatne opreme, ki je bila posebej razvita za te ekskluzivne modele. Posebej za modela YZF-R3 in YZF-R125 je na voljo dodatna oprema športnega paketa – ekskluzivni komplet originalne dodatne opreme, ki ga je skrbno izbralo podjetje Yamaha.

Ta športni paket z nosilcem registrske tablice, trpežnim vizirjem, kompletom LED-smernikov, stranskimi drsniki in zaščito za rezervoar poudarja videz in občutek modelov YZF-R3 in YZF-R125 – predstavlja pa tudi tesno povezavo med temi lahkimi motorji razreda Supersport in Yamahinimi zmagovitimi tekmovalci WSBK in WorldSSP.

Konfigurirajte virtualno Yamaho z aplikacijo MyGarage

Z brezplačno aplikacijo MyGarage lahko navdušenci nad Yamahinimi motorji serije R ustvarijo popoln 3D-model Yamahinega motorja razreda Supersport.

Uporabniki aplikacije MyGarage lahko shranijo in delijo svoje virtualne motorje z dodatno opremo, izbrane konfiguracije pa lahko pošljejo tudi prodajalcu izdelkov Yamaha, ki bo novi ali rabljeni model serije R opremil z izbranimi originalnimi dodatki.

About The Author

admin

Financiranje

Odplačilna doba do 240 mesecev!

V sodelovanju z banko Sberbank vam ponujamo ugodno in enostavno financiranje nakupa motorja ali dodatne oz. zaščitne opreme. Spodnji kalkulator je striktno informativne narave, baziran na splošnem izračunu spletne strani Sberbank. Za dodatna vprašanja nam pošljite povpraševanje preko gumba, ki se nahaja pod informativnim kalkulatorjem.
*Efektivna obrestna mera ali EOM je letna stopnja, ki odraža dejansko ceno denarja in se izračuna z upoštevanjem pogojev kredita, to je skupnega zneska kredita, roka črpanja, roka vračila, števila mesečnih obveznosti, obrestne mere, stroškov odobritve; njen izračun pa je kot informacija namenjen kreditojemalcu in za izpolnitev zahteve po izračunu EOM v skladu z zakonskimi določbami Zakona o potrošniških kreditih (ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji). Izračun efektivne obrestne mere ali EOM je informativne narave in velja na dan izdelave tega izračuna. Izračun EOM se lahko spremeni, če se spremeni katerakoli predpostavka, ki vpliva na njegov izračun. Informativni izračun je oglasno sporočilo, je informativne narave in je za banko neobvezujoč in ne predstavlja predhodnih informacij po ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji. Skupni znesek plačil, ki ga mora plačati kreditojemalec je seštevek skupnega zneska kredita ter skupnih stroškov kredita.
Odplačilna doba do 240 mesecev za kredite s spremenljivo obrestno mero.
Fiksna obrestna mera z odplačilno dobo do 120 mesecev.
Gotovinski kredit lahko najamejo tudi nekomitenti, menjava banke ni potrebna.
Nizki stroški odobritve kredita.
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

MOTO