Novi model 2019 700GT Tracer

Novi model 2019 700GT Tracer

Yamahini športno-potovalni modeli: novi kraji, nove izkušnje, novi spomini.
Kam boste prispeli s ponudbo “Roads of Life”?

Yamahina raznolika ponudba 2019 modelov Tracer 700, Tracer 900 in FJR1300 vsem voznikom športno-potovalnih modelov omogoča raziskovanje ponudbe “Roads of Life”, kjer vas čakajo nove dogodivščine in potovalni spomini.

V letu 2019 bo Yamaha poleg uspešnega modela Tracer 700 predstavila nov model Tracer 700GT, ki ga odlikuje visok potovalni vizir, ergonomski sedež in 20-litrski stranski torbi v enaki barvi. Ti skupaj zagotavljajo dobro zaščito pred vetrom, večje udobje med potovanjem in izboljšano funkcionalnost. Model Tracer 700GT z vrhunskimi specifikacijami stavi na prednosti športnega in okretnega modela Tracer 700.
Z izboljšanim potovalnim potencialom, ta nova pridobitev Yamahine uspešne ponudbe modelov Tracer predstavlja enega najbolj vsestranskih modelov v razredu. Na voljo je v modri Phantom Blue, črni Tech Black in sivi Nimbus Grey, ki vključuje rdečo sekundarno barvo.

Ključne lastnosti modela Tracer 700GT

  • Vsestranski, razburljiv in cenovno dostopen
  • Najbolj dostopen in ugoden športno-potovalni model
  • Nastavljiv visok vizir zagotavlja boljšo zaščito pred vetrom in vremenskimi vplivi
  • Eleganten in dobro oblazinjen udoben sedež
  • 20-litrski potovalni stranski torbi v enaki barvi
  • Razburljiva športna zmogljivost z okretnim upravljanjem
  • 17-litrski rezervoar za gorivo za velike razdalje
  • Izjemno razmerje moči in teže
  • 689 cm3 agregat z glavno gredjo z zamikom z dvema valjema z visokim navorom
  • Kompaktna in lahka šasija

GALERIJA

PODROBNOSTI

BARVE

About The Author

admin

Financiranje

Odplačilna doba do 240 mesecev!

V sodelovanju z banko Sberbank vam ponujamo ugodno in enostavno financiranje nakupa motorja ali dodatne oz. zaščitne opreme. Spodnji kalkulator je striktno informativne narave, baziran na splošnem izračunu spletne strani Sberbank. Za dodatna vprašanja nam pošljite povpraševanje preko gumba, ki se nahaja pod informativnim kalkulatorjem.
*Efektivna obrestna mera ali EOM je letna stopnja, ki odraža dejansko ceno denarja in se izračuna z upoštevanjem pogojev kredita, to je skupnega zneska kredita, roka črpanja, roka vračila, števila mesečnih obveznosti, obrestne mere, stroškov odobritve; njen izračun pa je kot informacija namenjen kreditojemalcu in za izpolnitev zahteve po izračunu EOM v skladu z zakonskimi določbami Zakona o potrošniških kreditih (ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji). Izračun efektivne obrestne mere ali EOM je informativne narave in velja na dan izdelave tega izračuna. Izračun EOM se lahko spremeni, če se spremeni katerakoli predpostavka, ki vpliva na njegov izračun. Informativni izračun je oglasno sporočilo, je informativne narave in je za banko neobvezujoč in ne predstavlja predhodnih informacij po ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji. Skupni znesek plačil, ki ga mora plačati kreditojemalec je seštevek skupnega zneska kredita ter skupnih stroškov kredita.
Odplačilna doba do 240 mesecev za kredite s spremenljivo obrestno mero.
Fiksna obrestna mera z odplačilno dobo do 120 mesecev.
Gotovinski kredit lahko najamejo tudi nekomitenti, menjava banke ni potrebna.
Nizki stroški odobritve kredita.
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

MOTO