#motornakolesa

YAMAHA
AEROX 4

Življenje je dirka.
SPECIFIKACIJEPREDSTAVITEV

50cc Scooters

AEROX 4

Mladi ste in veste, kaj hočete. Nekaj vam je všeč, ali pa ne. In pod nobenim pogojem ne boste sprejeli nečesa, kar ni najboljše. Vaš prvi skuter mora biti Aerox. Kar koli drugega ne pride v poštev.

ZAKAJ V NAKUP?

Skuter Aerox je s svojim oklepom razreda Supersport in odlično vodljivo šasijo Yamahin vrhunski 50 cm3 športni skuter. Nič na cesti mu ne pride blizu. S 4-taktnim skuterjem Aerox 4 pa je zdaj na voljo še več možnosti.

POSEBNE LASTNOSTI

  • Tekočinsko hlajen 50 cm3, 4-taktni agregat
  • Oklep razreda Supersport z vplivom modela R1
  • Pregledna instrumentna LCD-plošča

AEROX 4 - CENA

MALOPRODAJNA CENA: € 3.050,00

MODEL 2018

Yamaha AEROX 4

Mladi ste in veste, kaj hočete. Nekaj vam je všeč, ali pa ne. In pod nobenim pogojem ne boste sprejeli nečesa, kar ni najboljše. Vaš prvi skuter mora biti Aerox. Kar koli drugega ne pride v poštev.

Skuter Aerox je s svojim oklepom razreda Supersport in odlično vodljivo šasijo Yamahin vrhunski 50 cm3 športni skuter. Nič na cesti mu ne pride blizu. S 4-taktnim skuterjem Aerox 4 pa je zdaj na voljo še več možnosti.

Kompakten 4-taktni tekočinsko hlajen agregat zagotavlja odzivno zmogljivost in varčno delovanje. Oprema skuterja Aerox 4 vključuje vse tisto, kar ste vzljubili pri originalu: eleganten oklep, lahka platišča in zmogljive kolutne zavore. In najboljši videz na cesti.

Izpostavljene podrobnosti

Yamaha AEROX 4

> Tekočinsko hlajen 50 cm3, 4-taktni agregat,
> Oklep razreda Supersport z vplivom modela R1,
> Odlično vodljiv cevast športni okvir
> Zmogljive 190 mm sprednje in zadnje kolutne zavore,
> Lahka 5-kraka platišča iz litega aluminija,
> Predal pod sedežem za shranjevanje čelade
> Pregledna instrumentna LCD-plošča
> Hidravlične teleskopske sprednje vilice
> Kar 6-litrski rezervoar za gorivo za dolge vožnje.

Galerija

Yamaha AEROX 4

Oblika

Yamaha AEROX 4

Za radikalnim oklepom skuterja Aerox 4 je lahek cevast okvir s kompaktno medosno razdaljo 1275 mm, ki omogoča športno upravljanje ter izjemno premagovanje zavojev. Robustne hidravlično teleskopske sprednje vilice blažijo udarce z 80 mm hodom. Z nizko skupno težo, ki je zgolj nekaj čez 100 kg, sodi skuter Aerox 4 med najbolj okretne skuterje na cesti.

Yamaha sodi med vodilne svetovne proizvajalce visokozmogljivih motorjev – zasnovo dirkalnega oklepa skuterja Aerox 4 je navdahnil naš izjemni model YZF-R1. Z aerodinamično sprednjo lučjo, dvignjenim zadnjim delom in zadnjo lučjo v stilu razreda R1 sodi skuter Aerox 4 med najbolj dinamične 50 cm3 skuterje na cesti.

Oglejte si visoko tehnologijo, ki je del vsakega skuterja Aerox, in spoznali boste, da je to izrazit športni skuter, ki bo poskrbel, da bo vsaka vožnja nekaj posebnega. Poleg tega, da je eden izmed najbolj radikalnih skuterjev na cesti, je Aerox 4 tudi zelo praktičen in vznemirljiv, saj ima predal za shranjevanje pod sedežem in velik rezervoar za gorivo.

Razpoložljive barve

Yamaha AEROX 4

Cyber Blue

Matt Grey

Tehnični podatki

Yamaha AEROX 4

Skuter Aerox 4 je opremljen s tekočinsko hlajenim 1-valjnim, 50 cm3, 4-taktnim agregatom ter popolnoma avtomatskim menjalnikom, ki vas bo navdušil s poskočnim pospeševanjem in takojšnjim delovanjem z načinom ``obrni in pelji``. Ker najnovejši 4- taktni agregat zagotavlja varčno porabo goriva in majhne emisije izpušnih plinov, je skuter Aerox 4 še bolj privlačen za nove lastnike.

Prenesite si PDF z vsemi tehničnimi podatki Yamahe Aerox 4.

SPECIFIKACIJE

360°

Yamaha AEROX 4

V pripravi …

VIDEO

Yamaha AEROX 4

BREZPLAČEN E-VODIČ!

``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
BREZPLAČEN PRENOS

Financiranje

Odplačilna doba do 240 mesecev!

V sodelovanju z banko Sberbank vam ponujamo ugodno in enostavno financiranje nakupa motorja ali dodatne oz. zaščitne opreme. Spodnji kalkulator je striktno informativne narave, baziran na splošnem izračunu spletne strani Sberbank. Za dodatna vprašanja nam pošljite povpraševanje preko gumba, ki se nahaja pod informativnim kalkulatorjem.
*Efektivna obrestna mera ali EOM je letna stopnja, ki odraža dejansko ceno denarja in se izračuna z upoštevanjem pogojev kredita, to je skupnega zneska kredita, roka črpanja, roka vračila, števila mesečnih obveznosti, obrestne mere, stroškov odobritve; njen izračun pa je kot informacija namenjen kreditojemalcu in za izpolnitev zahteve po izračunu EOM v skladu z zakonskimi določbami Zakona o potrošniških kreditih (ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji). Izračun efektivne obrestne mere ali EOM je informativne narave in velja na dan izdelave tega izračuna. Izračun EOM se lahko spremeni, če se spremeni katerakoli predpostavka, ki vpliva na njegov izračun. Informativni izračun je oglasno sporočilo, je informativne narave in je za banko neobvezujoč in ne predstavlja predhodnih informacij po ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji. Skupni znesek plačil, ki ga mora plačati kreditojemalec je seštevek skupnega zneska kredita ter skupnih stroškov kredita.
Odplačilna doba do 240 mesecev za kredite s spremenljivo obrestno mero.
Fiksna obrestna mera z odplačilno dobo do 120 mesecev.
Gotovinski kredit lahko najamejo tudi nekomitenti, menjava banke ni potrebna.
Nizki stroški odobritve kredita.
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

MOTO