#motornakolesa

YAMAHA
D'ELIGHT 125

Nizka poraba goriva, številne možnosti.
SPECIFIKACIJEPREDSTAVITEV

Urban Mobility

D'ELIGHT 125

Eleganten novi model D'elight je oblikovan tako, da so potovanja enostavnejša in hitrejša ter bistveno udobnejša.

ZAKAJ V NAKUP?

Ključni lastnosti, ki poskrbita za izredno udobno vožnjo tega varčnega mestnega skuterja, sta njegovo kompaktno ohišje in izredno lahka konstrukcija – za večje zmogljivosti z nizko porabo goriva pa model D’elight poganja naš učinkovit nov zračno hlajen agregat Blue Core s prostornino 125 cm3.

POSEBNE LASTNOSTI

  • Elegantna in okretna nova zasnova ohišja
  • Majhna mokra teža, ki znaša samo 99 kg
  • Nizka poraba goriva, do 70,5 km/l pri 45 km/h

D'ELIGHT 125 - CENA

MALOPRODAJNA CENA: € 2.750,00

MODEL 2018

Yamaha D'ELIGHT 125

Eleganten novi model D'elight je oblikovan tako, da so potovanja enostavnejša in hitrejša ter bistveno udobnejša.

Ključni lastnosti, ki poskrbita za izredno udobno vožnjo tega varčnega mestnega skuterja, sta njegovo kompaktno ohišje in izredno lahka konstrukcija – za večje zmogljivosti z nizko porabo goriva pa model D'elight poganja naš učinkovit nov zračno hlajen agregat Blue Core s prostornino 125 cm3.

Nizek sedež in prostorna notranjost omogočata sproščen položaj vožnje, obenem pa je dovolj prostora za shranjevanje čelade oziroma poslovnega ali manjšega kovčka. Skupaj z nevpadljivim mestnim slogom in prefinjeno zasnovo z evropskim navdihom model D'elight združuje vrhunsko kakovost in vrednost, najboljšo v razredu.

Izpostavljene podrobnosti

Yamaha D'ELIGHT 125

> Privlačen, vreden svoje cene mestni skuter za vsakdanjo uporabo
> Elegantna in okretna nova zasnova ohišja
> Majhna mokra teža, ki znaša samo 99 kg,
> Zmogljiv in učinkovit nov agregat s prostornino 125 cm3 Blue Core,
> Nizka poraba goriva, do 70,5 km/l pri 45 km/h,
> Predal pod sedežem za shranjevanje čelade in več
> D'elight ima 12-palčno sprednje kolo in 10-palčno zadnje kolo
> Dovolj prostora za dve osebi
> Prednja disk zavora in zadnja bobnasta zavora z UBS
> Široka ponudba originalne Yamahine dodatne opreme

Galerija

Yamaha D'ELIGHT 125

Oblika

Yamaha D'ELIGHT 125

Elegantno in kompaktno novo ohišje novega skuterja D'elight je zasnovano za vse ljubitelje nevpadljivega sloga. Črna Vrešetka in vgrajeni smerniki skrbijo za eleganten videz, za bolj izrazit vrhunski občutek tega cenovno dostopnega skuterja pa poskrbijo kakovosten oklep in privlačne linije.

Skuter D'elight združuje izredno ugodno ceno in vse specifikacije, ki vključujejo sprednjo zavoro s 180-mm diskom in zadnjo bobnasto zavoro za zadostno zavorno moč. Centralni zavorni sistem (UBS) pa samodejno uravnoteži zavorne pritiske, da omogoči bolj enakomerno zaviranje.

Pri vožnji po mestnih ulicah z gostim prometom vam bosta veliko pomenila preprosta okretnost in odzivno upravljanje skuterja D'elight, zaradi česar boste lahko uživali v vsaki vožnji. Ta kompakten mestni skuter za vsakdanjo uporabo ima samo 99 kg in ga je zelo enostavno upravljati – ozko ohišje in nizka teža tudi bistveno olajšata iskanje parkirnega mesta.

Razpoložljive barve

Yamaha D'ELIGHT 125

Milky White

Green

Diamond Black

Tehnični podatki

Yamaha D'ELIGHT 125

Ob vsakem dodajanju plina boste začutili resnične prednosti nove tehnologije agregata Blue Core skuterja D'elight's. S številnimi posebnimi funkcijami, ki pripomorejo k manjši izgubi moči in boljši učinkovitosti, zračno hlajen agregat s 125 cm3 zagotavlja živahne zmogljivosti in odlično porabo goriva.

Prenesite si PDF z vsemi tehničnimi podatki Yamahe D'elight 125.

SPECIFIKACIJE

360°

Yamaha D'ELIGHT 125

V pripravi …

VIDEO

Yamaha D'ELIGHT 125

V pripravi …

BREZPLAČEN E-VODIČ!

``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
BREZPLAČEN PRENOS

Financiranje

Odplačilna doba do 240 mesecev!

V sodelovanju z banko Sberbank vam ponujamo ugodno in enostavno financiranje nakupa motorja ali dodatne oz. zaščitne opreme. Spodnji kalkulator je striktno informativne narave, baziran na splošnem izračunu spletne strani Sberbank. Za dodatna vprašanja nam pošljite povpraševanje preko gumba, ki se nahaja pod informativnim kalkulatorjem.
*Efektivna obrestna mera ali EOM je letna stopnja, ki odraža dejansko ceno denarja in se izračuna z upoštevanjem pogojev kredita, to je skupnega zneska kredita, roka črpanja, roka vračila, števila mesečnih obveznosti, obrestne mere, stroškov odobritve; njen izračun pa je kot informacija namenjen kreditojemalcu in za izpolnitev zahteve po izračunu EOM v skladu z zakonskimi določbami Zakona o potrošniških kreditih (ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji). Izračun efektivne obrestne mere ali EOM je informativne narave in velja na dan izdelave tega izračuna. Izračun EOM se lahko spremeni, če se spremeni katerakoli predpostavka, ki vpliva na njegov izračun. Informativni izračun je oglasno sporočilo, je informativne narave in je za banko neobvezujoč in ne predstavlja predhodnih informacij po ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji. Skupni znesek plačil, ki ga mora plačati kreditojemalec je seštevek skupnega zneska kredita ter skupnih stroškov kredita.
Odplačilna doba do 240 mesecev za kredite s spremenljivo obrestno mero.
Fiksna obrestna mera z odplačilno dobo do 120 mesecev.
Gotovinski kredit lahko najamejo tudi nekomitenti, menjava banke ni potrebna.
Nizki stroški odobritve kredita.
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

MOTO