#motornakolesa

YAMAHA
FJR 1300AE

Neskončni zavoji.
SPECIFIKACIJEPREDSTAVITEV

Sport Touring

FJR 1300AE

Model FJR1300AE, ki je opremljen z elektronsko nastavljivim vzmetenjem in obrnjenimi vilicami, poskrbi za vrhunsko vožnjo.

ZAKAJ V NAKUP?

Nov 6-stopenjski menjalnik omogoča hitrejše pospeške in bolj sproščeno vožnjo pri visoki hitrosti, najsodobnejša drsna sklopka pa zagotavlja lažje prestavljanje v nižje prestave.

POSEBNE LASTNOSTI

  • Drsna sklopka za lažje prestavljanje v nižje prestave
  • Izboljšan zadnji del z LED-lučmi
  • Yamahina D-funkcija za sproščeno ali divjo vožnjo

FJR 1300AE - CENA

MALOPRODAJNA CENA: € 20.995,00

AKCIJSKA CENA 17: € 18.495,00

MODEL 2018

Yamaha FJR 1300AE

Model FJR1300AE, ki je opremljen z elektronsko nastavljivim vzmetenjem in obrnjenimi vilicami, poskrbi za vrhunsko vožnjo. Nov 6-stopenjski menjalnik omogoča hitrejše pospeške in bolj sproščeno vožnjo pri visoki hitrosti, najsodobnejša drsna sklopka pa zagotavlja lažje prestavljanje v nižje prestave.

Napredni sistem vzmetenja omogoča voznikom, da prilagajajo delovanje motorja cestnim površinam ter obremenitvi. Štiri glavne nastavitve in tri nastavitve blaženja poskrbijo, da vozniki motorja FJR1300AE uživate v najbolj kakovostni vožnji, ne glede na razmere.

Dinamično športno-potovalno motorno kolo ima sprednje in zadnje LED-luči ter sprednje stranske luči, ki zasvetijo ob zavojih, zato boste želeli, da se vaša vožnja nikoli ne konča.

Izpostavljene podrobnosti

Yamaha FJR 1300AE

> Izjemen 1298 cm3 vrstni 4-valjni agregat s sistemom YCC-T
> Elektronsko nastavljiv sistem vzmetenja in obrnjene vilice
> Aluminijast športen okvir za okretno vodljivost
> 6-stopenjski menjalnik za dinamično pospeševanje
> Drsna sklopka za lažje prestavljanje v nižje prestave
> Sprednje LED-luči z nastavljivimi stranskimi lučmi
> Izboljšan zadnji del z LED-lučmi
> Popolnoma nastavljiv vizir, oklep, sedež in krmilo
> Yamahina D-funkcija za sproščeno ali divjo vožnjo
> Sistem za nadzor zdrsa in tempomat
> Pogonski sistem za čisto in tiho delovanje
> Stranske torbe, ogrevane ročice in 12 V vtičnica (standardna oprema)

Galerija

Yamaha FJR 1300AE

Oblika

Yamaha FJR 1300AE

Dvodelne sprednje luči so opremljene s štirimi kompaktnimi in zmogljivimi LED-lučmi, specifikacije visokozmogljivega modela FJR pa še bolj izstopajo zaradi pozicijskih LED-luči in sklopa zadnjih LED-luči. Zaradi sprednjih nastavljivih stranskih luči, ki zasvetijo ob zavojih, je model FJR1300AE eden najbolj zmogljivih motorjev v svojem razredu.

Najnovejši model FJR1300AE ima 6-stopenjski menjalnik, s katerim lahko voznik najbolje izkoristi izjemno visoke stopnje navora za hitro pospeševanje, visoka 6. prestava pa pri visoki hitrosti vožnje poskrbi za nižje vrtljaje. Za lažje prestavljanje v nižje prestave ter lahkotno zavijanje je serijsko nameščena drsna sklopka.

Model FJR1300AE izkorišča številne napredne elektronske nadzorne sisteme, kot sta nadzor zdrsa (TCS) in tempomat. Yamahina Dfunkcija omogoča vozniku izbiro nastavitev agregata, in sicer tako, da ustreza sproščeni ali športni vožnji, elektronsko nastavljivo vzmetenje pa pri tem izjemno izboljša kakovost vožnje.

Razpoložljive barve

Yamaha FJR 1300AE

Phantom Blue

Matt Silver

Tech Graphite

Tehnični podatki

Yamaha FJR 1300AE

Yamahin elektronski sistem za nadzor plina poskrbi za gladko moč, izpopolnjen agregat pa omogoča izjemne športne zmogljivosti in učinkovito porabo goriva, visok navor ter vrhunsko delovanje pri visokih vrtljajih, zato boste premagovali ogromne razdalje brez
večjega napora.

Prenesite si PDF z vsemi tehničnimi podatki Yamahe FJR1300AE.

SPECIFIKACIJE

360°

Yamaha FJR 1300AE

V pripravi …

VIDEO

Yamaha FJR 1300AE

BREZPLAČEN E-VODIČ!

``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
BREZPLAČEN PRENOS

Financiranje

Odplačilna doba do 240 mesecev!

V sodelovanju z banko Sberbank vam ponujamo ugodno in enostavno financiranje nakupa motorja ali dodatne oz. zaščitne opreme. Spodnji kalkulator je striktno informativne narave, baziran na splošnem izračunu spletne strani Sberbank. Za dodatna vprašanja nam pošljite povpraševanje preko gumba, ki se nahaja pod informativnim kalkulatorjem.
*Efektivna obrestna mera ali EOM je letna stopnja, ki odraža dejansko ceno denarja in se izračuna z upoštevanjem pogojev kredita, to je skupnega zneska kredita, roka črpanja, roka vračila, števila mesečnih obveznosti, obrestne mere, stroškov odobritve; njen izračun pa je kot informacija namenjen kreditojemalcu in za izpolnitev zahteve po izračunu EOM v skladu z zakonskimi določbami Zakona o potrošniških kreditih (ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji). Izračun efektivne obrestne mere ali EOM je informativne narave in velja na dan izdelave tega izračuna. Izračun EOM se lahko spremeni, če se spremeni katerakoli predpostavka, ki vpliva na njegov izračun. Informativni izračun je oglasno sporočilo, je informativne narave in je za banko neobvezujoč in ne predstavlja predhodnih informacij po ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji. Skupni znesek plačil, ki ga mora plačati kreditojemalec je seštevek skupnega zneska kredita ter skupnih stroškov kredita.
Odplačilna doba do 240 mesecev za kredite s spremenljivo obrestno mero.
Fiksna obrestna mera z odplačilno dobo do 120 mesecev.
Gotovinski kredit lahko najamejo tudi nekomitenti, menjava banke ni potrebna.
Nizki stroški odobritve kredita.
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

MOTO