#motornakolesa

YAMAHA
FJR 1300AS

Neskončni zavoji.
SPECIFIKACIJEPREDSTAVITEV

Sport Touring

FJR 1300AS

Izjemno napredno motorno kolo FJR1300AS izstopa v vsakem pogledu. Ena od posebnosti je elektronski sistem za menjavanje prestav brez sklopke, ki vozniku omogoča prestavljanje z levo nogo ali palcem brez uporabe ročice sklopke.

ZAKAJ V NAKUP?

Sistem za menjavanje prestav brez sklopke YCC-S in 6-stopenjski menjalnik. To pomeni manj napora in še več užitka med vožnjo.

POSEBNE LASTNOSTI

  • Izjemen 1298 cm3 vrstni 4-valjni agregat s sistemom YCC-T
  • Sistem za menjavanje prestav brez sklopke
  • Yamahina D-funkcija za sproščeno ali divjo vožnjo

FJR 1300AS - CENA

MALOPRODAJNA CENA: € 22.295,00

MODEL 2018

Yamaha FJR 1300AS

Izjemno napredno motorno kolo FJR1300AS izstopa v vsakem pogledu. Ena od posebnosti je elektronski sistem za menjavanje prestav brez sklopke, ki vozniku omogoča prestavljanje z levo nogo ali palcem brez uporabe ročice sklopke. To pomeni manj napora in še več užitka med vožnjo.

Dovršeno potovalno motorno kolo je opremljeno z elektronsko nastavljivim sistemom vzmetenja z obrnjenimi vilicami. Tako lahko spremenite nastavitve za želeno trdoto in blaženje.

Model FJR1300AS je pripravljen na vaše neskončne vožnje, saj ima močan 1298 cm3 agregat, aluminijasto šasijo, 6-stopenjski menjalnik, opremljen pa je tudi s tempomatom ter sistemom za preprečevanje zdrsa koles.

Izpostavljene podrobnosti

Yamaha FJR 1300AS

> Sistem za menjavanje prestav brez sklopke YCC-S in 6-stopenjski menjalnik
> Izjemen 1298 cm3 vrstni 4-valjni agregat s sistemom YCC-T
> Elektronsko nastavljiv sistem vzmetenja in obrnjene vilice
> Aluminijast športen okvir za okretno vodljivost
> LED-luči in sprednje nastavljive stranske luči
> Popolnoma nastavljiv vizir, oklep, sedež in krmilo
> Yamahina D-funkcija za sproščeno ali divjo vožnjo
> Enostaven sistem tempomata
> Preklopni sistem za preprečevanje zdrsa koles (TCS)
> Velik 25-litrski rezervoar za gorivo za podaljšane užitke med vožnjo
> Stranske torbe, ogrevane ročice in 12 V vtičnica (standardna oprema)
> Čist in tih pogonski sistem

Galerija

Yamaha FJR 1300AS

Oblika

Yamaha FJR 1300AS

Model FJR1300AS izstopa predvsem zaradi edinstvenega Yamahinega sistema za prestavljanje s stikalom (YCC-S), ki omogoča menjavanje prestav z levo nogo ali palcem brez uporabe ročice sklopke. Tako je prestavljanje enostavno in hitro, prispeva pa tudi k manjši utrujenosti na dolgih potovanjih. ``Funkcija ustavitve`` med ustavljanjem samodejno zniža prestavo v 1.

FJR1300AS ima sistem za preprečevanje zdrsa (TCS) in tempomat. Yamahina D-funkcija omogoča nastavitev zmogljivosti agregata za sproščeno ali športno vožnjo, elektronsko nastavljivo vzmetenje pa poskrbi za hitro in enostavno prilagajanje šasije.

Model FJR1300AS je opremljen z visokozmogljivimi obrnjenimi sprednjimi vilicami, ki so del elektronsko nastavljivega paketa za vzmetenje. Napredne sprednje vilice lahko skupaj z zadnjim blažilnikom elektronsko prilagodite različnim obremenitvam in razmeram vožnje. Tako lahko voznik v nekaj sekundah natančno nastavi celoten sistem.

Razpoložljive barve

Yamaha FJR 1300AS

Phantom Blue

Matt Silver

Tech Graphite

Tehnični podatki

Yamaha FJR 1300AS

Izpopolnjen vrstni 4-valjni agregat se ponaša z Yamahinim elektronskim sistemom za nadzor plina (YCC-T) in poskrbi za gladko moč ter izjemno športno zmogljivost. Ogromen navor omogoča močne pospeške v vseh prestavnih območjih, vrhunsko delovanje pri visokih vrtljajih pa zagotavlja premagovanje dolgih razdalj brez večjega napora.

Prenesite si PDF z vsemi tehničnimi podatki Yamahe FJR1300AS.

SPECIFIKACIJE

360°

Yamaha FJR 1300AS

V pripravi …

VIDEO

Yamaha FJR 1300AS

BREZPLAČEN E-VODIČ!

``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
BREZPLAČEN PRENOS

Financiranje

Odplačilna doba do 240 mesecev!

V sodelovanju z banko Sberbank vam ponujamo ugodno in enostavno financiranje nakupa motorja ali dodatne oz. zaščitne opreme. Spodnji kalkulator je striktno informativne narave, baziran na splošnem izračunu spletne strani Sberbank. Za dodatna vprašanja nam pošljite povpraševanje preko gumba, ki se nahaja pod informativnim kalkulatorjem.
*Efektivna obrestna mera ali EOM je letna stopnja, ki odraža dejansko ceno denarja in se izračuna z upoštevanjem pogojev kredita, to je skupnega zneska kredita, roka črpanja, roka vračila, števila mesečnih obveznosti, obrestne mere, stroškov odobritve; njen izračun pa je kot informacija namenjen kreditojemalcu in za izpolnitev zahteve po izračunu EOM v skladu z zakonskimi določbami Zakona o potrošniških kreditih (ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji). Izračun efektivne obrestne mere ali EOM je informativne narave in velja na dan izdelave tega izračuna. Izračun EOM se lahko spremeni, če se spremeni katerakoli predpostavka, ki vpliva na njegov izračun. Informativni izračun je oglasno sporočilo, je informativne narave in je za banko neobvezujoč in ne predstavlja predhodnih informacij po ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji. Skupni znesek plačil, ki ga mora plačati kreditojemalec je seštevek skupnega zneska kredita ter skupnih stroškov kredita.
Odplačilna doba do 240 mesecev za kredite s spremenljivo obrestno mero.
Fiksna obrestna mera z odplačilno dobo do 120 mesecev.
Gotovinski kredit lahko najamejo tudi nekomitenti, menjava banke ni potrebna.
Nizki stroški odobritve kredita.
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

MOTO