#Off-Road

YAMAHA
GRIZZLY 350 2WD/4WD

Kralj travnatih površin.
SPECIFIKACIJEPREDSTAVITEV

Off-road

GRIZZLY 350 2WD/4WD

Odličen štirikolesnik za poljedelce in živinorejce. Grizzly 350 4WD je ustvarjen prav za premagovanje travnatih površin. Močan motor z avtomatskim prenosom Ultramatic® z lahkoto premaguje strma pobočja in hribe.

ZAKAJ V NAKUP?

Na voljo imate tudi številno praktično dodatno opremo, kot so vitli in plugi, zato bo delo še bolj zabavno.

POSEBNE LASTNOSTI

  • On-Command® z 2/4-kolesnim pogonom
  • Popolnoma avtomatski prenos Ultramatic®
  • Zatesnjena bobnasta zavora

GRIZZLY 350 2WD/4WD - CENA

MALOPRODAJNA CENA : od € 6.295,00

MODEL 2018

Yamaha GRIZZLY 350 2WD/4WD

Odličen štirikolesnik za poljedelce in živinorejce. Grizzly 350 4WD je ustvarjen prav za premagovanje travnatih površin. Močan motor z avtomatskim prenosom Ultramatic® z lahkoto premaguje strma pobočja in hribe.

Prednje in zadnje vzmetenje ohranjata stabilnost ATV-ja na zahtevnem terenu, medtem ko sistem On-Command® z 2/4-kolesnim pogonom omogoča enostaven preklop med ustreznimi načini vožnje. Grizzly 350 4WD ima spredaj in zadaj prtljažnik, kjer lahko prevaža tovor do 120 kg. Ima varčno porabo, ne potrebuje veliko vzdrževanja in je pravi tovorni konj med ATV-vozili, saj je močan, čvrst in vzdržljiv.

Na voljo imate tudi številno praktično dodatno opremo, kot so vitli in plugi, zato bo delo še bolj zabavno.

Izpostavljene podrobnosti

Yamaha GRIZZLY 350 2WD/4WD

> Zračno/oljno-hlajen, 4-taktni, 348ccm motor
> Prednje in zadnje vzmetenje
> On-Command® z 2/4-kolesnim pogonom
> Popolnoma avtomatski prenos Ultramatic®
> Zatesnjena bobnasta zavora
> Maksimalna nosilnost prtljažnikov: 120 kg
> Majhna poraba goriva in malo vzdrževanja
> Vlečna kapaciteta do 500 kg
> Številna dodatna oprema za lažje delo
> Na voljo homologiran model za registracijo

Galerija

Yamaha GRIZZLY 350 2WD/4WD

Oblika

Yamaha GRIZZLY 350 2WD/4WD

Yamahin sistem On-Command z 2/4-kolesnim pogonom, ki se vključi s pritiskom na gumb, omogoča menjavanje načinov vožnje ter skoraj takojšnji preklop med vožnjo po ravnem terenu in vožnjo po klancu navzgor.

Takšno vzmetenje omogoča Yamahinim ATV-pnevmatikam, da dlje časa ohranijo zanesljivejši stik s tlemi, celo na neravnem terenu. Večina Yamahinih delovnih modelov ATV ima prednje vzmetenje z dvojno A-roko, z možnostjo nastavitve trdote vzmeti za optimalno upravljanje, glede na različne voznike in obremenitve.

Prednji prtljažnik in prostor za tovor sta izjemno trpežna in lahko prevažata tovor kar do 120 kg (40 kg spredaj, 80 kg zadaj). Lahko pa priključite prikolico in vlečete tovor do 500 kg.

Razpoložljive barve

Yamaha GRIZZLY 450

Solid Green

Red Spirit

Tehnični podatki

Yamaha GRIZZLY 350 2WD/4WD

Največji navor se proizvaja pri nizki hitrosti motorja. Razpoložljivost velikega navora pri nizkih vrtljajih, ki omogoča večje zmogljivosti, je odlika vseh Yamahinih 4-taktnih ATVmotorjev. Prenos Ultramatic® samodejno prenaša zaviranje motorja na pogonska kolesa, kar vam omogoča samozavestno vožnjo po strmih pobočjih navzdol.

Prenesite si PDF z vsemi tehničnimi podatki Yamahe Grizzly350 2WD/4WD.

SPECIFIKACIJE

360°

Yamaha GRIZZLY 350 2WD/4WD

V pripravi …

VIDEO

Yamaha GRIZZLY 350 2WD/4WD

V pripravi …

BREZPLAČEN E-VODIČ!

``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
BREZPLAČEN PRENOS

Financiranje

Odplačilna doba do 240 mesecev!

V sodelovanju z banko Sberbank vam ponujamo ugodno in enostavno financiranje nakupa motorja ali dodatne oz. zaščitne opreme. Spodnji kalkulator je striktno informativne narave, baziran na splošnem izračunu spletne strani Sberbank. Za dodatna vprašanja nam pošljite povpraševanje preko gumba, ki se nahaja pod informativnim kalkulatorjem.
*Efektivna obrestna mera ali EOM je letna stopnja, ki odraža dejansko ceno denarja in se izračuna z upoštevanjem pogojev kredita, to je skupnega zneska kredita, roka črpanja, roka vračila, števila mesečnih obveznosti, obrestne mere, stroškov odobritve; njen izračun pa je kot informacija namenjen kreditojemalcu in za izpolnitev zahteve po izračunu EOM v skladu z zakonskimi določbami Zakona o potrošniških kreditih (ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji). Izračun efektivne obrestne mere ali EOM je informativne narave in velja na dan izdelave tega izračuna. Izračun EOM se lahko spremeni, če se spremeni katerakoli predpostavka, ki vpliva na njegov izračun. Informativni izračun je oglasno sporočilo, je informativne narave in je za banko neobvezujoč in ne predstavlja predhodnih informacij po ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji. Skupni znesek plačil, ki ga mora plačati kreditojemalec je seštevek skupnega zneska kredita ter skupnih stroškov kredita.
Odplačilna doba do 240 mesecev za kredite s spremenljivo obrestno mero.
Fiksna obrestna mera z odplačilno dobo do 120 mesecev.
Gotovinski kredit lahko najamejo tudi nekomitenti, menjava banke ni potrebna.
Nizki stroški odobritve kredita.
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

MOTO