#Off-Road

YAMAHA
GRIZZLY 450

Vrhunski vsestranski ATV srednje velikosti.
SPECIFIKACIJEPREDSTAVITEV

Off-road

GRIZZLY 450

Ob dolgem delovnem dnevu je ključnega pomena zagotavljanje udobja tudi pri najbolj utrujajočih pogojih. Grizzly 450 EPS je s svojo srednjo velikostjo namenjen prav za takšna opravila.

ZAKAJ V NAKUP?

Filozofija zasnove tega vozila je v vsaki najmanjši podrobnosti usmerjena k vozniku, kar lahko opazite pri lahkih pnevmatikah in udobnem sedežu. Poleg tega porabi izjemno malo goriva, ne potrebuje veliko vzdrževanja in ga lahko opremite s številno priročno dodatno opremo.

POSEBNE LASTNOSTI

  • Odlična okretnost z električnim servo krmilom
  • Neodvisno zadnje vzmetenje
  • Zračni filter, za katerega ne potrebujete orodja

GRIZZLY 450 - CENA

MALOPRODAJNA CENA : od € 8.995,00

MODEL 2018

Yamaha GRIZZLY 450

Ob dolgem delovnem dnevu je ključnega pomena zagotavljanje udobja tudi pri najbolj utrujajočih pogojih. Grizzly 450 EPS je s svojo srednjo velikostjo namenjen prav za takšna opravila.

Ker je opremljen z električnim servo krmilom, popolnoma neodvisnim vzmetenjem, zadnjo mokro zavoro, pogonskim sistemom On-Command® in enodelnim lahkim okvirjem, je vozilo izjemno okretno in s tem omogoča spretno upravljanje.

Filozofija zasnove tega vozila je v vsaki najmanjši podrobnosti usmerjena k vozniku, kar lahko opazite pri lahkih pnevmatikah in udobnem sedežu. Poleg tega porabi izjemno malo goriva, ne potrebuje veliko vzdrževanja in ga lahko opremite s številno priročno dodatno opremo. Grizzly 450 EPS je torej vrhunsko vsestransko ATV-vozilo, s katerim boste opravili vse svoje delo.

Izpostavljene podrobnosti

Yamaha GRIZZLY 450

> Vodno-hlajen, 2-ventilski, 421ccm, SOHC
> Prenos Ultramatic® s klinastim jermenom (s prestavami L/H/N/R/P)
> Pogonski sistem On-Command® z 2/4-kolesnim pogonom ali 4-kolesnim pogonom in zaporo diferenciala
> Vrhunski vsestranski ATV
> Odlična okretnost z električnim servo krmilom
> Neodvisno zadnje vzmetenje
> Zračni filter, za katerega ne potrebujete orodja
> Zatesnjena mokra zavora
> Večfunkcijski LCD-zaslon s podatki
> Vgrajeni in močni prtljažniki
> Nizka poraba goriva in malo vzdrževanja
> Optimalna ergonomska oblika

Galerija

Yamaha GRIZZLY 450

Oblika

Yamaha GRIZZLY 450

Enodelni okvir zmanjša težo in hkrati prispeva k močnejši in trdnejši konstrukciji vozila. Vključuje izredno trpežen končni prenos, ki je priključen na treh različnih točkah (običajno je priključen na dveh), za najboljšo zaščito pred obremenjenostjo pri rednem izvajanju težkih opravil. Kratek in prožen stabilizator zagotavlja večjo podporo.

Yamahin sistem On-Command® z 2/4-kolesnim pogonom (4-kolesni pogon z zaporo diferenciala), ki se vključi s pritiskom na gumb in omogoča preprosto menjavanje načinov vožnje, zato se vozilo skoraj takoj prilagodi na spremembe terena, po katerem vozite.

Trpežen zatesnjen zavorni sistem z več diski varuje sistem pred zamašitvijo z blatom ali kamni, ki jih med vožnjo vrže izpod koles. Omogoča boljše in zanesljivejše ustavljanje ter enostavnejšo nastavitev

Razpoložljive barve

Yamaha GRIZZLY 450

Yamaha Blue

Solid Green

Red Spirit

Tehnični podatki

Yamaha GRIZZLY 450

Izjemna moč se nahaja v osrčju modela Grizzly 450 EPS. Vodnohlajen 421ccm motor omogoča navor pri nizkih vrtljajih, ki ga boste lahko uporabili kjerkoli in kadarkoli. Poleg tega prenos Ultramatic® zagotavlja izredno moč zaviranja motorja celo pri delu na najbolj strmih pobočjih.

Prenesite si PDF z vsemi tehničnimi podatki Yamahe Grizzly450 EPS.

SPECIFIKACIJE

360°

Yamaha GRIZZLY 450

V pripravi …

VIDEO

Yamaha GRIZZLY 450

V pripravi …

BREZPLAČEN E-VODIČ!

``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
BREZPLAČEN PRENOS

Financiranje

Odplačilna doba do 240 mesecev!

V sodelovanju z banko Sberbank vam ponujamo ugodno in enostavno financiranje nakupa motorja ali dodatne oz. zaščitne opreme. Spodnji kalkulator je striktno informativne narave, baziran na splošnem izračunu spletne strani Sberbank. Za dodatna vprašanja nam pošljite povpraševanje preko gumba, ki se nahaja pod informativnim kalkulatorjem.
*Efektivna obrestna mera ali EOM je letna stopnja, ki odraža dejansko ceno denarja in se izračuna z upoštevanjem pogojev kredita, to je skupnega zneska kredita, roka črpanja, roka vračila, števila mesečnih obveznosti, obrestne mere, stroškov odobritve; njen izračun pa je kot informacija namenjen kreditojemalcu in za izpolnitev zahteve po izračunu EOM v skladu z zakonskimi določbami Zakona o potrošniških kreditih (ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji). Izračun efektivne obrestne mere ali EOM je informativne narave in velja na dan izdelave tega izračuna. Izračun EOM se lahko spremeni, če se spremeni katerakoli predpostavka, ki vpliva na njegov izračun. Informativni izračun je oglasno sporočilo, je informativne narave in je za banko neobvezujoč in ne predstavlja predhodnih informacij po ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji. Skupni znesek plačil, ki ga mora plačati kreditojemalec je seštevek skupnega zneska kredita ter skupnih stroškov kredita.
Odplačilna doba do 240 mesecev za kredite s spremenljivo obrestno mero.
Fiksna obrestna mera z odplačilno dobo do 120 mesecev.
Gotovinski kredit lahko najamejo tudi nekomitenti, menjava banke ni potrebna.
Nizki stroški odobritve kredita.
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

MOTO