#Off-Road

YAMAHA
GRIZZLY 700 EPS/SE

Lepota dela.
SPECIFIKACIJEPREDSTAVITEV

Off-road

GRIZZLY 700 EPS/SE

Yamahin robusten Grizzly 700 si je upravičeno prislužil sloves najvzdržljivejšega ATV-ja na svetu. Grizzly spremeni zahtevno delo v lahko, tako da lahko s tem robustnim vozilom uživate v okolici.

ZAKAJ V NAKUP?

Z Yamahinim menjalnikom Ultramatic® in s pogonskim sistemom On-Command® v kombinaciji z električnim servo volanom (model EPS) vozilo Grizzly 700 odlikujejo najboljše zmogljivosti v svojem razredu, stil in funkcionalnost.

POSEBNE LASTNOSTI

  • Zmogljiv 4-taktni agregat DOHC s prostornino 708 cm3
  • Yamahin avtomatski menjalnik CVT Ultramatic®
  • Yamahin električni servo volan (model EPS)

GRIZZLY 700 EPS/SE - CENA

MALOPRODAJNA CENA : od € 11.595,00

MODEL 2018

Yamaha GRIZZLY 700 EPS/SE

Yamahin robusten Grizzly 700 si je upravičeno prislužil sloves najvzdržljivejšega ATV-ja na svetu. Grizzly spremeni zahtevno delo v lahko, tako da lahko s tem robustnim vozilom uživate v okolici.

Poganja ga 708 cm3 agregat, ki zagotavlja potrebno moč za učinkovito opravljeno delo. Grizzly 700 je izdelan, da je kos vašemu trdemu delu. Kompakten oklep vsebuje LED-luči in halogensko delovno luč za močnejšo osvetlitev – 26-palčne pnevmatike pa zagotavljajo dober oprijem.

Z Yamahinim menjalnikom Ultramatic® in s pogonskim sistemom On-Command® v kombinaciji z električnim servo volanom (model EPS) vozilo Grizzly 700 odlikujejo najboljše zmogljivosti v svojem razredu, stil in funkcionalnost.

Izpostavljene podrobnosti

Yamaha GRIZZLY 700 EPS/SE

> Zmogljiv 4-taktni agregat DOHC s prostornino 708 cm3
> Vpadljivo oblikovan in kompakten oklep
> Yamahin avtomatski menjalnik CVT Ultramatic®
> Yamahin sistem On-Command® z 2-, 4-kolesnim pogonom in 4-kolesnim z zaporo diferenciala
> Neodvisno, nastavljivo vzmetenje z dolgim hodom
> Yamahin električni servo volan (model EPS)
> Sprednje in zadnje kolutne zavore z 2-batnimi zavornimi čeljustmi
> (26-palčne) pnevmatike Maxxis, sprednji 26 x 8 x 12, zadnji 26 x 10 x 12.
> Digitalni instrumenti in trije prostori za shranjevanje
> LED-luči in sredinska delovna luč (model EPS)
> Skupna nosilnost sprednjega in zadnjega prtljažnika 140 kg
> Vlečna zmogljivost 600 kg in vitel na sprednjem delu

Galerija

Yamaha GRIZZLY 700 EPS/SE

Oblika

Yamaha GRIZZLY 700 EPS/SE

Yamahin avtomatski menjalnik Ultramatic® z nizkim in visokim prestavnim razmerjem, ter vzvratnim, nevtralnim in parkirnim položajem – najboljši v tej industriji – je eden od najbolj vzdržljivih in učinkovitih CVT-sistemov. Vključuje opremo za takojšnje odzivanje, za spopadanje z najzahtevnejšim terenom, ki poskrbi za naravni občutek zaviranja agregata z vsemi kolesi, za več samozavesti ter nadzora pri spuščanju.

Inteligenten pogonski sistem On-Command® nudi priročno, hitro preklapljanje s potisnimi gumbi iz 2-kolesnega pogona na 4-kolesnega in obratno. S pritiskom gumba na desni strani krmila lahko izberete 2- ali 4kolesni pogon ali 4-kolesnega z zaporo diferenciala in tako optimizirate učinkovitost vozila Grizzly na spreminjajočem se terenu in v spremenljivih vremenskih razmerah.

Za večje udobje in manjši fizični napor je model Grizzly 700 EPS opremljen z električnim servo volanom (EPS), ki je bil zasnovan za idealno razmerje med pomočjo vozniku in pozitivnim odzivom. Z ohranjanjem lahkotnega krmiljenja in natančne vodljivosti sistem poveča voznikovo udobje ter njegovo samozavest in nadzor pri vožnji.

Razpoložljive barve

Yamaha GRIZZLY 700 EPS/SE

Solid Green

Camouflage

White

Satin Grey

Light Silver

Tech Black

Tehnični podatki

Yamaha GRIZZLY 700 EPS/SE

Yamahin največji ATV je opremljen z zmogljivim agregatom večje prostornine za največji navor in zmogljivosti v svojem razredu. Učinkovit tekočinsko hlajen agregat prostornine 708 cm3 z dvojno odmično gredjo v glavi valja (DOHC) s 4 ventili zagotavlja visoko raven gladke in zanesljive moči, zato je Grizzly 700 nadvse primeren za različne terene.

Prenesite si PDF z vsemi tehničnimi podatki Yamahe Grizzly 700 EPS.

SPECIFIKACIJE

360°

Yamaha GRIZZLY 700 EPS/SE

V pripravi …

VIDEO

Yamaha GRIZZLY 700 EPS/SE

V pripravi …

BREZPLAČEN E-VODIČ!

``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
BREZPLAČEN PRENOS

Financiranje

Odplačilna doba do 240 mesecev!

V sodelovanju z banko Sberbank vam ponujamo ugodno in enostavno financiranje nakupa motorja ali dodatne oz. zaščitne opreme. Spodnji kalkulator je striktno informativne narave, baziran na splošnem izračunu spletne strani Sberbank. Za dodatna vprašanja nam pošljite povpraševanje preko gumba, ki se nahaja pod informativnim kalkulatorjem.
*Efektivna obrestna mera ali EOM je letna stopnja, ki odraža dejansko ceno denarja in se izračuna z upoštevanjem pogojev kredita, to je skupnega zneska kredita, roka črpanja, roka vračila, števila mesečnih obveznosti, obrestne mere, stroškov odobritve; njen izračun pa je kot informacija namenjen kreditojemalcu in za izpolnitev zahteve po izračunu EOM v skladu z zakonskimi določbami Zakona o potrošniških kreditih (ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji). Izračun efektivne obrestne mere ali EOM je informativne narave in velja na dan izdelave tega izračuna. Izračun EOM se lahko spremeni, če se spremeni katerakoli predpostavka, ki vpliva na njegov izračun. Informativni izračun je oglasno sporočilo, je informativne narave in je za banko neobvezujoč in ne predstavlja predhodnih informacij po ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji. Skupni znesek plačil, ki ga mora plačati kreditojemalec je seštevek skupnega zneska kredita ter skupnih stroškov kredita.
Odplačilna doba do 240 mesecev za kredite s spremenljivo obrestno mero.
Fiksna obrestna mera z odplačilno dobo do 120 mesecev.
Gotovinski kredit lahko najamejo tudi nekomitenti, menjava banke ni potrebna.
Nizki stroški odobritve kredita.
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

MOTO