#Off-Road

YAMAHA
KODIAK 450 / EPS

Sila narave.
SPECIFIKACIJEPREDSTAVITEV

Off-road

KODIAK 450 / EPS

Kodiak je že vodilno ime pri izredno zmogljivih delovnih modelih ATV. S trpežnim modelom Kodiak 450 pa peljemo ta srednje velik delovni model na naslednjo raven.

ZAKAJ V NAKUP?

Vodilen pogonski sistem On Command omogoča brezhibno preklapljanje med dvo- in štirikolesnim pogonom s pritiskom na gumb – avtomatski menjalnik Ultramatic pa poskrbi, da je vsaka naloga bolj sproščena in prijetna.

POSEBNE LASTNOSTI

  • Varčno in zanesljivo elektronsko vbrizgavanje goriva
  • Vzmetenje z dolgim hodom s plinskimi blažilniki
  • Avtomatski CVT-menjalnik Ultramatic

KODIAK 450 / EPS - CENA

MALOPRODAJNA CENA : od € 8.995,00

MODEL 2018

Yamaha KODIAK 450 / EPS

Kodiak je že vodilno ime pri izredno zmogljivih delovnih modelih ATV. S trpežnim modelom Kodiak 450 pa peljemo ta srednje velik delovni model na naslednjo raven.

Z enostavno tehnologijo, vrhunsko vzdržljivostjo in Yamahino zanesljivostjo boste z modelom Kodiak 450 kos najzahtevnejšim opravilom na najzahtevnejšem terenu. Vodilen pogonski sistem On Command omogoča brezhibno preklapljanje med dvo- in štirikolesnim pogonom s pritiskom na gumb – avtomatski menjalnik Ultramatic pa poskrbi, da je vsaka naloga bolj sproščena in prijetna.

Na področju udobja ter priročnosti nima konkurence! Po opravljenem delu pa ta vsestranski model ATV poskrbi za še višjo raven preživljanja prostega časa.

Izpostavljene podrobnosti

Yamaha KODIAK 450 / EPS

> Vsestranski in praktični srednje velik delovni model ATV
> Celodnevno udobje, izboljšana funkcionalnost, preprosta uporaba
> Zasnovan za delo in prosti čas
> Vrhunska Yamahina kakovost z odlično vrednostjo
> (4-taktni) agregat z visokim navorom s prostornino 421 cm3
> Varčno in zanesljivo elektronsko vbrizgavanje goriva
> Kompaktna zasnova ohišja z veliko prostora pri vožnji
> Vzmetenje z dolgim hodom s plinskimi blažilniki
> Pogonski sistem On Command za dvokolesni pogon/štirikolesni pogon na gumb
> Avtomatski CVT-menjalnik Ultramatic
> Nosilnost zadnjega prtljažnika: 120 kg, vlečna zmogljivost: 600 kg
> Vitel WARN Vantage 2000

Galerija

Yamaha KODIAK 450 / EPS

Oblika

Yamaha KODIAK 450 / EPS

Yamahin avtomatski menjalnik Ultramatic® z nizkim in visokim prestavnim razmerjem, ter vzvratnim, nevtralnim in parkirnim položajem – najboljši v tej industriji – je eden od najbolj vzdržljivih in učinkovitih CVT- sistemov v svetu ATV vozil. Delovna oprema proizvaja odlično vlečno moč pri nizki hitrosti in naraven občutek zaviranja agregata z vsemi kolesi za več samozavesti in nadzora pri spuščanju.

Modeli Kodiak 700 EPS in EPS SE so opremljeni z enostavnim sistemom On-Command® z 2-/4-kolesnim pogonom in 4-kolesnim pogonom z zaporo diferenciala za popoln nadzor. Kodiak 700 ima mehansko ročico na krmilu za hiter in učinkovit preklop med 2- in 4-kolesnim pogonom, kar vam omogoča, da lahko izberete ustrezno možnost za vsak teren in površino.

Nosilnost trpežnega sprednjega in zadnjega prtljažnika znaša kar 140 kg in Kodiak 700 lahko vleče 600 kg, zato je zmogljiv pomočnik na kmetiji, v tovarni ali gozdu. Spredaj nameščeni vitel WARN ProVantage 2500 je del standardne opreme za Evropo, model EPS pa je opremljen z 2-palčno vlečno kljuko, zato je to popolno kompaktno delovno vozilo.

Razpoložljive barve

Yamaha KODIAK 450 / EPS

Solid Green

Red spirit

Tan Camouflage

Nimbus Grey

Tehnični podatki

Yamaha KODIAK 450 / EPS

Kodiak 450 je zaradi novega tekočinsko hlajenega agregata z enojnim valjem s prostornino 421 cm3 dovolj zmogljiv za premagovanje najzahtevnejših terenov, saj je navor pri nizkih vrtljajih dovolj gladek. Njegov sistem elektronskega vbrizgavanja goriva omogoča enostaven zagon pri nizkih in visokih temperaturah na različnih nadmorskih višinah, kar zagotavlja zanesljivo ter varčno delovanje kamor koli greste.

Prenesite si PDF z vsemi tehničnimi podatki Yamahe Kodiak 450 EPS.

SPECIFIKACIJE

360°

Yamaha KODIAK 450 / EPS

V pripravi …

VIDEO

Yamaha KODIAK 450 / EPS

V pripravi …

BREZPLAČEN E-VODIČ!

``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
BREZPLAČEN PRENOS

Financiranje

Odplačilna doba do 240 mesecev!

V sodelovanju z banko Sberbank vam ponujamo ugodno in enostavno financiranje nakupa motorja ali dodatne oz. zaščitne opreme. Spodnji kalkulator je striktno informativne narave, baziran na splošnem izračunu spletne strani Sberbank. Za dodatna vprašanja nam pošljite povpraševanje preko gumba, ki se nahaja pod informativnim kalkulatorjem.
*Efektivna obrestna mera ali EOM je letna stopnja, ki odraža dejansko ceno denarja in se izračuna z upoštevanjem pogojev kredita, to je skupnega zneska kredita, roka črpanja, roka vračila, števila mesečnih obveznosti, obrestne mere, stroškov odobritve; njen izračun pa je kot informacija namenjen kreditojemalcu in za izpolnitev zahteve po izračunu EOM v skladu z zakonskimi določbami Zakona o potrošniških kreditih (ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji). Izračun efektivne obrestne mere ali EOM je informativne narave in velja na dan izdelave tega izračuna. Izračun EOM se lahko spremeni, če se spremeni katerakoli predpostavka, ki vpliva na njegov izračun. Informativni izračun je oglasno sporočilo, je informativne narave in je za banko neobvezujoč in ne predstavlja predhodnih informacij po ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji. Skupni znesek plačil, ki ga mora plačati kreditojemalec je seštevek skupnega zneska kredita ter skupnih stroškov kredita.
Odplačilna doba do 240 mesecev za kredite s spremenljivo obrestno mero.
Fiksna obrestna mera z odplačilno dobo do 120 mesecev.
Gotovinski kredit lahko najamejo tudi nekomitenti, menjava banke ni potrebna.
Nizki stroški odobritve kredita.
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

MOTO