#Off-Road

YAMAHA
KODIAK 700

Običajno delo opravljeno na neobičajen način.
SPECIFIKACIJEPREDSTAVITEV

Off-road

KODIAK 700

Uporabniku prijazen Kodiak 700 je zasnovan za kmetovalce, gozdarje in industrijske uporabnike, ki potrebujejo vzdržljivo vozilo za zahtevno delo v izrednih razmerah, in ga odlikujejo vrhunske zmogljivosti ter izjemna vrednost.

ZAKAJ V NAKUP?

Z gladko delujočim menjalnikom CVT Ultramatic® in sistemom 2/4-kolesnega pogona (EPS z zaporo diferenciala) je zelo zmogljiv ATV Kodiak 700 idealen za vleko, električni servo volan pri modelu EPS in še več funkcij pri modelu SE pa še dodatno poenostavijo vsak delovnik.

POSEBNE LASTNOSTI

  • Delovni model ATV z najboljšim razmerjem med ceno in kakovostjo
  • Vlečna zmogljivost 600 kg in vitel na sprednjem delu
  • Yamahin avtomatski menjalnik CVT Ultramatic®

KODIAK 700 - CENA

MALOPRODAJNA CENA : od € 9.495,00

MODEL 2018

Yamaha KODIAK 700

Uporabniku prijazen Kodiak 700 je zasnovan za kmetovalce, gozdarje in industrijske uporabnike, ki potrebujejo vzdržljivo vozilo za zahtevno delo v izrednih razmerah, in ga odlikujejo vrhunske zmogljivosti ter izjemna vrednost.

Poganja ga agregat s prostornino 708 cm3 in visokim navorom. Ima kompaktno šasijo in razkošen sedež za udobno celodnevno vožnjo. To izjemno delovno vozilo lahko prevaža 140 kg tovor in voznika ter vleče do 600 kg.

Z gladko delujočim menjalnikom CVT Ultramatic® in sistemom 2/4-kolesnega pogona (EPS z zaporo diferenciala) je zelo zmogljiv ATV Kodiak 700 idealen za vleko, električni servo volan pri modelu EPS in še več funkcij pri modelu SE pa še dodatno poenostavijo vsak delovnik.

Izpostavljene podrobnosti

Yamaha KODIAK 700

> Delovni model ATV z najboljšim razmerjem med ceno in kakovostjo
> Zmogljiv 4-taktni agregat DOHC z visokim navorom in prostornino 708 cm3
> Yamahin avtomatski menjalnik CVT Ultramatic®
> Mehanski 2/4-kolesni pogon (EPS in EPS SE: On-Command®)
> Yamahin električni servo volan (model EPS)
> Skupna nosilnost sprednjega in zadnjega prtljažnika 140 kg
> Vlečna zmogljivost 600 kg in vitel na sprednjem delu
> Sprednje kolutne zavore in zaprt sistem mokre zadnje zavore
> Neodvisno vzmetenje z dolgim hodom
> (25-palčne) pnevmatike Maxxis, sprednji 25 x 8 x 12, zadnji 25 x 10 x 12
> Digitalni instrumenti (model EPS) in prostor za shranjevanje
> Sredinska halogenska delovna luč (model EPS)

Galerija

Yamaha KODIAK 700

Oblika

Yamaha KODIAK 700

Yamahin avtomatski menjalnik Ultramatic® z nizkim in visokim prestavnim razmerjem, ter vzvratnim, nevtralnim in parkirnim položajem – najboljši v tej industriji – je eden od najbolj vzdržljivih in učinkovitih CVT- sistemov v svetu ATV vozil. Delovna oprema proizvaja odlično vlečno moč pri nizki hitrosti in naraven občutek zaviranja agregata z vsemi kolesi za več samozavesti in nadzora pri spuščanju.

Modeli Kodiak 700 EPS in EPS SE so opremljeni z enostavnim sistemom On-Command® z 2-/4-kolesnim pogonom in 4-kolesnim pogonom z zaporo diferenciala za popoln nadzor. Kodiak 700 ima mehansko ročico na krmilu za hiter in učinkovit preklop med 2- in 4-kolesnim pogonom, kar vam omogoča, da lahko izberete ustrezno možnost za vsak teren in površino.

Nosilnost trpežnega sprednjega in zadnjega prtljažnika znaša kar 140 kg in Kodiak 700 lahko vleče 600 kg, zato je zmogljiv pomočnik na kmetiji, v tovarni ali gozdu. Spredaj nameščeni vitel WARN ProVantage 2500 je del standardne opreme za Evropo, model EPS pa je opremljen z 2-palčno vlečno kljuko, zato je to popolno kompaktno delovno vozilo.

Razpoložljive barve

Yamaha KODIAK 700

Camouflage

Red spirit

Solid Green

Light Silver Metallic

Satin Black

Nimbus Grey

Mat Black

Yacht Blue Metallic

Tehnični podatki

Yamaha KODIAK 700

Kodiak 700 je za delo v izrednih razmerah opremljen z zmogljivim agregatom velike prostornine, ki omogoča največ navora in moči v svojem razredu. Učinkovit tekočinsko hlajen agregat s prostornino 708 cm3, z dvojno odmično gredjo v glavi valja (DOHC) s 4 ventili zagotavlja visoko raven gladkega in zanesljivega navora, zato je vozilo primerno tudi za najzahtevnejša dela.

Prenesite si PDF z vsemi tehničnimi podatki Yamahe Kodiak 700 EPS.

SPECIFIKACIJE

360°

Yamaha KODIAK 700

V pripravi …

VIDEO

Yamaha KODIAK 700

V pripravi …

BREZPLAČEN E-VODIČ!

``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
BREZPLAČEN PRENOS

Financiranje

Odplačilna doba do 240 mesecev!

V sodelovanju z banko Sberbank vam ponujamo ugodno in enostavno financiranje nakupa motorja ali dodatne oz. zaščitne opreme. Spodnji kalkulator je striktno informativne narave, baziran na splošnem izračunu spletne strani Sberbank. Za dodatna vprašanja nam pošljite povpraševanje preko gumba, ki se nahaja pod informativnim kalkulatorjem.
*Efektivna obrestna mera ali EOM je letna stopnja, ki odraža dejansko ceno denarja in se izračuna z upoštevanjem pogojev kredita, to je skupnega zneska kredita, roka črpanja, roka vračila, števila mesečnih obveznosti, obrestne mere, stroškov odobritve; njen izračun pa je kot informacija namenjen kreditojemalcu in za izpolnitev zahteve po izračunu EOM v skladu z zakonskimi določbami Zakona o potrošniških kreditih (ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji). Izračun efektivne obrestne mere ali EOM je informativne narave in velja na dan izdelave tega izračuna. Izračun EOM se lahko spremeni, če se spremeni katerakoli predpostavka, ki vpliva na njegov izračun. Informativni izračun je oglasno sporočilo, je informativne narave in je za banko neobvezujoč in ne predstavlja predhodnih informacij po ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji. Skupni znesek plačil, ki ga mora plačati kreditojemalec je seštevek skupnega zneska kredita ter skupnih stroškov kredita.
Odplačilna doba do 240 mesecev za kredite s spremenljivo obrestno mero.
Fiksna obrestna mera z odplačilno dobo do 120 mesecev.
Gotovinski kredit lahko najamejo tudi nekomitenti, menjava banke ni potrebna.
Nizki stroški odobritve kredita.
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

MOTO