#motornakolesa

YAMAHA
MT-07 ABS

Zbudite svojo temno plat.
VEČ INFORMACIJPREDSTAVITEV

Hyper Naked

#2 MT-07 ABS

Yamaha je z MT-07 ponudila nekaj, česar na trgu doslej še ni bilo. Že v krstni sezoni je motocikel zakorakal na trg z izjemno konkurenčno ceno 5.555 € (brez ABS) in s tem je 689-kubičen dvovaljnik hitro začel postajati najbolj prodajan motocikel v Sloveniji. 3 leta kasneje - še vedno kroji sam vrh.
circle-place-holder-MT07-2

ZAKAJ V NAKUP?

Ker je primeren tako za začetnike, kot izkušene motoriste!  MT-07 je lahka, vitka, ima ozek sedež in nizko pozicioniran sedež. Obenem pa je dinamična, ima odlično lego na cesti in brez problema odlična tudi za par.

circle-place-holder-MT07-3

POSEBNE LASTNOSTI

 • Nizka suha teža, ki znaša samo 164 kg
 • Izjemen in visok enakomeren navor
 • Lahka 10-kraka platišča iz litega aluminija
circle-place-holder-MT07-1

MT-07 ABS - CENA

MALOPRODAJNA CENA: 

MODEL 2018

Yamaha MT-07 ABS

MT-07 je zasnovan tako, da na ulice vrača zabavo, cenovno dostopnost in užitek. Temu vsestranskemu motorju s slogom ``naked`` se zaradi njegovih lastnosti, od izjemnega navora do okretne šasije in varčne porabe goriva, ne morejo upreti niti novinci niti izkušeni vozniki.

Vrstni 2-valjni agregat s 689 cm3 je izboljšan z našo posebno filozofijo gredi z zamikom, ki omogoča enakomeren navor za izjemne pospeške. MT-07 je opremljen tudi s kompaktno in lahko šasijo za izredno okretnost in enostavno upravljanje.

Yamahin model MT-07. Še nikoli niste imeli boljšega razloga, da se popeljete z motorjem.

Izpostavljene podrobnosti

Yamaha MT-07 ABS

> Tekočinsko hlajen, vrstni, 2-valjni, 4-taktni agregat s 689 cm3
> Zasnova s filozofijo gredi z zamikom, z 270-stopinjsko glavno gredjo
> Izjemen in močan enakomeren navor
> Izreden izkoristek goriva
> Ustvarjen za kar največ užitkov pri vožnji
> Majhna suha teža, ki znaša samo 164 kg
> Ozek in kompakten cevast okvir
> Okreten, vodljiv in preprost za upravljanje
> Oklep lepe oblike ima težišče na sprednjem delu
> Lahka 10-kraka platišča iz litega aluminija
> Digitalna instrumentalna plošča s popolnim LED-zaslonom
> Dvojne, sprednje kolutne zavore (282 mm) s 4-batnimi zavornimi čeljustmi

Galerija

Yamaha MT-07 ABS

Oblika

Yamaha MT-07 ABS

Za enostavno upravljanje in izredno okretnost ima motor MT-07 lahek in ozek jeklen okvir, ki uporablja agregat kot sestavni del okvirja. Ta močna, lahka šasija skupaj s kompaktno medosno razdaljo in razkošnimi sistemi vzmetenja omogoča odzivno ter
privlačno vožnjo.

Za motor MT-07 je značilna oblika s težiščem na sprednjem delu, ki poudarja njegovo športno zasnovo in takoj vzbudi občutek moči. Ozek rezervoar za gorivo poudarja kompakten videz motorja in omogoča odličen oprijem za kolena, lahke zračne reže in aluminijasti bočni pokrovi pa dajejo motorju MT-07 športno in odločno podobo.

Ker ima motor MT-07 kotno nastavljiva ogledala, zadnjo LED-luč in zasnovo s težiščem na sprednjem delu, ni dvoma, da spominja na večji, 3- valjni motor MT-09 z 850 cm3. Druge lastnosti, značilne za to družino motorjev, so lahka aluminijasta 10-kraka platišča in oblika črke Z, ki jo ustvarjajo zračne reže in navzdol obrnjene izpušne cevi.

Financiranje

Yamaha MT-07 ABS

ŽELIM PONUDBO ZA FINANCIRANJE

Razpoložljive barve

Yamaha MT-07 ABS

Tech Black

Yamaha Blue

Powder White

Night Fluo

Tehnični podatki

Yamaha MT-07 ABS

Tisto, zaradi česar je motor MT-07 tako poseben, je njegov vrstni 2-valjni agregat s 689 cm3, razvit z Yamahino filozofijo gredi z zamikom. 270-stopinjska glavna gred z neenakimi
intervali vžiga daje močan občutek pospeševanja in odličen oprijem, izjemno enakomeren navor pa poskrbi za vrhunske zmogljivosti.

Prenesite si PDF z vsemi tehničnimi podatki Yamahe MT-07.

SPECIFIKACIJE

360°

Yamaha MT-07 ABS

0%

  VIDEO

  Yamaha MT-07 ABS

  BREZPLAČEN E-VODIČ!

  ``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

  Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
  Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
  BREZPLAČEN PRENOS

  Financiranje

  Odplačilna doba do 240 mesecev!

  V sodelovanju z banko Sberbank vam ponujamo ugodno in enostavno financiranje nakupa motorja ali dodatne oz. zaščitne opreme. Spodnji kalkulator je striktno informativne narave, baziran na splošnem izračunu spletne strani Sberbank. Za dodatna vprašanja nam pošljite povpraševanje preko gumba, ki se nahaja pod informativnim kalkulatorjem.
  *Efektivna obrestna mera ali EOM je letna stopnja, ki odraža dejansko ceno denarja in se izračuna z upoštevanjem pogojev kredita, to je skupnega zneska kredita, roka črpanja, roka vračila, števila mesečnih obveznosti, obrestne mere, stroškov odobritve; njen izračun pa je kot informacija namenjen kreditojemalcu in za izpolnitev zahteve po izračunu EOM v skladu z zakonskimi določbami Zakona o potrošniških kreditih (ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji). Izračun efektivne obrestne mere ali EOM je informativne narave in velja na dan izdelave tega izračuna. Izračun EOM se lahko spremeni, če se spremeni katerakoli predpostavka, ki vpliva na njegov izračun. Informativni izračun je oglasno sporočilo, je informativne narave in je za banko neobvezujoč in ne predstavlja predhodnih informacij po ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji. Skupni znesek plačil, ki ga mora plačati kreditojemalec je seštevek skupnega zneska kredita ter skupnih stroškov kredita.
  Odplačilna doba do 240 mesecev za kredite s spremenljivo obrestno mero.
  Fiksna obrestna mera z odplačilno dobo do 120 mesecev.
  Gotovinski kredit lahko najamejo tudi nekomitenti, menjava banke ni potrebna.
  Nizki stroški odobritve kredita.
  KDO SMO?

  PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

  V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

  Naslov:

  Ptujska cesta 63
  2204 Miklavž na Dravskem polju
  Slovenija

  Kontakt:

  +386(0)2 629 04 00
  +386(0)31 386 951
  info@moto-nautika.com
  www.moto-nautika.com

  Delovni čas:

  Ponedeljek - Petek
  08:00 - 18:00
  Sobota
  09:00 - 13:00
  Nedelja in prazniki
  ZAPRTO

  POTREBUJETE NASVET?

  NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

  MOTO