#motornakolesa

YAMAHA
MT-09 ABS

Eyes of Darkness.
VEČ INFORMACIJPREDSTAVITEV

Hyper Naked

#5 MT-09 ABS

Nov, posodobljen in še boljši od svojega predhodnika. Yamaha je MT 09 razvila v še ostrejši in tehnološko naprednejši model Hyper Naked. Ni kaj, Slovenijo je zagotovo prepričal tudi s svojim radikalnim videzom, ki zagotovo ujame pogled kamorkoli se pripelje.
circle-place-holder-MT09-1

ZAKAJ V NAKUP?

Videz – drzen in nevsakdanji. Če ste pristaš unikatnosti je MT-09 popoln motocikel za vašo motoristično dušo. Tudi cenovno je Yamaha zopet ujela popolno razmerje med tem kar nam motor ponuja in kaj si želimo.

circle-place-holder-MT09-2

POSEBNE LASTNOSTI

 • Sistem za hitro prestavljanje (QSS)
 • Nastavljiv značaj agregata z D-funkcijo
 • Preklopni sistem za preprečevanje zdrsa koles (TCS)
circle-place-holder-MT09-3

MT-09 ABS - CENA

MALOPRODAJNA CENA: € 9.195,00

AKCIJSKA CENA: € 8.495,00

MODEL 2018

Yamaha MT-09 ABS

Ta osupljiv model Hyper Naked je zasnovan, da preizkušate svoje meje. Odzivnejši, hitrejši in agresivnejši – eden trenutno najbolj markantnih in vznemirljivih motornih koles.

Z dinamično zasnovo dvojnih luči ter dovršeno tehnologijo agregata in šasije je model MT-09 z radikalno zasnovo izdelan tako, da omogoča razburljivo vožnjo s popolnim nadzorom.

Popolnoma nastavljive sprednje vilice in sistem za hitro prestavljanje ter drsna sklopka omogočajo boljše in hitrejše delovanje. Zmogljivost, ki je nastavljiva z D-funkcijo, in preklopni sistem za preprečevanje zdrsa koles (TCS) zagotavljata možnost, da lahko ta model Hyper Naked s 3 valji ponesete na višjo stopnjo.

Izpostavljene podrobnosti

Yamaha MT-09 ABS

> Agresivne dvojne LED-luči
> Nastavljivo vzmetenje za boljšo športno vožnjo
> Sistem za hitro prestavljanje (QSS) omogoča hitrejše prestavljanje v višjo prestavo
> Drsna sklopka za lažji vstop v zavoj
> CP3 847 cm3 agregat z glavno gredjo z zamikom s 3 valji in visokim navorom
> Nastavljiv značaj agregata z D-funkcijo
> Izpopolnjene in izboljšane zmogljivosti
> Nova rebra hladilnika, cevi za dovod zraka in oklep zadnjega dela
> Preklopni sistem za preprečevanje zdrsa koles (TCS)
> Nosilec registrske tablice, nameščen na nihajno roko
> Lahek aluminijast okvir in nihajna roka
> Pozicijske LED-luči

Galerija

Yamaha MT-09 ABS

Oblika

Yamaha MT-09 ABS

Model MT-09 vključuje agresivne dvojne luči, ki najbolj prodajanemu modelu Hyper Naked dajejo bolj preteč izgled. Vodilni model MT-10 je bil navdih za poševne dvojne LED-luči, ki so opremljene s štirimi LED-sijalkami, te pa dopolnjujejo dvojne LED-pozicijske luči.

Napredna tehnologija elektronskega nadzora modela MT-09 je pripravljena na prilagajanje različnim voznim razmeram in cestnim površinam. 3-stopenjska D-funkcija omogoča nastavitev zmogljivosti agregata od nizke do agresivne, sistema za preprečevanje zdrsa koles (TCS) in ABS pa posredujeta, ko želite večji nadzor.

Zadnji del modela MT-09 se ponaša s popolnoma drugačnim videzom, in sicer zaradi nosilca registrske tablice, ki je nameščen na nihajno roko, z lahkim enostranskim aluminijastim nosilcem. Preobrazbo zadnjega dela dopolnjuje zadnja LED-luč in preoblikovan oklep, ki poudarja lahek ter okreten videz motorja.

Financiranje

Yamaha MT-09 ABS

ŽELIM PONUDBO ZA FINANCIRANJE

Razpoložljive barve

Yamaha MT-09 ABS

Night Fluo

Tech Black

Yamaha Blue

Tehnični podatki

Yamaha MT-09 ABS

Ko enkrat preizkusite agregat CP3 z glavno gredjo z zamikom, s prostornino 847 cm3 in 3 valji, vas model MT-09 zasvoji s svojim takojšnjim surovim in linearnim navorom, zaradi česar je to najvznemirljivejši motor v svojem razredu. Agregat, ki ima izpopolnjene ter izboljšane zmogljivosti, je popolnoma v skladu z EU4.

Prenesite si PDF z vsemi tehničnimi podatki Yamahe MT-09 ABS.

SPECIFIKACIJE

360°

Yamaha MT-09 ABS

0%

  VIDEO

  Yamaha MT-09 ABS

  BREZPLAČEN E-VODIČ!

  ``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

  Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
  Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
  BREZPLAČEN PRENOS

  Financiranje

  Odplačilna doba do 240 mesecev!

  V sodelovanju z banko Sberbank vam ponujamo ugodno in enostavno financiranje nakupa motorja ali dodatne oz. zaščitne opreme. Spodnji kalkulator je striktno informativne narave, baziran na splošnem izračunu spletne strani Sberbank. Za dodatna vprašanja nam pošljite povpraševanje preko gumba, ki se nahaja pod informativnim kalkulatorjem.
  *Efektivna obrestna mera ali EOM je letna stopnja, ki odraža dejansko ceno denarja in se izračuna z upoštevanjem pogojev kredita, to je skupnega zneska kredita, roka črpanja, roka vračila, števila mesečnih obveznosti, obrestne mere, stroškov odobritve; njen izračun pa je kot informacija namenjen kreditojemalcu in za izpolnitev zahteve po izračunu EOM v skladu z zakonskimi določbami Zakona o potrošniških kreditih (ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji). Izračun efektivne obrestne mere ali EOM je informativne narave in velja na dan izdelave tega izračuna. Izračun EOM se lahko spremeni, če se spremeni katerakoli predpostavka, ki vpliva na njegov izračun. Informativni izračun je oglasno sporočilo, je informativne narave in je za banko neobvezujoč in ne predstavlja predhodnih informacij po ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji. Skupni znesek plačil, ki ga mora plačati kreditojemalec je seštevek skupnega zneska kredita ter skupnih stroškov kredita.
  Odplačilna doba do 240 mesecev za kredite s spremenljivo obrestno mero.
  Fiksna obrestna mera z odplačilno dobo do 120 mesecev.
  Gotovinski kredit lahko najamejo tudi nekomitenti, menjava banke ni potrebna.
  Nizki stroški odobritve kredita.
  KDO SMO?

  PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

  V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

  Naslov:

  Ptujska cesta 63
  2204 Miklavž na Dravskem polju
  Slovenija

  Kontakt:

  +386(0)2 629 04 00
  +386(0)31 386 951
  info@moto-nautika.com
  www.moto-nautika.com

  Delovni čas:

  Ponedeljek - Petek
  08:00 - 18:00
  Sobota
  09:00 - 13:00
  Nedelja in prazniki
  ZAPRTO

  POTREBUJETE NASVET?

  NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

  MOTO