#motornakolesa

YAMAHA
MT-09 SP

Podajte se v temo.
SPECIFIKACIJEPREDSTAVITEV

Hyper Naked

MT-09 SP

Sile temne plati Japonske nikoli ne mirujejo. Naš ekskluzivni MT-09 SP je najnovejši model Hyper Naked, ki se pridružuje Yamahinim najbolj prodajanim modelom.

ZAKAJ V NAKUP?

Model MT-09 SP, ki je opremljen s popolnoma prilagodljivim zadnjim blažilnikom Öhlins, bo ponesel vodljivost modelov Hyper Naked v povsem nov svet.

POSEBNE LASTNOSTI

  • Zadnje vzmetenje Öhlins z daljinskim nastavljanjem
  • Ekskluzivna srebrno modra karbonska barva
  • Drsna sklopka za lažji vstop v zavoj

MT-09 SP - CENA

MALOPRODAJNA CENA: € 10.295,00

AKCIJSKA CENA: € 9.595,00

MODEL 2018

Yamaha MT-09 SP

Sile temne plati Japonske nikoli ne mirujejo. Naš ekskluzivni MT-09 SP je najnovejši model Hyper Naked, ki se pridružuje Yamahinim najbolj prodajanim modelom. To je vrhunski 3-valjni model MT, saj ima najboljše specifikacije in barve po navdihu dirkalnikov.

Model MT-09 SP, ki je opremljen s popolnoma prilagodljivim zadnjim blažilnikom Öhlins, bo ponesel vodljivost modelov Hyper Naked v povsem nov svet. Njegova posebna oprema vključuje prilagodljive vilice in črne instrumente s črnimi gumbi na krmilu ter modra kolesa in sedež z modrimi šivi.

Ta visokozmogljiv motor v slogu ``naked`` je srebrno modre karbonske barve po navdihu modela MT-10 SP in predstavlja res dobro kupčijo. MT-09 SP: Podajte se v temo.

Izpostavljene podrobnosti

Yamaha MT-09 SP

> Zadnje vzmetenje Öhlins z daljinskim nastavljanjem
> Ekskluzivna srebrno modra karbonska barva
> Sistem za hitro prestavljanje (QSS) omogoča hitrejše prestavljanje v višjo prestavo
> Zmogljivo okretno upravljanje
> Dinamični slog, agresivne dvojne sprednje LED-luči
> 847 cm3 agregat CP3 z glavno gredjo z zamikom s 3 valji z visokim navorom
> Popolnoma prilagodljive sprednje vilice
> Drsna sklopka za lažji vstop v zavoj
> Sistem za preprečevanje zdrsa koles (TCS) in D-MODE
> Nosilec registrske tablice, nameščen na nihajno roko
> Lahek aluminijast okvir in nihajna roka
> Pozicijske LED-luči

Galerija

Yamaha MT-09 SP

Oblika

Yamaha MT-09 SP

Vrhunsko specifikacijo modela MT-09 SP še dodatno poudari ekskluzivna srebrno modra karbonska barvna kombinacija, ki jo je navdihnil naš vodilni model MT-10 SP. Med druge posebne lastnosti spadajo modra 10-kraka platišča z grafiko SP, črni instrumenti in črni gumbi na krmilu ter edinstven sedež z modrimi šivi.

MT-09 SP zagotavlja natančno krmiljenje z vrhunskim popolnoma prilagodljivim zadnjim blažilnikom Öhlins, ki je opremljen z daljinskim upravljalnikom za hitro in enostavno nastavljanje šasije. Zlato obarvane prilagodljive vilice omogočajo natančno nastavitev ovratnega blaženja in stiskanja za še večji nadzor.

Sistem za hitro prestavljanje (QSS) zagotavlja lažje in hitrejše prestavljanje v višje prestave in omogoča, da kar najbolj izkoristite surov in linearni navor modela MT-09 SP. Dinamični model Hyper Naked ima vgrajeno tudi drsno sklopko, ki izboljšani šasiji zagotavlja stabilnost pri hitrem prestavljanju v nižjo prestavo pred zavijanjem

Razpoložljive barve

Yamaha MT-09 SP

Silver Blu Carbon

Tehnični podatki

Yamaha MT-09 SP

Ko boste enkrat preizkusili 3-valjni agregat CP3 z glavno gredjo z zamikom in s prostornino 847 cm3, vas bo model MT-09 SP zasvojil s svojim takojšnjim surovim in linearnim navorom, zaradi česar je to najbolj vznemirljiv motor v svojem razredu. Agregat ima izpopolnjene in izboljšane zmogljivosti ter je popolnoma v skladu z EU4.

Prenesite si PDF z vsemi tehničnimi podatki Yamahe MT-09SP.

SPECIFIKACIJE

360°

Yamaha MT-09 SP

V pripravi …

VIDEO

Yamaha MT-09 SP

BREZPLAČEN E-VODIČ!

``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
BREZPLAČEN PRENOS

Financiranje

Odplačilna doba do 240 mesecev!

V sodelovanju z banko Sberbank vam ponujamo ugodno in enostavno financiranje nakupa motorja ali dodatne oz. zaščitne opreme. Spodnji kalkulator je striktno informativne narave, baziran na splošnem izračunu spletne strani Sberbank. Za dodatna vprašanja nam pošljite povpraševanje preko gumba, ki se nahaja pod informativnim kalkulatorjem.
*Efektivna obrestna mera ali EOM je letna stopnja, ki odraža dejansko ceno denarja in se izračuna z upoštevanjem pogojev kredita, to je skupnega zneska kredita, roka črpanja, roka vračila, števila mesečnih obveznosti, obrestne mere, stroškov odobritve; njen izračun pa je kot informacija namenjen kreditojemalcu in za izpolnitev zahteve po izračunu EOM v skladu z zakonskimi določbami Zakona o potrošniških kreditih (ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji). Izračun efektivne obrestne mere ali EOM je informativne narave in velja na dan izdelave tega izračuna. Izračun EOM se lahko spremeni, če se spremeni katerakoli predpostavka, ki vpliva na njegov izračun. Informativni izračun je oglasno sporočilo, je informativne narave in je za banko neobvezujoč in ne predstavlja predhodnih informacij po ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji. Skupni znesek plačil, ki ga mora plačati kreditojemalec je seštevek skupnega zneska kredita ter skupnih stroškov kredita.
Odplačilna doba do 240 mesecev za kredite s spremenljivo obrestno mero.
Fiksna obrestna mera z odplačilno dobo do 120 mesecev.
Gotovinski kredit lahko najamejo tudi nekomitenti, menjava banke ni potrebna.
Nizki stroški odobritve kredita.
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

MOTO