#motornakolesa

YAMAHA
MT-10 SP

Hitrost teme.
SPECIFIKACIJEPREDSTAVITEV

Hyper Naked

MT-10 SP

Prihaja nova doza teme – in ko enkrat izkusite celotne zmogljivosti motorja MT-10 SP, boste takoj vedeli, da ste prestopili na temnejšo plat Japonske.

ZAKAJ V NAKUP?

Posebna različica motorja MT-10 ima vgrajeno elektronsko dirkalno vzmetenje Öhlins za najvišjo stopnjo nadzora – ter ekskluzivno barvno instrumentalno ploščo in posebne dirkalne barve.

POSEBNE LASTNOSTI

  • Popolnoma nastavljivo elektronsko vzmetenje Öhlins
  • Ekskluzivna barvna TFT instrumentalna plošča
  • Tehnologija agregata in šasije modela YZF-R1

MT-10 SP - CENA

MALOPRODAJNA CENA: € 16.895,00

MODEL 2018

Yamaha MT-10 SP

Prihaja nova doza teme – in ko enkrat izkusite celotne zmogljivosti motorja MT-10 SP, boste takoj vedeli, da ste prestopili na temnejšo plat Japonske.

Posebna različica motorja MT-10 ima vgrajeno elektronsko dirkalno vzmetenje Öhlins za najvišjo stopnjo nadzora – ter ekskluzivno barvno instrumentalno ploščo in posebne dirkalne barve.

Sistem za preprečevanje zdrsa koles, drsna sklopka ter sistem za hitro prestavljanje zagotavljajo tehnologijo za upravljanje surove moči agregata s prostornino 998 cm3, medtem ko močan linearni navor z izjemno okretnostjo šasije poskrbi, da je ta motor pravi Hyper Naked model. Yamaha MT-10 SP: hitrost teme.

Izpostavljene podrobnosti

Yamaha MT-10 SP

> Popolnoma nastavljivo elektronsko vzmetenje Öhlins
> Ekskluzivna modra/siva barva
> Ekskluzivna barvna TFT instrumentalna plošča
> 4-valjni ``CP4`` agregat z glavno gredjo z zamikom z visokim navorom
> Tehnologija agregata in šasije modela YZF-R1
> Močan in linearen navor v območju nizkih in srednjih vrtljajev
> YCC-T, D-funkcija in sistem za preprečevanje zdrsa koles (TCS)
> Drsna sklopka (A&S) in sistem za hitro prestavljanje (QSS)
> Aluminijasta šasija Deltabox z izredno kratko medosno razdaljo
> Dinamična silhueta s težiščem na sprednjem delu
> Pokončen položaj vožnje z nagibom naprej
> Zavore izjemnih specifikacij z radialnimi sprednjimi čeljustmi

Galerija

Yamaha MT-10 SP

Oblika

Yamaha MT-10 SP

Model MT-10 SP je opremljen z Yamahinim elektronskim sistemom za nadzor plina (YCC-T) ter tempomatom, ki deluje pri hitrosti nad 50 km/h, oboje pa omogoča najvišjo stopnjo udobja za voznika. Yamahin sistem D-funkcije je primeren za različne razmere, saj ponuja tri različne načine delovanja agregata, ki ustrezajo lahkotni, običajni in agresivni vožnji.

Motor MT-10 SP je popolnoma opremljen z najnovejšo instrumentalno ploščo z LCD-zaslonom, kar še dodatno poudarja njegov položaj vrhunskega modela Hyper Naked. Ta izredno napredna zasnova je tehnološko najnaprednejša plošča v razredu in vključuje barvni večfunkcijski zaslon s številnimi informacijami.

Preklopni sistem za preprečevanje zdrsa koles (TCS) modela MT-10 SP vključuje tri stopnje za zagotavljanje odličnega oprijema na cestišču v različnih pogojih. Sistem za hitro prestavljanje (QSS) omogoča menjavo prestav brez sklopke navzgor ob polnem plinu, kompaktna drsna sklopka (A&S) pa omogoča večji nadzor med pospeševanjem in zaviranjem.

Razpoložljive barve

Yamaha MT-10 SP

Tech Black

Tehnični podatki

Yamaha MT-10 SP

998 cm3 vrstni 4-valjni agregat ``CP4`` se ponaša s posebej razvitim sesalnim in izpušnim sistemom ter sistemom za gorivo, ki skupaj pripomorejo k močnemu navoru MT-10 SP pri nizkih/srednjih vrtljajih. Z neenakimi intervali vžiga 270° - 180° - 90° - 180°, ta vznemirljiv agregat z glavno gredjo z zamikom zagotavlja linearni navor s takojšnjim odzivom.

Prenesite si PDF z vsemi tehničnimi podatki Yamahe MT-10 SP.

SPECIFIKACIJE

360°

Yamaha MT-10 SP

V pripravi …

VIDEO

Yamaha MT-10 SP

BREZPLAČEN E-VODIČ!

``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
BREZPLAČEN PRENOS

Financiranje

Odplačilna doba do 240 mesecev!

V sodelovanju z banko Sberbank vam ponujamo ugodno in enostavno financiranje nakupa motorja ali dodatne oz. zaščitne opreme. Spodnji kalkulator je striktno informativne narave, baziran na splošnem izračunu spletne strani Sberbank. Za dodatna vprašanja nam pošljite povpraševanje preko gumba, ki se nahaja pod informativnim kalkulatorjem.
*Efektivna obrestna mera ali EOM je letna stopnja, ki odraža dejansko ceno denarja in se izračuna z upoštevanjem pogojev kredita, to je skupnega zneska kredita, roka črpanja, roka vračila, števila mesečnih obveznosti, obrestne mere, stroškov odobritve; njen izračun pa je kot informacija namenjen kreditojemalcu in za izpolnitev zahteve po izračunu EOM v skladu z zakonskimi določbami Zakona o potrošniških kreditih (ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji). Izračun efektivne obrestne mere ali EOM je informativne narave in velja na dan izdelave tega izračuna. Izračun EOM se lahko spremeni, če se spremeni katerakoli predpostavka, ki vpliva na njegov izračun. Informativni izračun je oglasno sporočilo, je informativne narave in je za banko neobvezujoč in ne predstavlja predhodnih informacij po ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji. Skupni znesek plačil, ki ga mora plačati kreditojemalec je seštevek skupnega zneska kredita ter skupnih stroškov kredita.
Odplačilna doba do 240 mesecev za kredite s spremenljivo obrestno mero.
Fiksna obrestna mera z odplačilno dobo do 120 mesecev.
Gotovinski kredit lahko najamejo tudi nekomitenti, menjava banke ni potrebna.
Nizki stroški odobritve kredita.
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

MOTO