#motornakolesa

YAMAHA
MT-10

Žarek teme.
SPECIFIKACIJEPREDSTAVITEV

Hyper Naked

MT-10

Moč. Navor. Okretnost. MT-10 je tisti model, na katerega ste čakali. Je najzmogljivejši model Hyper Naked, kar smo jih ustvarili do sedaj.

ZAKAJ V NAKUP?

Poganja ga 998 cm3 agregat z glavno gredjo z zamikom, za dodaten navor pri nizkih/srednjih vrtljajih. Zahvaljujoč lahki šasiji Deltabox iz aluminija, ki jo odlikuje izredno kratka medosna razdalja z naravnim voznim položajem, model MT-10 zagotavlja izjemno moč z najboljšo okretnostjo v razredu ter popolnim nadzorom.

POSEBNE LASTNOSTI

  • Agregat, šasija in vzmetenje, ki izvira iz modela YZF-R1
  • Drsna sklopka (A&S) in sistem za hitro prestavljanje (QSS)
  • Popolnoma nastavljivo vzmetenje izjemnih specifikacij

MT-10 - CENA

MALOPRODAJNA CENA: € 14.595,00

AKCIJSKA CENA: € 13.595,00

MODEL 2019

Yamaha MT-10

Moč. Navor. Okretnost. MT-10 je tisti model, na katerega ste čakali. Je najzmogljivejši model Hyper Naked, kar smo jih ustvarili do sedaj. Za vas pa je prišel čas, da spoznate naslednjo stopnjo teme.

Za sabo imate precej prevoženih kilometrov. Torej veste, kaj želite. Izjemno moč s trdnim oprijemom v zavojih. Poleg tega pa naravno ergonomijo, ki omogoča vožnjo povsod in na vsaki cesti. Uživajte v temačni vožnji z modelom MT-10.

Poganja ga 998 cm3 agregat z glavno gredjo z zamikom, za dodaten navor pri nizkih/srednjih vrtljajih. Zahvaljujoč lahki šasiji Deltabox iz aluminija, ki jo odlikuje izredno kratka medosna razdalja z naravnim voznim položajem, model MT-10 zagotavlja izjemno moč z najboljšo okretnostjo v razredu ter popolnim nadzorom.

Izpostavljene podrobnosti

Yamaha MT-10

> 4-valjni ``CP4`` agregat z glavno gredjo z zamikom z visokim navorom
> Agregat, šasija in vzmetenje, ki izvira iz modela YZF-R1
> Nastavljen za močan, linearen navor v območju nizkih in srednjih vrtljajev
> YCC-T, D-funkcija in sistem nadzora nad oprijemom (TCS)
> Drsna sklopka (A&S) in sistem za hitro prestavljanje (QSS)
> Lahek glavni okvir Deltabox iz aluminija
> Kratka medosna razdalja 1400 mm za najboljšo okretnost v svojem razredu
> Dinamična silhueta s težiščem na sprednjem delu
> Pokončen vozni položaj z nagibom naprej
> Zavore ABS izjemnih specifikacij z radialnimi zavornimi čeljustmi
> Popolnoma nastavljivo vzmetenje izjemnih specifikacij
> Večfunkcijski instrumenti LCD

Galerija

Yamaha MT-10

Oblika

Yamaha MT-10

Razmerje krmilo/sedež/stopalka ustvarja nekoliko naprej nagnjen vozni položaj, ki omogoča popolno izrabo linearnega navora. Kompaktni stranski oklepi s cevasto oblikovanimi zaščitami ter zaščitni pokrov rezervoarja za gorivo poudarjajo dinamičen izgled ``težišča na sprednjem delu``.

Kompaktna in lahka šasija modela MT-10 je razvita iz zasnove nagrajenega modela YZF-R1. Za vrhunsko okretnost je skupaj z lahkotnim in nevtralnim upravljanjem ta vodilni motor v svojem razredu opremljen z natančnimi geometričnimi nastavitvami ter izredno kratko medosno razdaljo s samo 1400 mm – zato je to najbolj kompakten model v 1000 cm3 razredu.

Vrhunski model MT je opremljen z lahkim glavnim okvirjem Deltabox iz aluminija ter izredno dolgo navzgor obrnjeno ojačano nihajno roko iz aluminija, ki zagotavljata izboljšano ravnotežje med močjo in trdnostjo. Ta zasnova, ki temelji na modelu YZF-R1, omogoča najboljšo vodljivost v razredu z dobro stabilnostjo pri vožnji naravnost in lahkotno okretnostjo.

Razpoložljive barve

Yamaha MT-10

Night Fluo

Race Blu

Tech Black

Tehnični podatki

Yamaha MT-10

998 cm3 tekočinsko hlajen, vrstni 4-valjni agregat, ki izhaja iz modela YZF-R1, se ponaša s sesalnim in izpušnim sistemom ter sistemom za gorivo, ki skupaj pripomorejo k njegovemu močnemu navoru pri nizkih/srednjih vrtljajih. Z neenakimi intervali vžiga 270° - 180° - 90° - 180°, ta vznemirljiv agregat z glavno gredjo z zamikom zagotavlja linearni navor s takojšnjim odzivom in natančnim nadzorom.

Prenesite si PDF z vsemi tehničnimi podatki Yamahe MT-10.

SPECIFIKACIJE

360°

Yamaha MT-10

V pripravi …

VIDEO

Yamaha MT-10

BREZPLAČEN E-VODIČ!

``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
BREZPLAČEN PRENOS

Financiranje

Odplačilna doba do 240 mesecev!

V sodelovanju z banko Sberbank vam ponujamo ugodno in enostavno financiranje nakupa motorja ali dodatne oz. zaščitne opreme. Spodnji kalkulator je striktno informativne narave, baziran na splošnem izračunu spletne strani Sberbank. Za dodatna vprašanja nam pošljite povpraševanje preko gumba, ki se nahaja pod informativnim kalkulatorjem.
*Efektivna obrestna mera ali EOM je letna stopnja, ki odraža dejansko ceno denarja in se izračuna z upoštevanjem pogojev kredita, to je skupnega zneska kredita, roka črpanja, roka vračila, števila mesečnih obveznosti, obrestne mere, stroškov odobritve; njen izračun pa je kot informacija namenjen kreditojemalcu in za izpolnitev zahteve po izračunu EOM v skladu z zakonskimi določbami Zakona o potrošniških kreditih (ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji). Izračun efektivne obrestne mere ali EOM je informativne narave in velja na dan izdelave tega izračuna. Izračun EOM se lahko spremeni, če se spremeni katerakoli predpostavka, ki vpliva na njegov izračun. Informativni izračun je oglasno sporočilo, je informativne narave in je za banko neobvezujoč in ne predstavlja predhodnih informacij po ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji. Skupni znesek plačil, ki ga mora plačati kreditojemalec je seštevek skupnega zneska kredita ter skupnih stroškov kredita.
Odplačilna doba do 240 mesecev za kredite s spremenljivo obrestno mero.
Fiksna obrestna mera z odplačilno dobo do 120 mesecev.
Gotovinski kredit lahko najamejo tudi nekomitenti, menjava banke ni potrebna.
Nizki stroški odobritve kredita.
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

MOTO