#motornakolesa

YAMAHA
MT-125

Ne boj se teme.
SPECIFIKACIJEPREDSTAVITEV

Hyper Naked

MT-125

Yamahini modeli Hyper Naked so postavili svet motociklizma na glavo. Pri modelih MT, ki se ponašajo z radikalnim stilom, vznemirljivim navorom in privlačnim videzom, se vse vrti okrog čistega občutka vožnje.

ZAKAJ V NAKUP?

Modelu MT-125 z njegovo športno šasijo res ni para. MT-125 v stilu agresivnega uličnega bojevnika pritegne poglede, kjerkoli se pojavi in takoj dobi spoštovanje, ki si ga zasluži.

POSEBNE LASTNOSTI

  • Model razreda A2 z dinamičnim MT DNK
  • Kompaktna in lahka šasija, ki temelji na modelu YZF-R3
  • Sedež na skromni višini 780 mm za dober dostop do tal

MT-125 - CENA

MALOPRODAJNA CENA: € 4.750,00

AKCIJSKA CENA 2017: € 4.450,00

MODEL 2018

Yamaha MT-125

Yamahini modeli Hyper Naked so postavili svet motociklizma na glavo. Pri modelih MT, ki se ponašajo z radikalnim stilom, vznemirljivim navorom in privlačnim videzom, se vse vrti okrog čistega občutka vožnje.

Modelu MT-125 z njegovo športno šasijo res ni para. MT-125 v stilu agresivnega uličnega bojevnika pritegne poglede, kjerkoli se pojavi in takoj dobi spoštovanje, ki si ga zasluži.

Mladost je dar, ki ga dobiš enkrat samkrat. Zato naj MT-125 postane del tvojega življenja. Zdaj.

Izpostavljene podrobnosti

Yamaha MT-125

> Radikalno 125 cm3 motorno kolo v stilu ``naked``
> Zasnova modelov Hyper Naked zagotavlja videz velikega motornega kolesa
> Športno cestno motorno kolo
> Športna, pokončna drža za pester vsakdan
> Okvir Deltabox in enojno zadnje vzmetenje
> Tekočinsko hlajen, 125 cm3, 1-valjni, 4-taktni agregat
> YZF-R125 zasnova z visokokakovostnimi komponentami
> Obrnjene prednje vilice z 41-mm premerom
> Napreden sistem zaviranja s serijskim sistemom ABS
> Lahka dirkalna platišča s kraki v obliki črke Y
> Visokotehnološka LCD-instrumentalna plošča
> Kratek zadnji del z LED-lučjo

Galerija

Yamaha MT-125

Oblika

Yamaha MT-125

Tako kot naši bolj zmogljivi modeli Hyper Naked, tudi MT-125 predstavlja športno in okretno motorno kolo, ki je vedno pripravljeno za vožnjo. Rezervoar, sedež, krmilo ter opore za stopala omogočajo športno in hkrati udobno držo za voznika in sopotnika, geometrija in ergonomska oblika okvirja pa zagotavljata lahko vodljivost med vožnjo po mestu.

Od športne šasije v stilu ``naked`` do lahkih dirkalnih platišč, model izžareva zasnovo Hyper Naked, nizka oglata sprednja luč in visoki sprednji zračniki pa mu dajejo krepak, robusten videz.

Instrumentalna plošča je opremljena s tehnološko dovršenim zaslonom s sodobno zasnovo v stilu najnovejših pametnih telefonov. Instrumentalna plošča z zaslonom LED prikazuje podatke o številu vrtljajev, temperaturi agregata in nivoju goriva v stolpični obliki, poleg tega pa je opremljena še z lučjo za prestave in digitalnim merilnikom hitrosti.

Razpoložljive barve

Yamaha MT-125

Night Fluo

Yamaha Blue

Tech Black

Tehnični podatki

Yamaha MT-125

Ta lahek vsestranski motor poganja 321 cm3 vrstni 2-valjni agregat, ki je bil razvit na osnovi modela YZF-R3. Kompakten in lahek agregat, ki je opremljen z lahkimi kovanimi bati ter karboniziranimi ojnicami, zagotavlja dovolj navora pri srednjih do visokih vrtljajih za živahno vožnjo v različnih razmerah.

Prenesite si PDF z vsemi tehničnimi podatki Yamahe MT-03.

SPECIFIKACIJE

360°

Yamaha MT-125

V pripravi …

BREZPLAČEN E-VODIČ!

``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
BREZPLAČEN PRENOS

Financiranje

Odplačilna doba do 240 mesecev!

V sodelovanju z banko Sberbank vam ponujamo ugodno in enostavno financiranje nakupa motorja ali dodatne oz. zaščitne opreme. Spodnji kalkulator je striktno informativne narave, baziran na splošnem izračunu spletne strani Sberbank. Za dodatna vprašanja nam pošljite povpraševanje preko gumba, ki se nahaja pod informativnim kalkulatorjem.
*Efektivna obrestna mera ali EOM je letna stopnja, ki odraža dejansko ceno denarja in se izračuna z upoštevanjem pogojev kredita, to je skupnega zneska kredita, roka črpanja, roka vračila, števila mesečnih obveznosti, obrestne mere, stroškov odobritve; njen izračun pa je kot informacija namenjen kreditojemalcu in za izpolnitev zahteve po izračunu EOM v skladu z zakonskimi določbami Zakona o potrošniških kreditih (ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji). Izračun efektivne obrestne mere ali EOM je informativne narave in velja na dan izdelave tega izračuna. Izračun EOM se lahko spremeni, če se spremeni katerakoli predpostavka, ki vpliva na njegov izračun. Informativni izračun je oglasno sporočilo, je informativne narave in je za banko neobvezujoč in ne predstavlja predhodnih informacij po ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji. Skupni znesek plačil, ki ga mora plačati kreditojemalec je seštevek skupnega zneska kredita ter skupnih stroškov kredita.
Odplačilna doba do 240 mesecev za kredite s spremenljivo obrestno mero.
Fiksna obrestna mera z odplačilno dobo do 120 mesecev.
Gotovinski kredit lahko najamejo tudi nekomitenti, menjava banke ni potrebna.
Nizki stroški odobritve kredita.
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

MOTO