#motornakolesa

YAMAHA
NEO'S 4

Pametna eleganca mestne vožnje.
SPECIFIKACIJEPREDSTAVITEV

50cc Scooters

NEO'S 4

Življenje je lahko precej burno, saj je veliko krajev in ljudi, ki jih želimo obiskati. Pri tem vam lahko pomaga skuter Neo's 4, ki predstavlja pameten in eleganten način za vožnjo po mestu.

ZAKAJ V NAKUP?

Odločite se za skuter Neo’s 4 in izbrali boste stil in preprostost ter 4-taktni 50 cm3 agregat, ki je čist, tih in zanesljiv.

POSEBNE LASTNOSTI

  • Eleganten in sodobno oblikovan mestni skuter
  • Izjemno varčna poraba in nizke emisije
  • Prvovrstna modro osvetljena instrumentna LCD-plošča

NEO'S 4 - CENA

MALOPRODAJNA CENA: € 2.495,00

MODEL 2018

Yamaha NEO'S 4

Življenje je lahko precej burno, saj je veliko krajev in ljudi, ki jih želimo obiskati. Pri tem vam lahko pomaga skuter Neo's 4, ki predstavlja pameten in eleganten način za vožnjo po mestu.

Odločite se za skuter Neo’s 4 in izbrali boste stil in preprostost ter 4-taktni 50 cm3 agregat, ki je čist, tih in zanesljiv.

Skuter Neo’s 4 ima elegantno oblikovan oklep in je pametno ter prefinjeno prevozno sredstvo. Vse je izdelano za udobje: od lahke zasnove skuterja do nizkega sedeža, velikih 12-palčnih koles, 190 mm prednje kolutne zavore in centralnega zavornega sistema, ki je na voljo kot opcija. Vsaka podrobnost je izdelana s stilom. Ima eleganten modro osvetljen LCD-zaslon in privlačna lita platišča. Na dvodelnem sedežu je dovolj prostora za dve osebi, pod sedežem pa imate tudi veliko prostora za shranjevanje.

Izpostavljene podrobnosti

Yamaha NEO'S 4

> Eleganten in sodobno oblikovan mestni skuter
> Tekočinsko hlajen 4-taktni 50 cm3 agregat z vbrizgavanjem goriva,
> Izjemno varčna poraba in nizke emisije
> Lita platišča in trpežne 12-palčne pnevmatike,
> Kultna zasnova dvodelnih sprednjih luči
> Prvovrstna modro osvetljena instrumentna LCD-plošča
> Elegantno oblikovan oklep
> Dodatna možnost centralnega zavornega sistema za še več nadzora
> Prostor za shranjevanje čelade oziroma prtljage s ključavnico
> Priročno obešalo za prtljago
> Zmogljivost in prostornost za udobje voznika in sopotnika

Galerija

Yamaha NEO'S 4

Oblika

Yamaha NEO'S 4

Lita platišča s 5 kraki s srebrnimi vilicami se popolnoma ujemajo z elegantnim oklepom skuterja Neo's 4 in niso le privlačnega videza, temveč s širokimi 12-palčnimi pnevmatikami poskrbijo tudi za veliko mero samozavesti med vožnjo. 190 mm sprednja kolutna zavora skupaj z izibirnim centralnim zavornim sistemom zagotavlja zanesljivo ustavljanje v vsaki situaciji ter vam tako omogoča občutek popolnega nadzora.

Neo's 4 ima privlačno zaobljene linije, zato bo ta skuter na cesti deležen veliko pozornosti. Seveda pa se boste z njim tudi hoteli pokazati. Očarljiv sprednji del skuterja Neo's 4 se ponaša s kultnimi dvodelnimi prednjimi lučmi. Zadaj pa so na ergonomsko oblikovanem oklepu nameščene zadnje luči za boljšo vidljivost. Vedno ko se boste kam odpravili, ste lahko popolnoma prepričani, da vas bodo opazili.

Neo's 4 ima elegantno oblikovane linije in popolnoma izstopa od ostalih modelov skuterjev. S svojo brezčasno in individualistično zasnovo bo pritegnil poglede povsod, kjer se boste vozili. Skuter Neo's 4 je eleganten način za vožnjo po mestu, kadar se vozite sami ali v dvoje.

Razpoložljive barve

Yamaha NEO'S 4

Mocaccino Brown

Competition White

Midnight Black

Tehnični podatki

Yamaha NEO'S 4

Težko se je upreti skuterju Neo’s 4 in njegovi zmagovalni kombinaciji 4-taktnih zmogljivosti, varčne porabe goriva in tihega delovanja. Poleg tega pa tekočinsko hlajen 50 cm3 agregat z vbrizgavanjem goriva omogoča dovolj moči za vožnjo po mestu in njegovih klancih, tudi kadar se vozite v dvoje, ter pri tem pušča le nizke stopnje emisij.

Prenesite si PDF z vsemi tehničnimi podatki Yamahe Neo's 4.

SPECIFIKACIJE

360°

Yamaha NEO'S 4

V pripravi …

VIDEO

Yamaha NEO'S 4

V pripravi …

BREZPLAČEN E-VODIČ!

``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
BREZPLAČEN PRENOS

Financiranje

Odplačilna doba do 240 mesecev!

V sodelovanju z banko Sberbank vam ponujamo ugodno in enostavno financiranje nakupa motorja ali dodatne oz. zaščitne opreme. Spodnji kalkulator je striktno informativne narave, baziran na splošnem izračunu spletne strani Sberbank. Za dodatna vprašanja nam pošljite povpraševanje preko gumba, ki se nahaja pod informativnim kalkulatorjem.
*Efektivna obrestna mera ali EOM je letna stopnja, ki odraža dejansko ceno denarja in se izračuna z upoštevanjem pogojev kredita, to je skupnega zneska kredita, roka črpanja, roka vračila, števila mesečnih obveznosti, obrestne mere, stroškov odobritve; njen izračun pa je kot informacija namenjen kreditojemalcu in za izpolnitev zahteve po izračunu EOM v skladu z zakonskimi določbami Zakona o potrošniških kreditih (ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji). Izračun efektivne obrestne mere ali EOM je informativne narave in velja na dan izdelave tega izračuna. Izračun EOM se lahko spremeni, če se spremeni katerakoli predpostavka, ki vpliva na njegov izračun. Informativni izračun je oglasno sporočilo, je informativne narave in je za banko neobvezujoč in ne predstavlja predhodnih informacij po ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji. Skupni znesek plačil, ki ga mora plačati kreditojemalec je seštevek skupnega zneska kredita ter skupnih stroškov kredita.
Odplačilna doba do 240 mesecev za kredite s spremenljivo obrestno mero.
Fiksna obrestna mera z odplačilno dobo do 120 mesecev.
Gotovinski kredit lahko najamejo tudi nekomitenti, menjava banke ni potrebna.
Nizki stroški odobritve kredita.
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

MOTO