#motornakolesa

YAMAHA
NIKEN GT

Zavoji nimajo letnih časov.
SPECIFIKACIJEPREDSTAVITEV

New 2019

NIKEN GT

NIKEN, ki zagotavlja intenziven občutek oprijema na prednjem delu z izjemnim vodenjem, vsakega voznika navdihne z zaupanjem. Njegovo sposobnost učinkovitega polaganja najbolj izzivalnih ovinkov morate preizkusiti sami, da bi ji verjeli.

ZAKAJ V NAKUP?

Z NIKEN GT zdaj pri družbi Yamaha usmerjajo ta drzen nov koncept na novo ozemlje. To vrhunsko športno-turno motorno kolo se ponaša z izboljšano vremensko zaščito, ki zajema višji vetrobrana skupaj z udobnim sedežem, stranskimi kovčki, grelniki ročic in več, vam daje sposobnost obvladovanja najbolj izzivalnih cestnih pogojev in obenem omogoča ostati na udobnem, kadar so vremenske razmere neugodne.

POSEBNE LASTNOSTI

  • Krmilni sistem Ackermann, dvojne obrnjene sprednje vilice
  • V vseh letnih časih, športno-turno motorno kolo visoke zmogljivosti
  • Občutek oprijema sprednjih koles, samozavest in zaviranje

NIKEN GT - CENA

MALOPRODAJNA CENA: € 16.895,00

AKCIJSKA CENA: € 15.195,00

MODEL 2019

Yamaha NIKEN

Leta 2018 je predstavitev radikalnega 3-kolesnega motorja NIKEN uvedla povsem novo doživetje vožnje v svetu motorjev.

Model NIKEN je opremljen z inovativno tehnologijo več nagibnih koles in dvocevnimi obrnjenimi vilicami ter je ustvarjen, da omogoča neverjeten oprijem v zavojih in večji občutek voznikove samozavesti v vseh pogojih. Med pnevmatikami in cestiščem je večja stična površina, dva nagibna sprednja kolesa pa izboljšata oprijem sprednjih koles, ki še posebej pride do izraza v zavojih in pri zaviranju. In zaradi teh edinstvenih in dinamičnih lastnosti lahko model NIKEN čutite in obvladate tako, kot noben drug motor.

Odziv javnosti, ki je sodelovala na eni od predstavitvenih turnej modela NIKEN 2018 po Evropi, je velika potrditev, da je ta revolucionarni motor na svojo stran že pridobil številne motoriste, ki so bili sprva precej zadržani do celotnega koncepta s 3 kolesi – kar je precej razumljivo.

Vozniki, ki so dobili priložnost, da ocenijo ta 3-kolesni športno-potovalni motor z izjemnimi specifikacijami, so potrdili njegovo čudovito sposobnost zavijanja z več samozavesti tudi v slabih vremenskih razmerah. Številni potencialni kupci se tudi strinjajo, da je vodljivost modela NIKEN resnično postavil nov standard v segmentu športno-potovalnih motorjev.

Izpostavljene podrobnosti

Yamaha NIKEN

> Krmilni sistem Ackermann, dvojne obrnjene sprednje vilice
> Globok kot nagiba do 45 stopinj
> Napredna tehnologija več nagibnih koles
> Hibriden okvir iz jekla in aluminija
> Najbolj inovativna oblika v razredu za športno-turno vožnjo
> V vseh letnih časih, športno-turno motorno kolo visoke zmogljivosti
> TCS, QSS, drsna sklopka, D-MODE, tempomat
> Izkušnja polaganja ovinkov, ki ji ni para
> Občutek oprijema sprednjih koles, samozavest in zaviranje
> Radikalna, drzna in edinstvena oblika s 3 kolesi
> 3-valjni tekočinsko hlajen agregat DOHC CP3 s prostornino 847 cm3
> Popolnoma nastavljivo zadnje vzmetenje

Galerija

Yamaha NIKEN GT

Oblika

Yamaha NIKEN

Odlike NIKEN GT pri turni vožnji vključujejo visok vetrobran, stranske kovčke in zadnjo nosilno bazo z ročicami za sovoznika – to vključuje grelce ročic, udoben sedež, glavno stojalo in dodatno vtičnico za enosmerni tok. Zaradi tako visoke stopnje udobja in funkcionalnosti je to radikalno, trikolesno, športno-turno motorno kolo ustvarjeno za celoleten užitek, ne glede na vreme.

Širok, navzdol ukrivljen, sprednji okrov motorja, opremljen z dvojnim žarometom LED, ki poudarja športen in dinamičen karakter motornega kolesa NIKEN ter dvojna pozicijska luč pomagajo poudariti močam videz dvojnega sprednjega kolesa. Ogledala, ki so bila vzeta od modela YZF-R1, imajo vgrajene smernike LED, ki poudarjajo drzen in futurističen videz.

To napredno in ikonsko motorno kolo za športno-turno vožnjo je popolnoma opremljeno z najnovejšo tehnologijo za elektronski nadzor, ki vključuje 3-položajni D-MODE, YCC-T, tempomat in sistem nadzora vleke (Traction Control System) z dvema stopnjama posredovanja in stikalom za izklop. Za gladko zmogljivost je NIKEN GT opremljen še s sklopko A&A in sistemom QSS.

Razpoložljive barve

Yamaha NIKEN

Tehnični podatki

Yamaha NIKEN

847cc 3-valjni motor z močnim navorom, ki ga ima motorno kolo NIKEN, je bilo razvito iz izjemno uspešne oblike, ki je bila uporabljena pri modelih Yamaha MT-09 in Tracer 900. Uporablja se posebne nastavitve za vbrizgavanje goriva, da se doseže močno turno zmogljivost pri nezanesljivih in izzivalnih voznih situacijah – oblika zagonske ročice pa zagotavlja odlično voznost in gladke zagone.

360°

Yamaha NIKEN

V pripravi …

VIDEO

Yamaha NIKEN

BREZPLAČEN E-VODIČ!

``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
BREZPLAČEN PRENOS

Financiranje

Odplačilna doba do 240 mesecev!

V sodelovanju z banko Sberbank vam ponujamo ugodno in enostavno financiranje nakupa motorja ali dodatne oz. zaščitne opreme. Spodnji kalkulator je striktno informativne narave, baziran na splošnem izračunu spletne strani Sberbank. Za dodatna vprašanja nam pošljite povpraševanje preko gumba, ki se nahaja pod informativnim kalkulatorjem.
*Efektivna obrestna mera ali EOM je letna stopnja, ki odraža dejansko ceno denarja in se izračuna z upoštevanjem pogojev kredita, to je skupnega zneska kredita, roka črpanja, roka vračila, števila mesečnih obveznosti, obrestne mere, stroškov odobritve; njen izračun pa je kot informacija namenjen kreditojemalcu in za izpolnitev zahteve po izračunu EOM v skladu z zakonskimi določbami Zakona o potrošniških kreditih (ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji). Izračun efektivne obrestne mere ali EOM je informativne narave in velja na dan izdelave tega izračuna. Izračun EOM se lahko spremeni, če se spremeni katerakoli predpostavka, ki vpliva na njegov izračun. Informativni izračun je oglasno sporočilo, je informativne narave in je za banko neobvezujoč in ne predstavlja predhodnih informacij po ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji. Skupni znesek plačil, ki ga mora plačati kreditojemalec je seštevek skupnega zneska kredita ter skupnih stroškov kredita.
Odplačilna doba do 240 mesecev za kredite s spremenljivo obrestno mero.
Fiksna obrestna mera z odplačilno dobo do 120 mesecev.
Gotovinski kredit lahko najamejo tudi nekomitenti, menjava banke ni potrebna.
Nizki stroški odobritve kredita.
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

MOTO