#motornakolesa

YAMAHA
NMAX 155

Yamaha NMAX. Del vsakdanjega življenja.
SPECIFIKACIJEPREDSTAVITEV

Urban Mobility

NMAX 155

Model NMAX 155 vam nudi ves užitek in okretnost, ki jo pričakujete pri lahkem skuterju – z boljšim pospeševanjem in večjo najvišjo hitrostjo, ki jo zagotavlja zmogljiv agregat s 155 cm3!

ZAKAJ V NAKUP?

Prostoren položaj za vožnjo in dolg dvojni sedež zagotavljata prijetno in udobno pot v službo ali šolo – s svojimi zmogljivimi trojnimi LED-lučmi in elegantnim zadnjim delom pa stilski oklep serije MAX poudarja vrhunsko obliko ter kakovost izdelave modela NMAX 155.

POSEBNE LASTNOSTI

  • Zmogljiv, varčen in športen mestni skuter s 155 cm3
  • Nastavljivo delovanje ventilov za izjemne pospeške
  • Športen aerodinamičen oklep z dolgim, ploščatim sedežem

NMAX 155 - CENA

MALOPRODAJNA CENA: € 3.390,00

MODEL 2018

Yamaha NMAX 155

Model NMAX 155 vam nudi ves užitek in okretnost, ki jo pričakujete pri lahkem skuterju – z boljšim pospeševanjem in večjo najvišjo hitrostjo, ki jo zagotavlja zmogljiv agregat s 155 cm3!

Prostoren položaj za vožnjo in dolg dvojni sedež zagotavljata prijetno in udobno pot v službo ali šolo – s svojimi zmogljivimi trojnimi LED-lučmi in elegantnim zadnjim delom pa stilski oklep serije MAX poudarja vrhunsko obliko ter kakovost izdelave modela NMAX 155.

Zmogljive sprednje in zadnje kolutne zavore vključujejo serijski sistem ABS, s 23.5-litrskim prostorom za shranjevanje pod sedežem ter sprednjim žepom pa model NMAX 155 omogoča športen in praktičen način prevoza!

Izpostavljene podrobnosti

Yamaha NMAX 155

> Zmogljiv, varčen in športen mestni skuter s 155 cm3,
> Tekočinsko hlajen 4-taktni agregat s prostornino 155 cm3, ki je skladen z EU4,
> Nastavljivo delovanje ventilov za izjemne pospeške
> Agregat Blue Core za več moči in bolj varčno porabo goriva
> Kompaktna šasija za športno upravljanje
> Izjemna stabilnost in odlična okretnost
> Sistem ABS kot serijska oprema s sprednjimi in zadnjimi kolutnimi zavorami premera 230 mm,
> Velik prostor za noge
> Prostoren predal za shranjevanje čelade
> Športen aerodinamičen oklep z dolgim, ploščatim sedežem
> Kar 13-palčna kolesa s pnevmatiko profila 130 mm,
> LED-luči in LCD-instrumenti

Galerija

Yamaha NMAX 155

Oblika

Yamaha NMAX 155

Na športen videz in vrhunsko zasnovo elegantnega oklepa so močno vplivali naši športni skuterji. S preoblikovanim zadnjim delom je model NMAX 155 videti bolj športen in eleganten, ukrivljene stranske linije in osrednji tunel pa poudarjata močno Yamahino dediščino.

Sistem nastavljivega delovanja ventilov (VVA) je ključna značilnost, zaradi katere skuter NMAX 155 odlikujejo odlične športne zmogljivosti. 4-ventilska glava s posebno odmično gredjo zagotavlja učinkovitejše delovanje agregata pri nizki in visoki hitrosti, kar omogoča boljše pospeške pri vseh vrtljajih in optimalno porabo goriva.

Kompakten skuter NMAX 155 boste lahko parkirali tudi na najožjem parkirnem mestu. In čeprav je navzven majhen, je hkrati izjemno udoben, saj nudi veliko prostora za noge in potnika. Dolg stopničasto oblikovan dvojni sedež je zasnovan tako, da nudi visoko stopnjo udobja, poleg tega pa vsebuje prostor za shranjevanje, ki je primeren za čelado.

Razpoložljive barve

Yamaha NMAX 155

Milky White

Cyber Blue

Matt Grey

Tehnični podatki

Yamaha NMAX 155

Agregat s 155 cm3, skladen z EU4, modela NMAX je bil razvit z Yamahino napredno tehnologijo Blue Core. Ta inovativen oblikovalski pristop se osredotoča na izboljšanje učinkovitosti izgorevanja in hlajenja, hkrati pa manjša izgube moči, kar zagotavlja boljše pospeševanje, večjo najvišjo hitrost in manjšo porabo goriva.

Prenesite si PDF z vsemi tehničnimi podatki Yamahe NMAX 155.

SPECIFIKACIJE

360°

Yamaha NMAX 155

V pripravi …

VIDEO

Yamaha NMAX 155

V pripravi …

BREZPLAČEN E-VODIČ!

``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
BREZPLAČEN PRENOS

Financiranje

Odplačilna doba do 240 mesecev!

V sodelovanju z banko Sberbank vam ponujamo ugodno in enostavno financiranje nakupa motorja ali dodatne oz. zaščitne opreme. Spodnji kalkulator je striktno informativne narave, baziran na splošnem izračunu spletne strani Sberbank. Za dodatna vprašanja nam pošljite povpraševanje preko gumba, ki se nahaja pod informativnim kalkulatorjem.
*Efektivna obrestna mera ali EOM je letna stopnja, ki odraža dejansko ceno denarja in se izračuna z upoštevanjem pogojev kredita, to je skupnega zneska kredita, roka črpanja, roka vračila, števila mesečnih obveznosti, obrestne mere, stroškov odobritve; njen izračun pa je kot informacija namenjen kreditojemalcu in za izpolnitev zahteve po izračunu EOM v skladu z zakonskimi določbami Zakona o potrošniških kreditih (ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji). Izračun efektivne obrestne mere ali EOM je informativne narave in velja na dan izdelave tega izračuna. Izračun EOM se lahko spremeni, če se spremeni katerakoli predpostavka, ki vpliva na njegov izračun. Informativni izračun je oglasno sporočilo, je informativne narave in je za banko neobvezujoč in ne predstavlja predhodnih informacij po ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji. Skupni znesek plačil, ki ga mora plačati kreditojemalec je seštevek skupnega zneska kredita ter skupnih stroškov kredita.
Odplačilna doba do 240 mesecev za kredite s spremenljivo obrestno mero.
Fiksna obrestna mera z odplačilno dobo do 120 mesecev.
Gotovinski kredit lahko najamejo tudi nekomitenti, menjava banke ni potrebna.
Nizki stroški odobritve kredita.
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

MOTO