Yamaha predstavila YZR-M1 2019

Yamaha predstavila YZR-M1 2019

V indonezijski Jakarti so svečano predstavili Yamahin motocikel za prihajajočo tekmovalno sezono v razredu motoGP. Ob drugačnem barvnem zaporedju, več črne in manj modre, se je legendarnemu Valentinu Rossiju takoj prikazala primerjava z njegovim ljubljenim klubom – milanskim Interjem, katerega veliki navijač je. “Motiv je na višku, komaj čakam, da se s s testiranji vse skupaj začne.”

Nova Yamahina sezona se začenja od Indonezije naprej,” piše Gazzetta Dello Sport in “sporoča” občutke Valentina Rossija. “Vidim in verjamem, da so na Japonske trdo delali med tekmovalnim odmorom. Potencial je, občutki ob tem, ko gledam novo Yamaho so prav gotovo prijetni. Še posebej, ker vidim, da bo v naslednji sezoni v mojih priljubljenih barvah. Črno-modra je tudi barva mojega Interja,” se je razveselil spoznanja 40-letni Italijan, ki kar puhti od samozavesti in komaj čaka, da se vse skupaj začne.

Motivacija je vedno na višku. Vsakič pred začetkom nove sezone v sem poln pričakovanj40 let na ramenih? Če nisi star 25 let, je vseeno, če si 35 ali 40. Motivacija je ista.” Rossi je pozdravil tudi zamenjavo na direktorskem mestu ekipe, Hiroshi Tsuji je že visoko zavihal rokave in skupaj z novim tehničnim direktorjem Kouichijem Tsujijem in novincem v Yamahini garaži Takahirom Sumijem, ki je zamenjal Kouija Tsuya, že kažeta rezultate. V motociklizmu, še posebej v našem razredu se tako ali tako vse vrti okoli detajlov, tistih podrobnosti in malenkosti, ki na koncu odločijo. Elektronika je že nekaj sezon ključna, zato je prav, da smo poskusili tudi neka novega. Poleg pnevmatik, ki so v zadnjih letih tudi odločilne,” je za Gazzetto še povedal nekdanji serijski svetovni prvak, ki zadnji dve leti želi čimprej pozabiti. “Za nami sta zares zahtevni sezoni, ko nam nič ni šlo od rok. Očitno so čez zimo na Japonskem marljivo delali in prvi obrisi so že tu. A nič ne želim vnaprej napovedovati. Veliko bo odvisno, kako se bomo obnašali na testiranjih v Sepangu.”

Rossi je torej “na prvo žogo” zadovoljen z delom ekipe med tekmovalnim premorom. A od srede naprej, ko se začnejo testiranja, bo šlo vse skupaj precej bolj zares. In šele takrat bo legendarni Italijan lahko vsaj malo bolj vedel, če bo letos njegova Yamaha kaj bolj konkurenčna Ducatiju in predvsem Hondi.

Vir: 24ur.com

About The Author

admin

Financiranje

Odplačilna doba do 240 mesecev!

V sodelovanju z banko Sberbank vam ponujamo ugodno in enostavno financiranje nakupa motorja ali dodatne oz. zaščitne opreme. Spodnji kalkulator je striktno informativne narave, baziran na splošnem izračunu spletne strani Sberbank. Za dodatna vprašanja nam pošljite povpraševanje preko gumba, ki se nahaja pod informativnim kalkulatorjem.
*Efektivna obrestna mera ali EOM je letna stopnja, ki odraža dejansko ceno denarja in se izračuna z upoštevanjem pogojev kredita, to je skupnega zneska kredita, roka črpanja, roka vračila, števila mesečnih obveznosti, obrestne mere, stroškov odobritve; njen izračun pa je kot informacija namenjen kreditojemalcu in za izpolnitev zahteve po izračunu EOM v skladu z zakonskimi določbami Zakona o potrošniških kreditih (ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji). Izračun efektivne obrestne mere ali EOM je informativne narave in velja na dan izdelave tega izračuna. Izračun EOM se lahko spremeni, če se spremeni katerakoli predpostavka, ki vpliva na njegov izračun. Informativni izračun je oglasno sporočilo, je informativne narave in je za banko neobvezujoč in ne predstavlja predhodnih informacij po ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji. Skupni znesek plačil, ki ga mora plačati kreditojemalec je seštevek skupnega zneska kredita ter skupnih stroškov kredita.
Odplačilna doba do 240 mesecev za kredite s spremenljivo obrestno mero.
Fiksna obrestna mera z odplačilno dobo do 120 mesecev.
Gotovinski kredit lahko najamejo tudi nekomitenti, menjava banke ni potrebna.
Nizki stroški odobritve kredita.
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

MOTO