#Off-Road

YAMAHA
PW50

Terenske dogodivščine se pričnejo tukaj.
SPECIFIKACIJEPREDSTAVITEV

Off-road

PW50

Ko je govora o otroških mini motorjih, je Yamaha jasen odgovor. Z vozniku prijazno obliko, je popolnoma jasno, zakaj je PW50 s 50ccm 2-taktnim agregatom priljubljen pri otrokih in starših.

ZAKAJ V NAKUP?

S samo 39 kg je ta izjemno lahek in kompakten mini motor idealen način, da se vaš otrok zabava ure in ure ter razvija vozne sposobnosti.

POSEBNE LASTNOSTI

  • 50ccm 2-taktni agregat s popolnoma avtomatskim menjalnikom
  • Zanesljiva kardanska gred za manj vzdrževanja
  • Preprost omejevalnik hitrosti zagotavlja starševski nadzor

PW50 - CENA

MALOPRODAJNA CENA: € 1.595,00

MODEL 2018

PW50

Ko je govora o otroških mini motorjih, je Yamaha jasen odgovor. Z vozniku prijazno obliko, je popolnoma jasno, zakaj je PW50 s 50ccm 2-taktnim agregatom priljubljen pri otrokih in starših.

Varnostne značilnosti vključujejo prilagodljiv plin, ki omogoča staršem, da omejijo največjo hitrost za prilagoditev voznikovim voznim sposobnostim – in zaščitena pogonska gred zmanjšuje vzdrževalna dela. Ni strahu zaradi menjavanja prestav, njegov živahen 50ccm 2-taktni agregat uporablja popolnoma avtomatski menjalnik za preprost ``obrni-plin-in-se-pelji`` način vožnje.

S samo 39 kg je ta izjemno lahek in kompakten mini motor idealen način, da se vaš otrok zabava ure in ure ter razvija vozne sposobnosti.

Izpostavljene podrobnosti

PW50

> (50ccm) 2-taktni agregat s popolnoma avtomatskim menjalnikom
> Zanesljiva kardanska gred za manj vzdrževanja
> Preprost omejevalnik hitrosti zagotavlja starševski nadzor
> Izjemno preprosto krmiljenje in kompaktne mere
> Ločen rezervoar za 2-taktno olje, za lahko uporabo
> Yamahino oblikovanje, kakovost in zanesljivost

Galerija

Yamaha PW50

Oblika

Yamaha PW50

Čisto vsak del tega odličnega motorja PW50 je zasnovan tako, da vozniku olajša vožnjo in vzdrževanje. Popolnoma zaprt pogonski sistem je čist in tih, kar skupaj z obliko, ki ne zahteva veliko vzdrževanja, predstavlja očitno izbiro za mlade voznike in starše, ki si želijo preprostega življenja.

Z višino sedeža, ki znaša samo 485 mm in udobnim položajem med vožnjo, se bodo začetniki na PW50 takoj počutili kot doma. Krmilo je podobno tistemu na kolesu, zadnja zavora se krmili z desno roko in prednja zavora z levo, kar olajša delo začetnikom. Samo obrnite plin in zabava se lahko začne.

Čeprav tehta samo 39 kg, je to trpežen mini motor, ki zagotavlja leta in leta zabave. 3-kraka 10-palčna jeklena kolesa so močna in se jih zlahka čisti – za veliko oprijema na PW50 pa poskrbijo 2,5-palčna široka kolesa.

Razpoložljive barve

Yamaha PW50

Tehnični podatki

Yamaha PW50

PW50-jev lahek 50ccm 2-taktni zračno-hlajen agregat je izdelan posebej za potrebe mladih voznikov. Tekoč in odziven, popolnoma avtomatski menjalnik poskrbi za vozniku prijazen ‘obrni-plin-in-se-pelji’ učinek – preprost omejevalnik plina omogoča staršem, da prilagodijo končno hitrost voznikovim sposobnostim.

Prenesite si PDF z vsemi tehničnimi podatki Yamahe PW50.

SPECIFIKACIJE

360°

Yamaha PW50

V pripravi …

VIDEO

Yamaha PW50

V pripravi …

BREZPLAČEN E-VODIČ!

``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
BREZPLAČEN PRENOS

Financiranje

Odplačilna doba do 240 mesecev!

V sodelovanju z banko Sberbank vam ponujamo ugodno in enostavno financiranje nakupa motorja ali dodatne oz. zaščitne opreme. Spodnji kalkulator je striktno informativne narave, baziran na splošnem izračunu spletne strani Sberbank. Za dodatna vprašanja nam pošljite povpraševanje preko gumba, ki se nahaja pod informativnim kalkulatorjem.
*Efektivna obrestna mera ali EOM je letna stopnja, ki odraža dejansko ceno denarja in se izračuna z upoštevanjem pogojev kredita, to je skupnega zneska kredita, roka črpanja, roka vračila, števila mesečnih obveznosti, obrestne mere, stroškov odobritve; njen izračun pa je kot informacija namenjen kreditojemalcu in za izpolnitev zahteve po izračunu EOM v skladu z zakonskimi določbami Zakona o potrošniških kreditih (ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji). Izračun efektivne obrestne mere ali EOM je informativne narave in velja na dan izdelave tega izračuna. Izračun EOM se lahko spremeni, če se spremeni katerakoli predpostavka, ki vpliva na njegov izračun. Informativni izračun je oglasno sporočilo, je informativne narave in je za banko neobvezujoč in ne predstavlja predhodnih informacij po ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji. Skupni znesek plačil, ki ga mora plačati kreditojemalec je seštevek skupnega zneska kredita ter skupnih stroškov kredita.
Odplačilna doba do 240 mesecev za kredite s spremenljivo obrestno mero.
Fiksna obrestna mera z odplačilno dobo do 120 mesecev.
Gotovinski kredit lahko najamejo tudi nekomitenti, menjava banke ni potrebna.
Nizki stroški odobritve kredita.
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

MOTO