Yamaha RSVenture TF

#Snowmobiles

YAMAHA
RSVenture TF

Fantastične funkcije za vožnjo v dvoje. Spoznajte jih!
SPECIFIKACIJEPREDSTAVITEV

Snowmobiles

RSVenture TF

Motorne sani bodo popolnoma spremenile dolga potovanja, saj z revolucionarnim električnim servo volanom (EPS), sedežem z nastavljivim naslonom in številnimi odličnimi funkcijami poskrbijo za neprimerljivo udobje voznika in sopotnika med vožnjo izven urejenih stez.

ZAKAJ V NAKUP?

Yamaha ponuja zmagovalno kombinacijo, na katero se lahko vedno zanesete, skupaj z inovativno tehnologijo izdelave in elektronskega nadzora, s katero boste lahko z vozilom kot eno, zato se pripravite na eno najbolj prepričljivih doživetij vožnje doslej.

POSEBNE LASTNOSTI

  • 3-valjni 4-taktni motor Genesis® z YCC-T
  • Potovalna revolucija – električni servo volan (EPS)
  • Yamahin elektronski sistem za nadzor plina (YCC-T)

RSVenture TF - CENA

MALOPRODAJNA CENA : 15.990,00€

MODEL 2018

Yamaha RSVenture TF

Motorne sani bodo popolnoma spremenile dolga potovanja, saj z revolucionarnim električnim servo volanom (EPS), sedežem z nastavljivim naslonom in številnimi odličnimi funkcijami poskrbijo za neprimerljivo udobje voznika in sopotnika med vožnjo izven urejenih stez.

Uživali boste v izjemni moči 3-valjnega motorja Genesis® z revolucionarnim elektronskim nadzorom plina (YCC-T) in sistemom nastavitve motorja D-MODE ter v mehki vožnji, ki jo omogoča najnovejši sistem vzmetenja ProComfort. Poleg tega Yamahin električni servo volan (EPS) zagotavlja stalno predvidljivo krmiljenje ter blaži sunke na grobem terenu.

Se vam pri takem številu novih možnosti, ki jih morate preizkusiti, ni zbudila želja po daljši dogodivščini?

Izpostavljene podrobnosti

Yamaha RSVenture TF

> 3-valjni 4-taktni motor Genesis® z YCC-T
> Potovalna revolucija – električni servo volan (EPS)
> Yamahin elektronski sistem za nadzor plina (YCC-T)
> Yamahin sistem nastavitve moči motorja D-MODE
> Sistem za zmanjševanje zaviranja motorja (E.B.R.S.)
> Zadnje vzmetenje ProComfort 151 z dvižnimi vodili
> Druga generacija geometrije prednjega vzmetenja
> Široke 180 mm smučke s 27 mm srednjo gredjo za mehko vožnjo
> Nastavljiv naslon sedeža za samostojno vožnjo ali vožnjo v dvoje
> Udoben in sproščujoč položaj krmila
> Izhod za enosmerni tok za napajanje električne dodatne opreme
> Večfunkcijska digitalna instrumentalna plošča

Galerija

Yamaha RSVenture TF

Oblika

Yamaha RSVenture TF

4-taktni motor Genesis® uporablja Yamahin napredni sistem vbrizgavanja goriva, ki nadzira pretok goriva. Rezultat je odzivno delovanje brez težav in odzivno dodajanje plina ne glede na število vrtljajev motorja ter razmere. Izjemna sistema YCC-T in DMODE vam zagotavljata še bolj odzivno upravljanje motorja za bolj sproščeno vožnjo.

EPS poskrbi za enostavnejšo in sproščujočo vožnjo. Majhen električni sprožilnik ustvarja optimalno raven podpore za hitrost in snežne razmere, zato so sani v zavojih lažje in stabilnejše, smučke pa se bolj držijo podlage. Preprečuje tudi prenos sunkov na voznika in mu omogoča lažje premikanje krmila za natančnejše krmiljenje.

S preprostim zaklepom z ročico lahko celoten naslon premaknete naprej ali nazaj za samostojno vožnjo ali vožnjo v dvoje. Naslon lahko tudi obrnete in ga nastavite v položaj, ki je za vas najudobnejši. Nastavljive in ogrevane ročaje za sopotnika lahko nastavite na dve različni višini in jih tako prilagodite za večje in manjše sopotnike.

Razpoložljive barve

Yamaha RSVenture TF

Frozen Titanium

Tehnični podatki

Yamaha RSVenture TF

Yamahin izboljšan 3-valjni 4-taktni 1049cm3 motor DOHC združuje odlične zmogljivosti in vzdržljivost s prepričljivimi pospeški, napredni elektronski sistem za nadzor plina (YCC-T) pa zagotavlja gladko razporejanje moči pri vseh vrtljajih. Priročni sistem D-MODE omogoča izbiro med nastavitvami motorja za športni, potovalni in začetni način vožnje.

Prenesite si PDF z vsemi tehničnimi podatki Yamahe Sidewinder RSVenture TF.

SPECIFIKACIJE

360°

Yamaha RSVenture TF

V pripravi …

VIDEO

Yamaha RSVenture TF

BREZPLAČEN E-VODIČ!

``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
BREZPLAČEN PRENOS

Financiranje

Odplačilna doba do 240 mesecev!

V sodelovanju z banko Sberbank vam ponujamo ugodno in enostavno financiranje nakupa motorja ali dodatne oz. zaščitne opreme. Spodnji kalkulator je striktno informativne narave, baziran na splošnem izračunu spletne strani Sberbank. Za dodatna vprašanja nam pošljite povpraševanje preko gumba, ki se nahaja pod informativnim kalkulatorjem.
*Efektivna obrestna mera ali EOM je letna stopnja, ki odraža dejansko ceno denarja in se izračuna z upoštevanjem pogojev kredita, to je skupnega zneska kredita, roka črpanja, roka vračila, števila mesečnih obveznosti, obrestne mere, stroškov odobritve; njen izračun pa je kot informacija namenjen kreditojemalcu in za izpolnitev zahteve po izračunu EOM v skladu z zakonskimi določbami Zakona o potrošniških kreditih (ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji). Izračun efektivne obrestne mere ali EOM je informativne narave in velja na dan izdelave tega izračuna. Izračun EOM se lahko spremeni, če se spremeni katerakoli predpostavka, ki vpliva na njegov izračun. Informativni izračun je oglasno sporočilo, je informativne narave in je za banko neobvezujoč in ne predstavlja predhodnih informacij po ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji. Skupni znesek plačil, ki ga mora plačati kreditojemalec je seštevek skupnega zneska kredita ter skupnih stroškov kredita.
Odplačilna doba do 240 mesecev za kredite s spremenljivo obrestno mero.
Fiksna obrestna mera z odplačilno dobo do 120 mesecev.
Gotovinski kredit lahko najamejo tudi nekomitenti, menjava banke ni potrebna.
Nizki stroški odobritve kredita.
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

MOTO