#motornakolesa

YAMAHA
SCR950

Ustvarjen za odkrivanje novih poti.
SPECIFIKACIJEPREDSTAVITEV

Sport Heritage

SCR950

Na ulice prihaja nova vrsta motornih koles. Model SCR950 je navdih našel pri cestnih bojevnikih iz šestdesetih let, saj združuje pristno zasnovo in sodobno tehnologijo.

ZAKAJ V NAKUP?

Motornemu kolesu SCR950 se boste v vsakem primeru težko uprli, saj se ponaša s privlačnim videzom, naravnim voznim položajem in brezčasnim slogom.

POSEBNE LASTNOSTI

  • Raven dvojni sedež za naprej nagnjeno držo med vožnjo
  • Široko jekleno ojačano krmilo v slogu bojevnika
  • Trpežne pnevmatike Bridgestone s kockastim profilom

SCR950 - CENA

MALOPRODAJNA CENA: € 9.995,00

AKCIJSKA CENA 2017: € 9.295,00

MODEL 2018

Yamaha SCR 950

Na ulice prihaja nova vrsta motornih koles. Model SCR950 je navdih našel pri cestnih bojevnikih iz šestdesetih let, saj združuje pristno zasnovo in sodobno tehnologijo. Predstavlja novo vrsto motornih koles, ki prinaša nepozabne občutke in svež slog.

Ste povratnik ali pa si želite zmogljivejše motorno kolo? Motornemu kolesu SCR950 se boste v vsakem primeru težko uprli, saj se ponaša s privlačnim videzom, naravnim voznim položajem in brezčasnim slogom. Ta mestni bojevnik je ustvarjen za premagovanje različnih terenov, od mestnih ulic do netlakovanih poti, in prinaša nove užitke v vožnji.

Z zmogljivim V-2 agregatom in klasično šasijo z dvojnimi blažilniki ta kultni motor odseva duh motociklizma in vsako vožnjo spremeni v pravo poslastico.

Izpostavljene podrobnosti

Yamaha SCR 950

> Zračno hlajen, 60-stopinjski 942 cm3 V-2 agregat
> Raven dvojni sedež za naprej nagnjeno držo med vožnjo
> Kolesa z naperami, aluminijasta platišča,
> Sprednje kolo 19-palčno / 17-palčno zadnje kolo
> Široko jekleno ojačano krmilo v slogu bojevnika
> Trpežne pnevmatike Bridgestone s kockastim profilom
> Jekleni sprednji in zadnji blatniki
> Vilice z zaščitnima obročkoma - 41-milimetrske
> Črn agregat in deli
> Rezervoar za gorivo (13,2-litrski) brez prirobnice
> Prostor za shranjevanje pod sedežem
> Stranski pokrovi v slogu starodobnih ploščic s številko
> Valovit plavajoč sprednji zavorni kolut
> Dvojni blažilniki z nastavitvami, ki so specifične za model

Galerija

Yamaha SCR 950

Oblika

Yamaha SCR 950

Cestni bojevnik SCR950 čudovitega videza je izdelan iz kakovostnih materialov, ki poudarjajo njegov brezčasni slog. Motorno kolo ostaja zvesto izvirnemu slogu cestnih bojevnikov, saj ima 19-palčno sprednje in 17-palčno zadnje kolo z naperami in lahkimi aluminijastimi platišči.

Model SCR950 je opremljen s pnevmatikami Bridgestone TW, ki poudarjajo njegov klasični bojevniški značaj in imajo izrazit kockast profil za dober oprijem pri cestni vožnji kakor tudi pri vožnji po zmerno zahtevnem terenu. S sprednjo pnevmatiko 100-90/19 in široko zadnjo pnevmatiko 140-80/17 lahko ta cestni bojevnik kljubuje najrazličnejšim površinam.

To motorno kolo se uspešno spopada z vsemi presenečenji, ki jih za vas pripravljajo mestne ceste, vključno s tlakovci in luknjami, kos pa je tudi netlakovanim površinam, če se odločite za pobeg iz mesta. Zadnje vzmetenje z dvojnimi blažilniki ima posebne nastavitve za uravnoteženo upravljanje, 41-milimetrske vilice pa imajo zaščitna obročka za preprečevanje vstopa umazanije.

Razpoložljive barve

Yamaha SCR 950

Racing Red

Yamaha Black

Tehnični podatki

Yamaha SCR 950

Vožnja s tem motornim kolesom je izjemna izkušnja, saj ga poganja zračno hlajen V-2 agregat, ki zagotavlja veliko navora. S pokončno držo med vožnjo in širokim krmilom lahko motorno kolo dobro nadzorujete, kolesa z naperami, jekleni blatniki in rezervoar za gorivo brez prirobnice pa še poudarjajo njegovo dediščino.

Prenesite si PDF z vsemi tehničnimi podatki Yamahe SCR 950.

SPECIFIKACIJE

360°

Yamaha SCR 950

V pripravi …

VIDEO

Yamaha SCR 950

BREZPLAČEN E-VODIČ!

``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
BREZPLAČEN PRENOS

Financiranje

Odplačilna doba do 240 mesecev!

V sodelovanju z banko Sberbank vam ponujamo ugodno in enostavno financiranje nakupa motorja ali dodatne oz. zaščitne opreme. Spodnji kalkulator je striktno informativne narave, baziran na splošnem izračunu spletne strani Sberbank. Za dodatna vprašanja nam pošljite povpraševanje preko gumba, ki se nahaja pod informativnim kalkulatorjem.
*Efektivna obrestna mera ali EOM je letna stopnja, ki odraža dejansko ceno denarja in se izračuna z upoštevanjem pogojev kredita, to je skupnega zneska kredita, roka črpanja, roka vračila, števila mesečnih obveznosti, obrestne mere, stroškov odobritve; njen izračun pa je kot informacija namenjen kreditojemalcu in za izpolnitev zahteve po izračunu EOM v skladu z zakonskimi določbami Zakona o potrošniških kreditih (ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji). Izračun efektivne obrestne mere ali EOM je informativne narave in velja na dan izdelave tega izračuna. Izračun EOM se lahko spremeni, če se spremeni katerakoli predpostavka, ki vpliva na njegov izračun. Informativni izračun je oglasno sporočilo, je informativne narave in je za banko neobvezujoč in ne predstavlja predhodnih informacij po ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji. Skupni znesek plačil, ki ga mora plačati kreditojemalec je seštevek skupnega zneska kredita ter skupnih stroškov kredita.
Odplačilna doba do 240 mesecev za kredite s spremenljivo obrestno mero.
Fiksna obrestna mera z odplačilno dobo do 120 mesecev.
Gotovinski kredit lahko najamejo tudi nekomitenti, menjava banke ni potrebna.
Nizki stroški odobritve kredita.
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

MOTO