Yamaha Sidewinder B-TX LE 153

#Snowmobiles

YAMAHA
Sidewinder B-TX LE 153

Samo najboljše za resničen užitek v hribovju.
SPECIFIKACIJEPREDSTAVITEV

Snowmobiles

Sidewinder B-TX LE 153

Posebna različica LE modela Sidewinder B-TX 153 je z veliko razkošnimi funkcijami in novim motorjem s turbokompresorjem resnično impresiven stroj – ravno to, kar potrebujete za elegantno premagovanje brezpotij.

ZAKAJ V NAKUP?

Različica LE ponuja tudi druge razkošne dodatke, kot so ogrevan sedež, vzvratna vožnja, električni zagon ter grelniki za roke/palec.

POSEBNE LASTNOSTI

  • Nov 4-taktni 3-valjni motor Genesis® 180 s prostornino 998 cm3
  • Yamahin edinstven nov sistem s turbokompresorjem
  • Nove izjemne barvne kombinacije in osupljiva grafika LE

Sidewinder B-TX LE 153 - CENA

MALOPRODAJNA CENA : 14.985,00€

MODEL 2018

Yamaha Sidewinder B-TX LE 153

Posebna različica LE modela Sidewinder B-TX 153 je z veliko razkošnimi funkcijami in novim motorjem s turbokompresorjem resnično impresiven stroj – ravno to, kar potrebujete za elegantno premagovanje brezpotij.

Elegantna športna različica modela Sidewinder X-TX se ponaša z dolgimi gosenicami in popolnoma novim 998 cm3 motorjem Genesis® 180 s turbokompresorjem in vbrizgavanjem goriva, ki zagotavlja nepopustljivo moč ter navor na vseh nadmorskih višinah. 57-milimetrske/2,25-palčne gosenice Camoplast® Powerclaw, prilagodljivo vzmetenje in visokozmogljivi blažilniki FOX FLOAT 3 ter EVOL skupaj zagotavljajo udobje med vožnjo in popoln nadzor.

Različica LE ponuja tudi druge razkošne dodatke, kot so ogrevan sedež, vzvratna vožnja, električni zagon ter grelniki za roke/palec.

Izpostavljene podrobnosti

Yamaha Sidewinder B-TX LE 153

> Nov 4-taktni 3-valjni motor Genesis® 180 s prostornino 998 cm3
> Yamahin edinstven nov sistem s turbokompresorjem
> Nove izjemne barvne kombinacije in osupljiva grafika LE
> Izjemno visok navor pri nizkih vrtljajih za zagotavljanje nadzora na globokem snegu
> Vitka in lahka šasija gorskega modela
> Ročaji v obliki črke J s pritrdilnim trakom
> Vzmetenje z blažilniki FOX FLOAT 3 in EVOL-R
> Gosenice Camoplast® Power Claw z 2,25-palčnimi/57-milimetrskimi zobmi
> Izjemno udoben ogrevan sedež
> Razkošni ogrevani ročici z grelniki za prste
> Priročni električni zagon in vzvratna prestava na gumb
> Dva digitalna merilnika in nov privlačen, nizek vizir

Galerija

Yamaha Sidewinder B-TX LE 153

Oblika

Yamaha Sidewinder B-TX LE 153

Šasija v stilu gorskih modelov je izdelana posebej za serijo Sidewinder in je zasnovana na aluminijasti konstrukciji ter trikotni obliki, kar zagotavlja nizko težo in visoko odpornost. Rezultat so neverjetna okretnost in ravnotežje ter dinamika, primerna za množico različnih slogov vožnje.

Udoben ogrevan sedež, ročaji v obliki črke J s pritrdilnim trakom, lahko krmilno vodilo – vse to vam nudi udoben nadzor nad dinamično in okretno šasijo. Tudi nasprotno krmiljenje na strmih pobočjih je zaradi majhnega zavoja pri obračanju krmila povsem preprosto.

Gosenice Camoplast® Power Claw se odlično izkažejo v ekstremnih razmerah in so posebej izbrane za novi model Sidewinder, saj so opremljene s 57-milimetrskimi (2,25-palčnimi) zobmi. Gosenice poganjajo odprti zobniki, ki se natančno prepletajo z luknjami v gosenicah ter delujejo kot mehanizem za zagotavljanje osupljive stopnje oprijema in pogona.

Razpoložljive barve

Yamaha Sidewinder B-TX LE 153

Frozen Titanium

Tehnični podatki

Yamaha Sidewinder B-TX LE 153

Najnaprednejši in najzmogljivejši motor na trgu motornih sani je brezhiben in prilagodljiv 3-valjni stroj, ki brez težav premaga vse nadmorske višine, ne glede na razmere. Model zagotavlja izjemen navor in veliko vlečno silo ne glede na število vrtljajev ter takojšnjo odzivnost plina brez tako imenovane ``turbo luknje``. Moč, ki ne pozna konkurence, v razredu 180 KM.

Prenesite si PDF z vsemi tehničnimi podatki Yamahe Sidewinder B-TX LE 153.

SPECIFIKACIJE

360°

Yamaha Sidewinder B-TX LE 153

V pripravi …

VIDEO

Yamaha Sidewinder B-TX LE 153

BREZPLAČEN E-VODIČ!

``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
BREZPLAČEN PRENOS

Financiranje

Odplačilna doba do 240 mesecev!

V sodelovanju z banko Sberbank vam ponujamo ugodno in enostavno financiranje nakupa motorja ali dodatne oz. zaščitne opreme. Spodnji kalkulator je striktno informativne narave, baziran na splošnem izračunu spletne strani Sberbank. Za dodatna vprašanja nam pošljite povpraševanje preko gumba, ki se nahaja pod informativnim kalkulatorjem.
*Efektivna obrestna mera ali EOM je letna stopnja, ki odraža dejansko ceno denarja in se izračuna z upoštevanjem pogojev kredita, to je skupnega zneska kredita, roka črpanja, roka vračila, števila mesečnih obveznosti, obrestne mere, stroškov odobritve; njen izračun pa je kot informacija namenjen kreditojemalcu in za izpolnitev zahteve po izračunu EOM v skladu z zakonskimi določbami Zakona o potrošniških kreditih (ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji). Izračun efektivne obrestne mere ali EOM je informativne narave in velja na dan izdelave tega izračuna. Izračun EOM se lahko spremeni, če se spremeni katerakoli predpostavka, ki vpliva na njegov izračun. Informativni izračun je oglasno sporočilo, je informativne narave in je za banko neobvezujoč in ne predstavlja predhodnih informacij po ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji. Skupni znesek plačil, ki ga mora plačati kreditojemalec je seštevek skupnega zneska kredita ter skupnih stroškov kredita.
Odplačilna doba do 240 mesecev za kredite s spremenljivo obrestno mero.
Fiksna obrestna mera z odplačilno dobo do 120 mesecev.
Gotovinski kredit lahko najamejo tudi nekomitenti, menjava banke ni potrebna.
Nizki stroški odobritve kredita.
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

MOTO