Yamaha Sidewinder B-TX SE 153

#Snowmobiles

YAMAHA
Sidewinder B-TX SE 153

The back country is its territory.
SPECIFIKACIJEPREDSTAVITEV

Snowmobiles

Sidewinder B-TX SE 153

Sidewinder B-TX SE 153 v sebi skriva kopico naprednih tehničnih rešitev, vključno z novim motorjem s turbokompresorjem, ki skupaj oblikujejo hitre, vsestranske in zmogljive motorne sani – ustvarjene za raziskovanje po neutrjenih poteh.

ZAKAJ V NAKUP?

Model SE vas bo prepričal tudi z drugimi prednostmi, kot so sedež v stilu gorskih modelov, vzvratna vožnja, električni zagon, grelniki za roke/palce ter nova zunanja torba.

POSEBNE LASTNOSTI

  • Nov 4-taktni 3-valjni motor Genesis® 180 s prostornino 998 cm3
  • Yamahin edinstven nov sistem s turbokompresorjem
  • Nove izjemne barvne kombinacije in osupljiva grafika SE

Sidewinder B-TX SE 153 - CENA

MALOPRODAJNA CENA : 14.175,00€

MODEL 2018

Yamaha Sidewinder B-TX SE 153

Športna različica modela Sidewinder X-TX z oznako SE se ponaša s popolnoma novim 998 cm3 motorjem Genesis® 180 s turbokompresorjem in vbrizgavanjem goriva, ki zagotavlja nepopustljivo moč ter navor na vseh nadmorskih višinah. 44-milimetrske/1,75-palčne gosenice Camoplast® Back Country, prilagodljivo vzmetenje in visokozmogljivi amortizerji FOX FLOAT 3 ter EVOL-R skupaj zagotavljajo udobje med vožnjo in popoln nadzor.

Yamaha ponuja zmagovalno kombinacijo, na katero se lahko vedno zanesete, skupaj z inovativno tehnologijo izdelave in elektronskega nadzora, s katero boste lahko z vozilom kot eno, zato se pripravite na najbolj prepričljivo doživetje vožnje doslej.

Izberite pravega partnerja za vožnjo – po utrjenih in razgibanih stezah, sveže zapadlem pršiču ali višje ležečem terenu. Vaša Yamaha.

Izpostavljene podrobnosti

Yamaha Sidewinder B-TX SE 153

> Nov 4-taktni 3-valjni motor Genesis® 180 s prostornino 998 cm3
> Yamahin edinstven nov sistem s turbokompresorjem
> Nove izjemne barvne kombinacije in osupljiva grafika SE
> Izjemno visok navor pri nizkih vrtljajih za zagotavljanje nadzora na globokem snegu
> Vitka in lahka šasija gorskega modela
> Ročaji v obliki črke J s pritrdilnim trakom
> Vzdržljivo vzmetenje s kompletom amortizerjev Fox® za vse razmere
> Gosenice Camoplast® Back Country s 44-milimetrskimi/1,75palčnimi zobmi
> Aerodinamičen sedež v stilu gorskih modelov
> Razkošni ogrevani ročici z grelniki za prste
> Priročen električni zagon ter vzvratna prestava
> Dva digitalna merilnika in nov privlačen, nizek vizir

Galerija

Yamaha Sidewinder B-TX SE 153

Oblika

Yamaha Sidewinder B-TX SE 153

Šasija ProClimb je izdelana posebej za serijo Sidewinder in je zasnovana na aluminijasti konstrukciji ter trikotni obliki, kar zagotavlja nizko težo in visoko odpornost. Rezultat so neverjetna okretnost in ravnotežje ter dinamika, primerna za množico različnih slogov vožnje.

Udoben sedež v stilu gorskih modelov, ročaji v obliki črke J s pritrdilnim trakom, lahko krmilno vodilo – vse to vam nudi udoben nadzor nad dinamično in okretno šasijo. Tudi nasprotno krmiljenje na strmih pobočjih je zaradi majhnega zavoja pri obračanju krmila povsem preprosto.

Gosenice Camoplast® Power Claw na modelih SE se izkažejo v vseh razmerah in so opremljene z zobmi, dolgimi 44 mm (1,75 palca). Gosenice poganjajo odprti zobniki, ki se natančno prepletajo z luknjami v gosenicah ter delujejo kot mehanizem za zagotavljanje osupljive stopnje oprijema in pogona, zlasti na globokem snegu.

Razpoložljive barve

Yamaha Sidewinder B-TX SE 153

Frozen Titanium

Tehnični podatki

Yamaha Sidewinder B-TX SE 153

Najnaprednejši in najzmogljivejši motor na trgu motornih sani je brezhiben in prilagodljiv 3-valjni stroj, ki brez težav premaga vse nadmorske višine, ne glede na razmere. Model zagotavlja izjemen navor in veliko vlečno silo ne glede na število vrtljajev ter takojšnjo odzivnost plina brez tako imenovane ``turbo luknje``. Moč, ki ne pozna konkurence, v razredu 180 KM.

Prenesite si PDF z vsemi tehničnimi podatki Yamahe Sidewinder B-TX SE 153.

SPECIFIKACIJE

360°

Yamaha Sidewinder B-TX SE 153

V pripravi …

VIDEO

Yamaha Sidewinder B-TX SE 153

BREZPLAČEN E-VODIČ!

``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
BREZPLAČEN PRENOS

Financiranje

Odplačilna doba do 240 mesecev!

V sodelovanju z banko Sberbank vam ponujamo ugodno in enostavno financiranje nakupa motorja ali dodatne oz. zaščitne opreme. Spodnji kalkulator je striktno informativne narave, baziran na splošnem izračunu spletne strani Sberbank. Za dodatna vprašanja nam pošljite povpraševanje preko gumba, ki se nahaja pod informativnim kalkulatorjem.
*Efektivna obrestna mera ali EOM je letna stopnja, ki odraža dejansko ceno denarja in se izračuna z upoštevanjem pogojev kredita, to je skupnega zneska kredita, roka črpanja, roka vračila, števila mesečnih obveznosti, obrestne mere, stroškov odobritve; njen izračun pa je kot informacija namenjen kreditojemalcu in za izpolnitev zahteve po izračunu EOM v skladu z zakonskimi določbami Zakona o potrošniških kreditih (ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji). Izračun efektivne obrestne mere ali EOM je informativne narave in velja na dan izdelave tega izračuna. Izračun EOM se lahko spremeni, če se spremeni katerakoli predpostavka, ki vpliva na njegov izračun. Informativni izračun je oglasno sporočilo, je informativne narave in je za banko neobvezujoč in ne predstavlja predhodnih informacij po ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji. Skupni znesek plačil, ki ga mora plačati kreditojemalec je seštevek skupnega zneska kredita ter skupnih stroškov kredita.
Odplačilna doba do 240 mesecev za kredite s spremenljivo obrestno mero.
Fiksna obrestna mera z odplačilno dobo do 120 mesecev.
Gotovinski kredit lahko najamejo tudi nekomitenti, menjava banke ni potrebna.
Nizki stroški odobritve kredita.
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

MOTO