Yamaha Sidewinder M-TX SE 162

#Snowmobiles

YAMAHA
SidewinderM-TX SE 162

Turbo moč. Gladko premagovanje novih izzivov.
SPECIFIKACIJEPREDSTAVITEV

Snowmobiles

Sidewinder M-TX SE 162

Močne snežne sani za ekstremno, strmo vzpenjanje, ki premagajo vsak pršič, so izpolnitev sanj vsakega pravega ljubitelja gorske vožnje. Vrhunec tehnologije snežnih sani v čudovitem paketu.

ZAKAJ V NAKUP?

Del serijske opreme so tudi številne nadstandardne možnosti, kot so ergonomija, primerna povsem za gorsko vožnjo, vzvratna vožnja, električni zagon in grelniki za roke/palec.

POSEBNE LASTNOSTI

  • Izjemno visok navor pri nizkih vrtljajih za zagotavljanje nadzora na globokem snegu
  • Vitka in lahka šasija gorskega modela
  • Posebno “ozka” gorska zasnova sprednjega vzmetenja

Sidewinder M-TX SE 162 - CENA

MALOPRODAJNA CENA : 18.250,00€

MODEL 2018

Yamaha Sidewinder M-TX SE 162

Močne snežne sani za ekstremno, strmo vzpenjanje, ki premagajo vsak pršič, so izpolnitev sanj vsakega pravega ljubitelja gorske vožnje. Vrhunec tehnologije snežnih sani v čudovitem paketu.

Vodilni model naše nove serije Sidewinder je vse, kar daje slutiti že z videzom. Revolucionarni 998 cm3 motor Genesis 180 namreč zagotavlja neverjetno moč in izjemen navor, ne glede na nadmorsko višino ali razmere v okolici. Napredna šasija v stilu gorskih modelov, vzmetenje ter oblika gosenic in smučk skupaj tvorijo resnično navdušujoče motorne sani za užitek v vožnji.

Del serijske opreme so tudi številne nadstandardne možnosti, kot so ergonomija, primerna povsem za gorsko vožnjo, vzvratna vožnja, električni zagon in grelniki za roke/palec.

Izpostavljene podrobnosti

Yamaha Sidewinder M-TX SE 162

> Nov 4-taktni 3-valjni motor Genesis® 180 s prostornino 998 cm3
> Yamahin edinstven nov sistem s turbokompresorjem
> Nove ekstremne barvne kombinacije in privlačna grafika
> Izjemno visok navor pri nizkih vrtljajih za zagotavljanje nadzora na globokem snegu
> Vitka in lahka šasija gorskega modela
> Posebno ``ozka`` gorska zasnova sprednjega vzmetenja
> Nove široke smučke gorskega modela z enojnim vodilom
> Plavajoče športno vzmetenje MTN – aluminijasti plinski blažilniki/Fox float® 3
> Gosenice Camoplast® Power Claw (76 mm/3,0 palca)
> Dvojno stikalo držala za grelnike za roke in palce
> Priročni električni zagon in vzvratna prestava na gumb
> Dva digitalna merilnika in privlačen, nizek vizir

Galerija

Yamaha Sidewinder M-TX SE 162

Oblika

Yamaha Sidewinder M-TX SE 162

Kratek in visok sedež, ki je v sprednjem delu nekoliko zožen, skupaj z visokim krmilom in pritrdilnim trakom zagotavlja izjemno udobje ter neverjeten nadzor nad okretnimi sanmi. Tudi nasprotno krmiljenje na strmih pobočjih je zaradi majhnega zavoja pri obračanju krmila povsem preprosto.

Izjemna lastnost naših novih modelov Sidewinder je edinstvena oblika vzmetenja in geometrije smuči, ekstremne sani M-TX SE 162 pa smo opremili z amortizerji FOX® FLOAT® 3. Ti zagotavljajo izjemno vodljivost, ampak z močjo, ki je potrebna za zelo globok pršič in najbolj strma gorska pobočja.

Gosenice Camoplast® Power Claw se izkažejo v vseh razmerah in so opremljene z zobmi, dolgimi 76 mm (3,0 palca). Gosenice poganjajo odprti zobniki, ki se natančno prepletajo z luknjami v gosenicah ter delujejo kot mehanizem za zagotavljanje osupljive stopnje oprijema in pogona, zlasti na globokem snegu.

Razpoložljive barve

Yamaha Sidewinder M-TX SE 162

Frozen Titanium

Tehnični podatki

Yamaha Sidewinder M-TX SE 162

Najnaprednejši in najzmogljivejši motor na trgu motornih sani je brezhiben in prilagodljiv 3-valjni stroj, ki brez težav premaga vse nadmorske višine, ne glede na razmere. Model zagotavlja izjemen navor in veliko vlečno silo ne glede na število vrtljajev ter takojšnjo odzivnost plina brez tako imenovane ``turbo luknje``. Moč, ki ne pozna konkurence, v razredu 180 KM.

Prenesite si PDF z vsemi tehničnimi podatki Yamahe Sidewinder M-TX SE 162.

SPECIFIKACIJE

360°

Yamaha Sidewinder M-TX SE 162

V pripravi …

VIDEO

Yamaha Sidewinder M-TX SE 162

BREZPLAČEN E-VODIČ!

``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
BREZPLAČEN PRENOS

Financiranje

Odplačilna doba do 240 mesecev!

V sodelovanju z banko Sberbank vam ponujamo ugodno in enostavno financiranje nakupa motorja ali dodatne oz. zaščitne opreme. Spodnji kalkulator je striktno informativne narave, baziran na splošnem izračunu spletne strani Sberbank. Za dodatna vprašanja nam pošljite povpraševanje preko gumba, ki se nahaja pod informativnim kalkulatorjem.
*Efektivna obrestna mera ali EOM je letna stopnja, ki odraža dejansko ceno denarja in se izračuna z upoštevanjem pogojev kredita, to je skupnega zneska kredita, roka črpanja, roka vračila, števila mesečnih obveznosti, obrestne mere, stroškov odobritve; njen izračun pa je kot informacija namenjen kreditojemalcu in za izpolnitev zahteve po izračunu EOM v skladu z zakonskimi določbami Zakona o potrošniških kreditih (ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji). Izračun efektivne obrestne mere ali EOM je informativne narave in velja na dan izdelave tega izračuna. Izračun EOM se lahko spremeni, če se spremeni katerakoli predpostavka, ki vpliva na njegov izračun. Informativni izračun je oglasno sporočilo, je informativne narave in je za banko neobvezujoč in ne predstavlja predhodnih informacij po ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji. Skupni znesek plačil, ki ga mora plačati kreditojemalec je seštevek skupnega zneska kredita ter skupnih stroškov kredita.
Odplačilna doba do 240 mesecev za kredite s spremenljivo obrestno mero.
Fiksna obrestna mera z odplačilno dobo do 120 mesecev.
Gotovinski kredit lahko najamejo tudi nekomitenti, menjava banke ni potrebna.
Nizki stroški odobritve kredita.
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

MOTO