#motornakolesa

YAMAHA
TMAX DX

TMAX DX. Postavite nova pravila MAX.
SPECIFIKACIJEPREDSTAVITEV

Sport Scooters

TMAX DX

Prestižni TMAX DX se lahko pohvali z najbogatejšo opremo, ki jo lahko najdete na kateremkoli modelu TMAX.

ZAKAJ V NAKUP?

Ne glede na to, ali ga uporabljate za prevoz na delo ali za zabavne daljše vožnje, elektronsko nastavljiv vizir omogoča izbiro optimalne višine v samo nekaj sekundah, s tempomatom pa bodo daljša potovanja še večji užitek.

POSEBNE LASTNOSTI

  • Tempomat in sistem D-MODE za nastavitev dovajanja moči
  • Ogrevani ročici in ogrevan glavni sedež
  • Sistem za preprečevanje zdrsa koles (TCS) in ABS

TMAX DX - CENA

MALOPRODAJNA CENA: € 12.995,00

AKCIJSKA CENA: € 12.495,00

MODEL 2019

Yamaha TMAX DX

Prestižni TMAX DX se lahko pohvali z najbogatejšo opremo, ki jo lahko najdete na kateremkoli modelu TMAX.

Ne glede na to, ali ga uporabljate za prevoz na delo ali za zabavne daljše vožnje, elektronsko nastavljiv vizir omogoča izbiro optimalne višine v samo nekaj sekundah, s tempomatom pa bodo daljša potovanja še večji užitek. Z dvostopenjskim sistemom D-MODE lahko preklopite na najustreznejši način delovanja agregata za mestno ali športno vožnjo.

Oprema vključuje sistem za preprečevanje zdrsa koles, sistem vžiga brez ključa, večji prostor za shranjevanje in tehnološko napredne instrumente TFT. TMAX DX z ekskluzivnimi ogrevanimi ročicama in sedežem, nastavljivim zadnjim vzmetenjem, aplikacijo My TMAX Connect in posebno barvno paleto ne bo samo postavil novih pravil TMAX. Postavil jih bo na glavo.

Model DX ima dodatno od SX modela tudi naslednjo opremo: Nastavljivo vzmetenje zadaj, električno nastavljivo vetrobransko steklo, gretje ročic, gretje voznikovega sedeža, tempomat, zaklepanje predala s pametnim ključem, pnevmatike Dunlop.

Izpostavljene podrobnosti

Yamaha TMAX DX

> Tempomat in sistem D-MODE za nastavitev dovajanja moči
> Elektronsko nastavljiv vizir
> Ogrevani ročici in ogrevan glavni sedež
> Posebna barvna paleta in visokokakovostna končna obdelava notranjosti
> Izjemni 530 cm3 dvovaljnik z elektronskim sistemom za nadzor plina, ki izpolnjuje EU4 standarde,
> Nastavljivo zadnje vzmetenje
> Aplikacija My TMAX Connect, po zaslugi vgrajenega sistema GPS
> Nova lahka aluminijasta šasija
> Sistem za preprečevanje zdrsa koles (TCS) in ABS
> Sistem vžiga s pametnim ključem ``Smart Key`` in sistem za zaklepanje sredinskega stojala
> Novi napredni instrumenti TFT
> Možnost povezave z varnostnim sistemom D-Air® proizvajalca Dainese

Galerija

Yamaha TMAX DX

Oblika

Yamaha TMAX DX

TMAX bo na ulice zapeljal s še bolj dinamičnim in prepričljivim novim videzom. Nagnjene dvojne LED-luči so opremljene z novimi ``vekami``, zaobljene pozicijske LED-luči in zadnje LEDluči z ločenimi smerniki pa poudarjajo drzen novi slog. Zaradi bolj dvignjenega dušilnika je videz bolj športen, prenovljen bočni motiv v obliki bumeranga pa izraža pristno DNK modela TMAX.

Sistem D-MODE omogoča izbiro najustreznejšega načina delovanja agregata v danih razmerah – način T Mode je namenjen vožnji po mestu, način S Mode pa nudi športne občutke. Za bolj sproščeno vožnjo na daljših razdaljah in za pomoč pri ohranjanju dovoljene hitrosti je model TMAX DX opremljen tudi s tempomatom, ki nudi enostavno uporabo in deluje pri hitrosti nad 50 km/h.

Yamahin elektronski sistem za nadzor plina, s katerim je opremljen TMAX, smo prvotno razvili za Yamahine športne motocikle, omogoča pa natančen nadzor s takojšnjo odzivnostjo plina. 32-bitna nadzorna enota zaznava upravljanje ročice za plin in prilagaja ventile plina, da doseže idealno nastavitev za močnejše zmogljivosti oziroma bolj športen občutek

Razpoložljive barve

Yamaha TMAX DX

Phantom Blue

Liquid Darkness

Tehnični podatki

Yamaha TMAX DX

Zmogljiv 530 cm3 vrstni agregat z dvema valjema z Yamahinim elektronskim sistemom za nadzor plina (YCC-T) nudi obilo navora, ki omogoča hitro pospeševanje ob zeleni luči in v križiščih, nov pogonski jermen iz ogljikovih vlaken pa zagotavlja uglajeno pospeševanje ter manjšo težo. Pri agregatu za leto 2017 smo prestavili katalizator in prenovili ohišje zračnega filtra, da smo izpolnili zahteve standarda EU4.

Prenesite si PDF z vsemi tehničnimi podatki Yamahe TMAX DX.

SPECIFIKACIJE

360°

Yamaha TMAX DX

V pripravi …

VIDEO

Yamaha TMAX DX

BREZPLAČEN E-VODIČ!

``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
BREZPLAČEN PRENOS

Financiranje

Odplačilna doba do 240 mesecev!

V sodelovanju z banko Sberbank vam ponujamo ugodno in enostavno financiranje nakupa motorja ali dodatne oz. zaščitne opreme. Spodnji kalkulator je striktno informativne narave, baziran na splošnem izračunu spletne strani Sberbank. Za dodatna vprašanja nam pošljite povpraševanje preko gumba, ki se nahaja pod informativnim kalkulatorjem.
*Efektivna obrestna mera ali EOM je letna stopnja, ki odraža dejansko ceno denarja in se izračuna z upoštevanjem pogojev kredita, to je skupnega zneska kredita, roka črpanja, roka vračila, števila mesečnih obveznosti, obrestne mere, stroškov odobritve; njen izračun pa je kot informacija namenjen kreditojemalcu in za izpolnitev zahteve po izračunu EOM v skladu z zakonskimi določbami Zakona o potrošniških kreditih (ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji). Izračun efektivne obrestne mere ali EOM je informativne narave in velja na dan izdelave tega izračuna. Izračun EOM se lahko spremeni, če se spremeni katerakoli predpostavka, ki vpliva na njegov izračun. Informativni izračun je oglasno sporočilo, je informativne narave in je za banko neobvezujoč in ne predstavlja predhodnih informacij po ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji. Skupni znesek plačil, ki ga mora plačati kreditojemalec je seštevek skupnega zneska kredita ter skupnih stroškov kredita.
Odplačilna doba do 240 mesecev za kredite s spremenljivo obrestno mero.
Fiksna obrestna mera z odplačilno dobo do 120 mesecev.
Gotovinski kredit lahko najamejo tudi nekomitenti, menjava banke ni potrebna.
Nizki stroški odobritve kredita.
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

MOTO