#motornakolesa

YAMAHA
TRACER 700

V svoje življenje vnesite spremembo.
VEČ INFORMACIJPREDSTAVITEV

Sport Touring

#3 TRACER 700

Motorno kolo Tracer 700 združuje osupljive specifikacije in ugodno ceno, hkrati pa izžareva drzen ter individualen slog, zato lahko preoblikuje podobo razreda športno-potovalnih motornih koles. ``Big Brother`` sestrske MT-07 - narejen za tiste, ki obožujejo daljše vožnje.
circle-place-holder-Tracer700-3

ZAKAJ V NAKUP?

Zaradi izjemnega in močnega enakomernega navora, je doživetje vožnje z modelom Tracer 700 vznemirljivo in prijetno, česar z običajnimi dvovaljnimi agregati preprosto ni mogoče doseči. Ponovno pa je v prednosti, saj združuje osupljive specifikacije in ugodno ceno.

circle-place-holder-Tracer700-2

POSEBNE LASTNOSTI

 • Nastavljiv vizir in vgrajeni ščitniki členkov
 • Dvojne sprednje luči s pozicijskimi LED-lučmi
 • Enodelni stopničasto oblikovan dvojni sedež z držalom
circle-place-holder-Tracer700

TRACER 700 - CENA

MALOPRODAJNA CENA: € 8.495,00

AKCIJSKA CENA 2017: € 7.295,00

AKCIJSKA CENA TRAVELER 2017: € 7.750,00

MODEL 2018

Yamaha TRACER 700

Jutrišnje spomine oblikujejo odločitve, ki jih sprejmemo danes. Zamislite si, da pišete zgodbo svojega življenja, in ravno zdaj je odprta naslednja stran.

Motorno kolo Tracer 700 je cenovno dostopno in ugodno športno-potovalno motorno kolo, s katerim se lahko vsak dan popeljete na vznemirljivo novo potovanje. Morda se po službi odpravljate na hitro razburljivo vožnjo po stranski cesti ali pa se pripravljate na dolgo potovanje. To vsestransko in vznemirljivo motorno kolo vas bo spremljalo, ko se bodo prihodnje izkušnje vtisnile v vašo podzavest.

Novo motorno kolo Tracer 700 vam daje priložnost, da za vsak dan napišete novo stran svoje zgodbe. In lahko vam pomaga, da svojo zgodbo spremenite v karkoli želite, sami ali s prijatelji.

Izpostavljene podrobnosti

Yamaha TRACER 700

> Vsestransko in vznemirljivo športno-potovalno motorno kolo
> Razburljiva športna zmogljivost z okretnim upravljanjem
> Cenovno dosegljiv in ugoden model srednje težkega razreda
> Nastavljiv vizir in vgrajeni ščitniki členkov
> 17-litrski rezervoar goriva z dolgim dometom
> Izjemno razmerje moči in teže
> 689 cm3 agregat z glavno gredjo z zamikom z dvema valjema z visokim navorom
> Kompaktna cevasta šasija
> Lahka 10-kraka platišča iz litega aluminija
> Digitalna instrumentna plošča s popolnim LED-zaslonom
> Dvojne, 282 mm sprednje kolutne zavore s 4-batnimi zavornimi čeljustmi
> Široka ponudba originalne Yamahine dodatne opreme

Galerija

Yamaha TRACER 700

Oblika

Yamaha TRACER 700

Pozabite na vse predsodke, ki jih morda imate glede razreda športno-potovalnih motornih koles, saj je Tracer 700 eden izmed novih kompaktnih in okretnih modelov s poudarkom na športnosti. Zdaj vam motorno kolo, ki lahko vas in sopotnika popelje po celotni celini, zagotavlja razburljivo vožnjo v zavojih in osupljive zmogljivosti.

Šasija ima veliko izbiro ekskluzivnih funkcij, da se Tracer 700 lahko izkaže na najvišji ravni v najrazličnejših športnih in potovalnih okoliščinah. Dolga aluminijasta nihajna roka omogoča medosno razdaljo 1450 mm, sprednji in zadnji sistem vzmetenja pa delujeta s posebnimi nastavitvami športno-potovalnega kolesa.

Tracer 700 vam s svojim kompaktnim oklepom in nastavljivim vizirjem, pa tudi lahkimi ščitniki členkov zagotavlja dobro zaščito zgornjega dela telesa pred vetrom in padavinami, hkrati pa enodelni dvojni sedež ter držala za sopotnika poskrbijo za dodatno udobje. Poleg tega to vsestransko športno-potovalno motorno kolo s 17-litrskim rezervoarjem za gorivo lahko prevozi dolge razdalje med postanki za točenje goriva.

Financiranje

Yamaha TRACER 700

ŽELIM PONUDBO ZA FINANCIRANJE

Razpoložljive barve

Yamaha TRACER 700

Radical Red

Tech Black

Yamaha Blue

Tehnični podatki

Yamaha TRACER 700

689 cm3 agregat z glavno gredjo z zamikom z dvema valjema z visokim navorom Vrstni 2-valjni agregat motornega kolesa Tracer 700 je bil razvit z Yamahino ``filozofijo gredi z zamikom``. Posebna 270-stopinjska glavna gred omogoča neenake intervale vžiga za močan občutek pospeševanja in odličen oprijem za razburljivo vožnjo, medtem ko izjemno enakomeren navor poskrbi za vrhunske zmogljivosti.

Prenesite si PDF z vsemi tehničnimi podatki Yamahe TRACER 700.

SPECIFIKACIJE

360°

Yamaha TRACER 700

0%

  VIDEO

  Yamaha TRACER 700

  BREZPLAČEN E-VODIČ!

  ``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

  Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
  Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
  BREZPLAČEN PRENOS

  Financiranje

  Odplačilna doba do 240 mesecev!

  V sodelovanju z banko Sberbank vam ponujamo ugodno in enostavno financiranje nakupa motorja ali dodatne oz. zaščitne opreme. Spodnji kalkulator je striktno informativne narave, baziran na splošnem izračunu spletne strani Sberbank. Za dodatna vprašanja nam pošljite povpraševanje preko gumba, ki se nahaja pod informativnim kalkulatorjem.
  *Efektivna obrestna mera ali EOM je letna stopnja, ki odraža dejansko ceno denarja in se izračuna z upoštevanjem pogojev kredita, to je skupnega zneska kredita, roka črpanja, roka vračila, števila mesečnih obveznosti, obrestne mere, stroškov odobritve; njen izračun pa je kot informacija namenjen kreditojemalcu in za izpolnitev zahteve po izračunu EOM v skladu z zakonskimi določbami Zakona o potrošniških kreditih (ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji). Izračun efektivne obrestne mere ali EOM je informativne narave in velja na dan izdelave tega izračuna. Izračun EOM se lahko spremeni, če se spremeni katerakoli predpostavka, ki vpliva na njegov izračun. Informativni izračun je oglasno sporočilo, je informativne narave in je za banko neobvezujoč in ne predstavlja predhodnih informacij po ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji. Skupni znesek plačil, ki ga mora plačati kreditojemalec je seštevek skupnega zneska kredita ter skupnih stroškov kredita.
  Odplačilna doba do 240 mesecev za kredite s spremenljivo obrestno mero.
  Fiksna obrestna mera z odplačilno dobo do 120 mesecev.
  Gotovinski kredit lahko najamejo tudi nekomitenti, menjava banke ni potrebna.
  Nizki stroški odobritve kredita.
  KDO SMO?

  PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

  V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

  Naslov:

  Ptujska cesta 63
  2204 Miklavž na Dravskem polju
  Slovenija

  Kontakt:

  +386(0)2 629 04 00
  +386(0)31 386 951
  info@moto-nautika.com
  www.moto-nautika.com

  Delovni čas:

  Ponedeljek - Petek
  08:00 - 18:00
  Sobota
  09:00 - 13:00
  Nedelja in prazniki
  ZAPRTO

  POTREBUJETE NASVET?

  NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

  MOTO