#motornakolesa

YAMAHA
TRACER 900

Vklopite svoja čustva.
VEČ INFORMACIJPREDSTAVITEV

Sport Touring

#1 TRACER 900

Tracer 900 se že drugo leto zapored uvršča med najbolj uspešne modele v Sloveniji. Razmerje med ceno, zmogljivostmi in podobo je odlično, kar se posledično uspešno meri tudi v številkah prodaje.
circle-place-holder-tracer1

ZAKAJ V NAKUP?

Trivaljni motor navduši z močjo, navorom in prožnostjo. To je eden najbolj vsestranskih motociklov, ki v sebi združuje dvojni značaj: športni in turistični, v vsaki vlogi pa se odlično znajde.

circle-place-holder-tracer2

POSEBNE LASTNOSTI

 • Izbirni načini vožnje z D-funkcijo, ki so značilni za Tracer
 • 3-stopenjski sistem za preprečevanje zdrsa koles TCS
 • Centralno stojalo in sistem ABS sta nameščena serijsko
circle-place-holder-tracer3

TRACER 900 - CENA

MALOPRODAJNA CENA: € 10.795,00

AKCIJSKA CENA: € 9.995,00

MODEL 2019

Yamaha TRACER 900

Bolj kot karkoli drugega boste z modelom Tracer 900 odkrivali svobodo. To je vaše življenje in vi odločate o naslednjem koraku. Če se želite odpeljati kamorkoli in kadarkoli se vam zljubi, je ta vsestranski športno-potovalni motor vedno pripravljen.

Agregat s 3 valji z visokim navorom in lahka aluminijasta šasija sta zasnovana tako, da v vas vzbudita vznemirjenje, zaradi pokončnega položaja vožnje, 18-litrskega rezervoarja za gorivo in športnega oklepa pa so dolge vožnje bolj udobne.

Zahvaljujoč izjemnim zmogljivostim in sposobnosti, da vznemiri in navduši kjerkoli na poti, ta športno-potovalni motor zagotavlja takojšen pobeg iz vsakodnevne rutine. Zato izberite svobodo. In vklopite svoja čustva z modelom Tracer 900.

Izpostavljene podrobnosti

Yamaha TRACER 900

> 3-valjni tekočinsko hlajen 4-ventilski agregat z 850 cm3
> V skladu s predpisi EU4
> Drsna sklopka (A&S)
> 3-stopenjski sistem za preprečevanje zdrsa koles TCS
> Izbirni načini vožnje z D-funkcijo, ki so značilni za Tracer
> Ozek in lahek odlit aluminijast okvir
> Multifunkcijska instrumentalna plošča z matričnim zaslonom
> Športni oklep z dvojnimi LED-lučmi, nastavljiv vizir
> Pokončna drža med vožnjo, sedež z nastavljivo višino
> 18-litrski rezervoar za gorivo za velike razdalje
> Centralno stojalo in sistem ABS sta nameščena serijsko
> Možnost namestitve stranskih kovčkov, ki so del dodatne opreme

Galerija

Yamaha TRACER 900

Oblika

Yamaha TRACER 900

Za učinkovito delovanje v različnih pogojih lahko izberete enega od treh načinov vožnje z D-funkcijo. 3-stopenjski sistem za preprečevanje zdrsa koles (TCS) omogoča samozavestnejšo vožnjo na spolzkih cestiščih, sistem ABS pa preprečuje nenamerno
blokiranje kolesa med zaviranjem. Že pripravljeno ožičenje pa omogoča preprosto namestitev dodatnega sistema za hitro prestavljanje.

Motor Tracer 900 je za večje udobje voznika in sopotnika opremljen z aerodinamičnim oklepom, ki daje temu športnemu-potovalnemu motorju robusten i0@*en videz. Oklep, ki kljubuje vetru z dvojnimi=wxm
C4i in 3-stopenjsko nastavlj|٠֢rjem, poudarja pristnlGivoti motorja Tracer pri premagovanju dolgih razdalj.

Za lažje prestavljanje v nižje prestave pri vstopu v zavoj ima najnovejši model vgrajeno drsno sklopko (A&S). Sklopka A&S preprečuje nenadne šoke menjalnika pri prestavljanju v nižje prestave in pripomore k stabilnosti in ravnotežju šasije ter tako zagotavlja večjo stopnjo nadzora.

Financiranje

Yamaha TRACER 900

ŽELIM PONUDBO ZA FINANCIRANJE

Razpoložljive barve

Yamaha MT-07 ABS

Yamaha Blue

Mountain Green

Tech Black

Tehnični podatki

Yamaha TRACER 900

Osrednji del motorja Tracer 900 predstavlja 3-valjni agregat z 850 cm3, ki proizvaja izjemno enakomeren navor in veliko moč pri visokih vrtljajih. Ta kompakten in lahek agregat, ki je opremljen s kovanimi bati in odmičnimi valji, bo vaši vožnji na
dveh kolesih takoj povrnil strast in čustva.

Prenesite si PDF z vsemi tehničnimi podatki Yamahe TRACER 900.

SPECIFIKACIJE

360°

Yamaha TRACER 900

0%

  VIDEO

  Yamaha TRACER 900

  BREZPLAČEN E-VODIČ!

  ``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

  Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
  Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
  BREZPLAČEN PRENOS

  Financiranje

  Odplačilna doba do 240 mesecev!

  V sodelovanju z banko Sberbank vam ponujamo ugodno in enostavno financiranje nakupa motorja ali dodatne oz. zaščitne opreme. Spodnji kalkulator je striktno informativne narave, baziran na splošnem izračunu spletne strani Sberbank. Za dodatna vprašanja nam pošljite povpraševanje preko gumba, ki se nahaja pod informativnim kalkulatorjem.
  *Efektivna obrestna mera ali EOM je letna stopnja, ki odraža dejansko ceno denarja in se izračuna z upoštevanjem pogojev kredita, to je skupnega zneska kredita, roka črpanja, roka vračila, števila mesečnih obveznosti, obrestne mere, stroškov odobritve; njen izračun pa je kot informacija namenjen kreditojemalcu in za izpolnitev zahteve po izračunu EOM v skladu z zakonskimi določbami Zakona o potrošniških kreditih (ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji). Izračun efektivne obrestne mere ali EOM je informativne narave in velja na dan izdelave tega izračuna. Izračun EOM se lahko spremeni, če se spremeni katerakoli predpostavka, ki vpliva na njegov izračun. Informativni izračun je oglasno sporočilo, je informativne narave in je za banko neobvezujoč in ne predstavlja predhodnih informacij po ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji. Skupni znesek plačil, ki ga mora plačati kreditojemalec je seštevek skupnega zneska kredita ter skupnih stroškov kredita.
  Odplačilna doba do 240 mesecev za kredite s spremenljivo obrestno mero.
  Fiksna obrestna mera z odplačilno dobo do 120 mesecev.
  Gotovinski kredit lahko najamejo tudi nekomitenti, menjava banke ni potrebna.
  Nizki stroški odobritve kredita.
  KDO SMO?

  PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

  V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

  Naslov:

  Ptujska cesta 63
  2204 Miklavž na Dravskem polju
  Slovenija

  Kontakt:

  +386(0)2 629 04 00
  +386(0)31 386 951
  info@moto-nautika.com
  www.moto-nautika.com

  Delovni čas:

  Ponedeljek - Petek
  08:00 - 18:00
  Sobota
  09:00 - 13:00
  Nedelja in prazniki
  ZAPRTO

  POTREBUJETE NASVET?

  NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

  MOTO