#motornakolesa

YAMAHA
TRACER 900GT

Vklopite svoja čustva.
SPECIFIKACIJEPREDSTAVITEV

Sport Touring

TRACER 900GT

Tracer 900, najbolje prodajano motorno kolo, smo povsem spremenili in mu prenovili oklep ter izboljšali ergonomijo, s čimer je postalo še bolj privlačno in zmogljivo športno-potovalno motorno kolo.

ZAKAJ V NAKUP?

Model Tracer 900GT je opremljen s trdo torbo, popolnoma nastavljivim vzmetenjem in ogrevanimi ročkami ter čaka, da vas popelje kamor koli.

POSEBNE LASTNOSTI

  • Barvno ujemajoči se stranski kovčki so nameščeni serijsko
  • Prenovljen sedež za večje voznikovo/sopotnikovo udobje
  • Največje udobje, tempomat in ogrevane ročke

TRACER 900GT - CENA

MALOPRODAJNA CENA: € 12.795,00

AKCIJSKA CENA: € 11.895,00

MODEL 2018

Yamaha TRACER 900GT

Tracer 900, najbolje prodajano motorno kolo, smo povsem spremenili in mu prenovili oklep ter izboljšali ergonomijo, s čimer je postalo še bolj privlačno in zmogljivo športno-potovalno motorno kolo.

S tem smo ustvarili nadstandardno različico tega izjemno vsestranskega motornega kolesa, ki je namenjeno voznikom z željo po najboljši serijski opremi. Model Tracer 900GT je opremljen s trdo torbo, popolnoma nastavljivim vzmetenjem in ogrevanimi ročkami ter čaka, da vas popelje kamor koli.

Vodilna oprema v njegovem razredu vključuje TFT-instrumente z barvnim zaslonom, ki izhajajo iz tistih, s katerimi se ponaša YZF-R1, naš motor razreda Supersport. Za prestavljanje v višje prestave brez sklopke je model GT opremljen s hitrim menjalnikom. Njegov tempomat pa naredi tudi najdaljšo vožnjo zabavno.

Izpostavljene podrobnosti

Yamaha TRACER 900GT

> Največje udobje, tempomat in ogrevane ročke
> Hitri menjalnik za gladko prestavljanje v višjo prestavo
> Instrumenti s tehnologijo tankoplastnih tranzistorjev (TFT) z barvnim zaslonom
> Barvno ujemajoči se stranski kovčki so nameščeni serijsko
> Izboljšana visokokakovostna zasnova ohišja
> Izboljšana ergonomija in zaščita pred vetrom
> Prenovljen sedež za večje voznikovo/sopotnikovo udobje
> Kompakten in lahek 847 cm3 agregat s 3 valji
> Tanka in lahka tlačno lita aluminijasta šasija
> Drsna sklopka, D-MODE, TCS, ABS
> 18-litrski rezervoar za gorivo za velike razdalje
> Glavno stojalo je nameščeno serijsko

Galerija

Yamaha TRACER 900GT

Oblika

Yamaha TRACER 900GT

Različica GT Yamahinega vodilnega športno-potovalnega motornega kolesa se ponaša s paleto izboljšav, ki so namenjene zagotavljanju večjega udobja med dolgimi vožnjami. Ožje krmilo in večji vizir omogočata boljšo zaščito pred vetrom, nova sedeža, izboljšana zasnovasopotnikovih stopalk in držala za roke pa poskrbijo, da bodo dolge vožnje nudile še večji užitek.

Ta model GT z vrhunsko opremo vključuje sistem za hitro prestavljanje (QSS) za gladko prestavljanje v višjo prestavo, za učinkovito delovanje v različnih pogojih pa lahko izberete katerega koli izmed treh načinov delovanja D-MODE. 3-stopenjski sistem za preprečevanje zdrsa koles (TCS) omogoča samozavestnejšo vožnjo na spolzkih cestiščih, sistem ABS pa preprečuje nenamerno blokiranje kolesa med zaviranjem.

Tracer 900GT je model športno-potovalnega motornega kolesa z vrhunsko opremo, ki je serijsko opremljen z 22-litrskima barvno usklajenima originalnima trdima kovčkoma. Tako je Tracer 900GT v trenutku pripravljen, da se lahko kadar koli odločite in se zapeljete na vožnjo.

Razpoložljive barve

Yamaha TRACER 900GT

Midnight Black

Nimbus Grey

Phantom Blue

Tehnični podatki

Yamaha TRACER 900GT

Osrednji del motorja Tracer 900GT predstavlja 3-valjni agregat z 847 cm3, ki proizvaja velik linearni navor in veliko moč pri visokih vrtljajih. Ta kompakten in lahek agregat, ki je opremljen s kovanimi bati in odmičnimi valji, bo vaši vožnji na dveh kolesih takoj povrnil strast in čustva.

Prenesite si PDF z vsemi tehničnimi podatki Yamahe TRACER 900GT.

SPECIFIKACIJE

360°

Yamaha TRACER 900GT

V pripravi …

VIDEO

Yamaha TRACER 900GT

BREZPLAČEN E-VODIČ!

``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
BREZPLAČEN PRENOS

Financiranje

Odplačilna doba do 240 mesecev!

V sodelovanju z banko Sberbank vam ponujamo ugodno in enostavno financiranje nakupa motorja ali dodatne oz. zaščitne opreme. Spodnji kalkulator je striktno informativne narave, baziran na splošnem izračunu spletne strani Sberbank. Za dodatna vprašanja nam pošljite povpraševanje preko gumba, ki se nahaja pod informativnim kalkulatorjem.
*Efektivna obrestna mera ali EOM je letna stopnja, ki odraža dejansko ceno denarja in se izračuna z upoštevanjem pogojev kredita, to je skupnega zneska kredita, roka črpanja, roka vračila, števila mesečnih obveznosti, obrestne mere, stroškov odobritve; njen izračun pa je kot informacija namenjen kreditojemalcu in za izpolnitev zahteve po izračunu EOM v skladu z zakonskimi določbami Zakona o potrošniških kreditih (ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji). Izračun efektivne obrestne mere ali EOM je informativne narave in velja na dan izdelave tega izračuna. Izračun EOM se lahko spremeni, če se spremeni katerakoli predpostavka, ki vpliva na njegov izračun. Informativni izračun je oglasno sporočilo, je informativne narave in je za banko neobvezujoč in ne predstavlja predhodnih informacij po ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji. Skupni znesek plačil, ki ga mora plačati kreditojemalec je seštevek skupnega zneska kredita ter skupnih stroškov kredita.
Odplačilna doba do 240 mesecev za kredite s spremenljivo obrestno mero.
Fiksna obrestna mera z odplačilno dobo do 120 mesecev.
Gotovinski kredit lahko najamejo tudi nekomitenti, menjava banke ni potrebna.
Nizki stroški odobritve kredita.
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

MOTO