#motornakolesa

YAMAHA
TRICITY 125

Vožnja po mojem okusu.
SPECIFIKACIJEPREDSTAVITEV

Urban Mobility

TRICITY 125

Na neki točki si boste želeli spremeniti svoj način prevažanja in življenja v mestu. Postanite gospodar svojega časa in uživajte v najboljših stvareh, ki jih ponuja mestno življenje.

ZAKAJ V NAKUP?

Takrat bo Yamahino mestno vozilo Tricity 125 čakalo na vas. Udoben položaj vožnje se vam bo takoj prilegal – oblika s tremi kolesi pa še poudarja občutek samozavesti in stabilnosti.

POSEBNE LASTNOSTI

  • Primeren tako za nove kot tudi izkušene voznike
  • Zmogljiv in učinkovit LED-žaromet
  • Edinstven sistem “Leaning Multi Wheel” (LMW)

TRICITY 125 - CENA

MALOPRODAJNA CENA: € 4.095,00
Tricity 125 ABS: € 4.495,00

AKCIJSKA CENA 2017: € 3.795,00

AKCIJSKA CENA 2016 ABS: € 3.995,00

MODEL 2018

Yamaha TRICITY 125

Na neki točki si boste želeli spremeniti svoj način prevažanja in življenja v mestu. Postanite gospodar svojega časa in uživajte v najboljših stvareh, ki jih ponuja mestno življenje.

Takrat bo Yamahino mestno vozilo Tricity 125 čakalo na vas. Udoben položaj vožnje se vam bo takoj prilegal – oblika s tremi kolesi pa še poudarja občutek samozavesti in stabilnosti.

Učinkovit nov agregat Blue Core s 125 cm3 zagotavlja dovolj velike pospeške pri izredno varčni porabi goriva – Centralni zavorni sistem (Unified Brake System – UBS) je del serijske opreme najnovejšega modela Tricity 12,ki omogočata najpreprostejšo vožnjo po mestu z obilo užitka.

Izpostavljene podrobnosti

Yamaha TRICITY 125

> Eleganten in cenovno ugoden trikolesnik za vsakodnevno vožnjo po mestu
> Tri kolesa za večjo stabilnost
> Edinstven sistem ``Leaning Multi Wheel`` (LMW),
> Majhen razmak med prednjimi kolesi za okretnost v prometu
> Primeren tako za nove kot tudi izkušene voznike
> Lahek, kompakten in preprost za upravljanje
> Privlačen in sodoben oklep z veliko prostora za shranjevanje
> Prostoren položaj med vožnjo in udoben sedež
> Učinkovit 9-kW tekočinsko hlajen agregat Blue Core s prostornino 125 cm3,
> Centralni zavorni sistem (Unified Brake System – UBS) je del serijske opreme
> ABS ni na voljo pri modelu 2017,
> Zmogljiv in učinkovit LED-žaromet

Galerija

Yamaha TRICITY 125

Oblika

Yamaha TRICITY 125

Čudovito oblikovan oklep modela Tricity je preoblikovan, zato ta lahek trikolesnik deluje zares dinamično in sodobno. Tekoče linije in prenovljen zadnji del poskrbita za eleganten in izpopolnjen videz, ki poudarja okretnost tega mestnega vozila. Športni vizir in razprostrti ščitniki za noge pa zagotavljajo dobro zaščito pred vetrom in vremenskimi vplivi.

Yamahin ekskluzivni sistem ``Leaning Multi Wheel`` zagotavlja preprosto krmiljenje in zanesljivost v zavojih ter vozniku nudi enak občutek lahkega upravljanja kot običajni skuterji. Domiselni sistem, ki ga odlikujejo sprednja prema v obliki paralelograma in neodvisne dvojne teleskopske vilice, omogoča nagibanje prednjih koles pri zavijanju ter nudi neprimerljiv užitek med vožnjo.

Tricity 125 je edinstven in lahek trikolesnik za vsakdanjo vožnjo po mestu z inovativno trikolesno šasijo, ki nudi pravi občutek stabilnosti ter samozavesti med vožnjo po različnih cestnih površinah. Zaradi okretnosti in enostavne uporabe, ki ju omogoča par sprednjih koles, nameščenih drugo ob drugem, je Tricity odličen tako za voznike kot tudi za voznice.

Razpoložljive barve

Yamaha TRICITY 125

Matt Grey

Sunny Yellow

Aqua Blue

Milky White

Tehnični podatki

Yamaha TRICITY 125

Za živahno pospeševanje in izredno varčno porabo goriva, najnovejši model Tricity 125 poganja nov tekočinsko hlajen 4taktni agregat Blue Core s prostornino 125 cm3. Zasnova Blue Core z 9 kW zagotavlja boljše zmogljivosti pri manjši porabi, zaradi česar model Tricity 125 omogoča eno najbolj učinkovitih in varčnih voženj!

Prenesite si PDF z vsemi tehničnimi podatki Yamahe TRICITY 125.

SPECIFIKACIJE

360°

Yamaha TRICITY 125

V pripravi …

VIDEO

Yamaha TRICITY 125

BREZPLAČEN E-VODIČ!

``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
BREZPLAČEN PRENOS

Financiranje

Odplačilna doba do 240 mesecev!

V sodelovanju z banko Sberbank vam ponujamo ugodno in enostavno financiranje nakupa motorja ali dodatne oz. zaščitne opreme. Spodnji kalkulator je striktno informativne narave, baziran na splošnem izračunu spletne strani Sberbank. Za dodatna vprašanja nam pošljite povpraševanje preko gumba, ki se nahaja pod informativnim kalkulatorjem.
*Efektivna obrestna mera ali EOM je letna stopnja, ki odraža dejansko ceno denarja in se izračuna z upoštevanjem pogojev kredita, to je skupnega zneska kredita, roka črpanja, roka vračila, števila mesečnih obveznosti, obrestne mere, stroškov odobritve; njen izračun pa je kot informacija namenjen kreditojemalcu in za izpolnitev zahteve po izračunu EOM v skladu z zakonskimi določbami Zakona o potrošniških kreditih (ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji). Izračun efektivne obrestne mere ali EOM je informativne narave in velja na dan izdelave tega izračuna. Izračun EOM se lahko spremeni, če se spremeni katerakoli predpostavka, ki vpliva na njegov izračun. Informativni izračun je oglasno sporočilo, je informativne narave in je za banko neobvezujoč in ne predstavlja predhodnih informacij po ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji. Skupni znesek plačil, ki ga mora plačati kreditojemalec je seštevek skupnega zneska kredita ter skupnih stroškov kredita.
Odplačilna doba do 240 mesecev za kredite s spremenljivo obrestno mero.
Fiksna obrestna mera z odplačilno dobo do 120 mesecev.
Gotovinski kredit lahko najamejo tudi nekomitenti, menjava banke ni potrebna.
Nizki stroški odobritve kredita.
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

MOTO