#motornakolesa

YAMAHA
TRICITY 155

Vožnja po mojem okusu.
SPECIFIKACIJEPREDSTAVITEV

Urban Mobility

TRICITY 155

Torej, na izbiro imate, da: se na delo vozite v jeklenih škatlah, skupaj z vsemi ostalimi, ali pa svobodomiselno razmislite o alternativi. Vzelo vam bo samo nekaj minut. Toda končni rezultat bo morda začetek boljšega življenja.

ZAKAJ V NAKUP?

Vse podrobnosti na modelu Tricity 155 so zasnovane za mestne voznike – tako kot vam, je namreč tudi nam dovolj.

POSEBNE LASTNOSTI

  • Oblika s 3 kolesi za večjo stabilnost
  • Yamahin edinstven sistem “Leaning Multi Wheel” (LMW)
  • Sistem ABS in centralni zavorni sistem

TRICITY 155 - CENA

MALOPRODAJNA CENA: € 4.695,00

MODEL 2018

Yamaha TRICITY 155

Torej, na izbiro imate, da: se na delo vozite v jeklenih škatlah, skupaj z vsemi ostalimi, ali pa svobodomiselno razmislite o alternativi. Vzelo vam bo samo nekaj minut. Toda končni rezultat bo morda začetek boljšega življenja.

Vse podrobnosti na modelu Tricity 155 so zasnovane za mestne voznike – tako kot vam, je namreč tudi nam dovolj. Zaradi dostopne oblike s 3 kolesi s serijskim sistemom ABS je popoln za neizkušene voznike – dve nagibni sprednji kolesi omogočata lahkotno okretnost in zagotavljata poseben občutek stabilnosti.

Model Tricity 155 je enostaven za uporabo, cenovno dostopen in varčen – dovolj zmogljiv, da spremeni vaš način prevažanja. In samo vi lahko to uresničite.

Izpostavljene podrobnosti

Yamaha TRICITY 155

> Eleganten in moderen mestni skuter s 3 kolesi
> Oblika s 3 kolesi za večjo stabilnost
> Yamahin edinstven sistem ``Leaning Multi Wheel`` (LMW)
> Majhen razmak dveh sprednjih koles za preprosto krmiljenje
> kar 4-taktni agregat s prostornino 155 cm3 za boljšo moč
> Zasnovan za mestno vožnjo, vožnjo po avtocestah in obvoznicah
> Zadnje kolo (13-palčno) s široko zadnjo pnevmatiko 130/70,
> Sistem ABS in centralni zavorni sistem
> Sprednje (220 mm) in zadnje (230 mm) kolutne zavore
> Udoben pokončni položaj vožnje in dvojni sedež
> Veliko prostora za shranjevanje spredaj in pod sedežem
> LED-luči in pozicijske luči

Galerija

Yamaha TRICITY 155

Oblika

Yamaha TRICITY 155

Oblika s 3 kolesi modela Tricity 155 je popolna izbira, če ste novinec pri tem načinu vožnje. Dve sprednji kolesi omogočata nagibanje pri zavijanju in zagotavljata boljši občutek stabilnosti. Model Tricity 155 vzbuja zaupanje na številnih površinah, saj oprijem cestišča zagotavljajo dve sprednji pnevmatiki in široka zadnja pnevmatika 130 – skupaj s kolutnimi zavorami.

Pod kakovostnim dvojnim sedežem je velik predal za shranjevanje, v katerega lahko shranite čelado in razne manjše predmete. V sprednji žep za shranjevanje je priročno dodana še 12-voltna vtičnica za polnjenje različnih naprav. Rezervoar za gorivo modela Tricity 155 sprejme 7,2 litrov goriva, zato so razponi med polnjenji še daljši.

Dober videz in sodoben slog modela Tricity 155 poudarja zmogljiva LEDluč, ki osvetljuje cesto pred vami. Vgrajeni sprednji in zadnji smerniki se brezhibno prepletajo z dinamičnim oklepom. Prisotnost tega skuterja s 3 kolesi v mestnem vrvežu poudarjajo svetle pozicijske LED-luči in LED-luči v izboljšanih zadnjih lučeh.

Razpoložljive barve

Yamaha TRICITY 155

Oxford Grey

Cyber Blue

Milky White

Tehnični podatki

Yamaha TRICITY 155

Model Tricity 155 poganja naš najnovejši 4-taktni agregat s sistemom nastavljivega delovanja ventilov za hitrejše pospeševanje in z izredno varčno porabo goriva. Odziven agregat s prostornino 155 cm3 zagotavlja potrebno moč za vožnjo po avtocestah in obvoznicah, zaradi česar je to popoln mestni skuter za kratke do srednje dolge razdalje.

Prenesite si PDF z vsemi tehničnimi podatki Yamahe TRICITY 155.

SPECIFIKACIJE

360°

Yamaha TRICITY 155

V pripravi …

VIDEO

Yamaha TRICITY 155

V pripravi …

BREZPLAČEN E-VODIČ!

``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
BREZPLAČEN PRENOS

Financiranje

Odplačilna doba do 240 mesecev!

V sodelovanju z banko Sberbank vam ponujamo ugodno in enostavno financiranje nakupa motorja ali dodatne oz. zaščitne opreme. Spodnji kalkulator je striktno informativne narave, baziran na splošnem izračunu spletne strani Sberbank. Za dodatna vprašanja nam pošljite povpraševanje preko gumba, ki se nahaja pod informativnim kalkulatorjem.
*Efektivna obrestna mera ali EOM je letna stopnja, ki odraža dejansko ceno denarja in se izračuna z upoštevanjem pogojev kredita, to je skupnega zneska kredita, roka črpanja, roka vračila, števila mesečnih obveznosti, obrestne mere, stroškov odobritve; njen izračun pa je kot informacija namenjen kreditojemalcu in za izpolnitev zahteve po izračunu EOM v skladu z zakonskimi določbami Zakona o potrošniških kreditih (ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji). Izračun efektivne obrestne mere ali EOM je informativne narave in velja na dan izdelave tega izračuna. Izračun EOM se lahko spremeni, če se spremeni katerakoli predpostavka, ki vpliva na njegov izračun. Informativni izračun je oglasno sporočilo, je informativne narave in je za banko neobvezujoč in ne predstavlja predhodnih informacij po ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji. Skupni znesek plačil, ki ga mora plačati kreditojemalec je seštevek skupnega zneska kredita ter skupnih stroškov kredita.
Odplačilna doba do 240 mesecev za kredite s spremenljivo obrestno mero.
Fiksna obrestna mera z odplačilno dobo do 120 mesecev.
Gotovinski kredit lahko najamejo tudi nekomitenti, menjava banke ni potrebna.
Nizki stroški odobritve kredita.
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

MOTO