#Off-Road

YAMAHA
TT-R50E

Sodobna 4-taktna moč za otroke.
SPECIFIKACIJEPREDSTAVITEV

Off-road

TT-R50E

Yamahin TT-R50E je zagotovo izpolnitev sanj vsakega otroka.

ZAKAJ V NAKUP?

Trpežni modri oklepi izhajajo iz Yamahinih GP zmagovalnih MX motorjev, z vzmetenjem z dolgim hodom in debelimi gumami pa je TT-R50E pripravljen na ure in ure zabave za vso družino.

POSEBNE LASTNOSTI

  • 50ccm 4-taktni otroški terenski motor za prosti čas
  • Idealen za otroke od 4 do 7 let starosti
  • Polavtomatski 3-stopenjski menjalnik

TT-R50E - CENA

MALOPRODAJNA CENA: € 1.695,00

MODEL 2018

TT-R50E

Yamahin TT-R50E je zagotovo izpolnitev sanj vsakega otroka.

Vse na tem vozniku prijaznem mini motorju je zasnovano za zabavo in užitka polno izkušnjo za voznike med 4. in 7.letom starosti. Za preprosto vožnjo, je 50ccm 4-taktni agregat na električni zagon, opremljen s polavtomatskim 3-stopenjskim menjalnikom – za dodaten starševski nadzor pa je TT-R50E možno prižgati samo z vžigalnim ključem.

Trpežni modri oklepi izhajajo iz Yamahinih GP zmagovalnih MX motorjev, z vzmetenjem z dolgim hodom in debelimi gumami pa je TT-R50E pripravljen na ure in ure zabave za vso družino.

Izpostavljene podrobnosti

TT-R50E

> (50ccm) 4-taktni otroški terenski motor za prosti čas
> Idealen za otroke od 4 do 7 let starosti
> Polavtomatski 3-stopenjski menjalnik
> Stilski dirkaško modri motokrosistični oklepi
> Ključ za vžig za dodaten starševski nadzor
> Dolgo prednje in zadnje vzmetenje

Galerija

Yamaha TT-R50E

Oblika

Yamaha TT-R50E

Tako kot večji terenski tekmovalni motorji, ima tudi TT-R50E prednje in zadnje vzmetenje z dolgim hodom. S 96 mm hodom kolesa spredaj in 71 mm zadaj, je šasija TT-R50E izdelana za veliko mero udobja, skupaj z enostavnim krmiljenjem na neravnih terenskih površinah.

Z drznim dirkaško modrim oklepom in sedežem, je na stilski izgled TTR50E-ja vplival naš večji MXGP zmagovalni model. Prednji in zadnji blatnik sta izdelana iz trpežnega polipropilena z veliko mero upogljivosti in odpornosti, 3,1-litrski rezervoar pa zagotavlja veliko vožnje, preden ga je potrebno ponovno napolniti.

Ergonomija na tem 50ccm mini motorju je prilagojena novim voznikom, da se počutijo čim bolj domače. Pozorno razvito krmilo/sedež/stopalke nudijo udobno pokončno držo pri vožnji, nizka 555 mm višina sedeža pa omogoča malemu TT-R, da je ravno primeren za začetnike.

Razpoložljive barve

Yamaha TT-R50E

Tehnični podatki

Yamaha TT-R50E

Uporabniku prijazen TT-R50E je opremljen z električnim zagonom 50ccm 4-taktnega agregata, in s 3-stopenjskim menjalnikom z avtomatsko sklopko je to resnično eden izmed najpreprostejših motorjev, ki ga je užitek upravljati. Ker ga ni mogoče zagnati brez ključa, lahko starši v celoti nadzorujejo njegovo uporabo.

Prenesite si PDF z vsemi tehničnimi podatki Yamahe TT-R50E.

SPECIFIKACIJE

360°

Yamaha TT-R50E

V pripravi …

VIDEO

Yamaha TT-R50E

V pripravi …

BREZPLAČEN E-VODIČ!

``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
BREZPLAČEN PRENOS

Financiranje

Odplačilna doba do 240 mesecev!

V sodelovanju z banko Sberbank vam ponujamo ugodno in enostavno financiranje nakupa motorja ali dodatne oz. zaščitne opreme. Spodnji kalkulator je striktno informativne narave, baziran na splošnem izračunu spletne strani Sberbank. Za dodatna vprašanja nam pošljite povpraševanje preko gumba, ki se nahaja pod informativnim kalkulatorjem.
*Efektivna obrestna mera ali EOM je letna stopnja, ki odraža dejansko ceno denarja in se izračuna z upoštevanjem pogojev kredita, to je skupnega zneska kredita, roka črpanja, roka vračila, števila mesečnih obveznosti, obrestne mere, stroškov odobritve; njen izračun pa je kot informacija namenjen kreditojemalcu in za izpolnitev zahteve po izračunu EOM v skladu z zakonskimi določbami Zakona o potrošniških kreditih (ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji). Izračun efektivne obrestne mere ali EOM je informativne narave in velja na dan izdelave tega izračuna. Izračun EOM se lahko spremeni, če se spremeni katerakoli predpostavka, ki vpliva na njegov izračun. Informativni izračun je oglasno sporočilo, je informativne narave in je za banko neobvezujoč in ne predstavlja predhodnih informacij po ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji. Skupni znesek plačil, ki ga mora plačati kreditojemalec je seštevek skupnega zneska kredita ter skupnih stroškov kredita.
Odplačilna doba do 240 mesecev za kredite s spremenljivo obrestno mero.
Fiksna obrestna mera z odplačilno dobo do 120 mesecev.
Gotovinski kredit lahko najamejo tudi nekomitenti, menjava banke ni potrebna.
Nizki stroški odobritve kredita.
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

MOTO