Yamaha VK Professional II

#Snowmobiles

YAMAHA
VK Professional II

Popolno obvladovanje snega Za resne profesionalce.
SPECIFIKACIJEPREDSTAVITEV

Snowmobiles

VK Professional II

To je najnovejša generacija sani VK Professional II, ki so pripravljene na najzahtevnejše snežne razmere. Napredna raven zmogljivosti in udobja samo potrjuje njihovo vlogo svetovnih vrhunskih delovnih sani.

ZAKAJ V NAKUP?

Velik agregat EFI s 1049 cm3 z vrhunsko močjo in navorom v kombinaciji s posebej umerjenimi nastavitvami CVT zagotavlja gladko delovanje, enostavno prevažanje tovorov in praktično neomejeno napajanje.

POSEBNE LASTNOSTI

  • 3-valjni 4-taktni motor EFI Genesis® s 1049 cm3
  • Odlična sistema EFI in ISC (nadzor hitrosti prostega teka)
  • Gosenice Camoplast® Cobra WT z višino zob 38 mm/1,5 palca

VK Professional II - CENA

MALOPRODAJNA CENA : 14.250,00€

MODEL 2018

Yamaha VK Professional II

To je najnovejša generacija sani VK Professional II, ki so pripravljene na najzahtevnejše snežne razmere. Napredna raven zmogljivosti in udobja samo potrjuje njihovo vlogo svetovnih vrhunskih delovnih sani.

Velik agregat EFI s 1049 cm3 z vrhunsko močjo in navorom v kombinaciji s posebej umerjenimi nastavitvami CVT zagotavlja gladko delovanje, enostavno prevažanje tovorov in praktično neomejeno napajanje. Edinstven agregat in konfiguracija zračnega filtra omogočata tudi preoblikovanje celotnega ohišja: od sprednjega pokrova in sedeža do rezervoarja za gorivo in vizirja. Rezultat sta optimalna ergonomija za voznika in udobje.

Izberite čvrsto in zanesljivo vodljivost sani VK Professional II ter zavladajte snežnim potem.

Izpostavljene podrobnosti

Yamaha VK Professional II

> 3-valjni 4-taktni motor EFI Genesis® s 1049 cm3
> Odlična sistema EFI in ISC (nadzor hitrosti prostega teka)
> Gosenice Camoplast® Cobra WT z višino zob 38 mm/1,5 palca
> Optimiziran položaj vožnje za večje udobje in nadzor
> Izjemno učinkovito in elegantno oblikovano ohišje
> Zadnje vzmetenje s torzijskimi vzmetmi in preklopnimi drogovi
> Menjalnik z dvema načinoma delovanja (visoko/nizko) in vzvratno prestavo
> Večji, ožji rezervoar za gorivo s prostornino 44 litrov
> Prostoren zadnji prtljažnik in močne zadnje LED-luči
> Razkošno podložen sedež in vizir z odlično zaščito
> Električni grelniki za roke in palec
> Prostornejše opore za stopala z boljšim oprijemom

Galerija

Yamaha VK Professional II

Oblika

Yamaha VK Professional II

Nov dvojni sistem blaženja zagotavlja neodvisno delovanje sile blaženja vsakega posameznega blažilnika z velikim premerom (40 mm), kar vozniku omogoča uporabo sile lastnega telesa za agresivno vožnjo na težavnem terenu. Sani se odlično obnesejo pri vožnji po debeli snežni odeji, sistem prilagodljivih vodil pa je velika prednost pri pospeševanju in zaviranju v vzvratni prestavi.

Kratka vodila in dolge A-roke omogočajo samozavestno krmiljenje z izjemno stabilnostjo v zavojih ter ohranjajo enakomeren napor pri zavijanju. Krmiljenje je zanesljivo, saj se kot vodil stalno ohranja pri 23°. Zaobljene A-roke pripomorejo k izogibanju ovir pod snežno odejo.

Večji sedež ponuja vozniku in sopotniku več udobja (k temu pripomore tudi ozka oblika velikega 44-litrskega rezervoarja za gorivo), hkrati pa se pod njim skriva tudi velik prostor za shranjevanje. Na profesionalne uporabnike smo mislili tudi pri oblikovanju močnega zadnjega prtljažnika ter zmogljivih zadnjih LED-luči.

Razpoložljive barve

Yamaha VK Professional II

Magnetic Bronze

Tehnični podatki

Yamaha VK Professional II

Vzdržljiv in izredno zanesljiv 3-valjni motor Genesis® je opremljen s sistemoma EFI in ISC (nadzor hitrosti prostega teka) ter učinkovitimi nastavitvami CVT, ki s skupnim delovanjem zagotavljajo enostaven zagon (celo pri zelo nizkih temperaturah) z gladkimi in tihimi zmogljivostmi ter izjemno nizko porabo goriva. Najnovejša oblika hladilnika pripomore k večji učinkovitosti hlajenja.

Prenesite si PDF z vsemi tehničnimi podatki Yamahe VK Professional II.

SPECIFIKACIJE

360°

Yamaha VK Professional II

V pripravi …

VIDEO

Yamaha VK Professional II

BREZPLAČEN E-VODIČ!

``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
BREZPLAČEN PRENOS

Financiranje

Odplačilna doba do 240 mesecev!

V sodelovanju z banko Sberbank vam ponujamo ugodno in enostavno financiranje nakupa motorja ali dodatne oz. zaščitne opreme. Spodnji kalkulator je striktno informativne narave, baziran na splošnem izračunu spletne strani Sberbank. Za dodatna vprašanja nam pošljite povpraševanje preko gumba, ki se nahaja pod informativnim kalkulatorjem.
*Efektivna obrestna mera ali EOM je letna stopnja, ki odraža dejansko ceno denarja in se izračuna z upoštevanjem pogojev kredita, to je skupnega zneska kredita, roka črpanja, roka vračila, števila mesečnih obveznosti, obrestne mere, stroškov odobritve; njen izračun pa je kot informacija namenjen kreditojemalcu in za izpolnitev zahteve po izračunu EOM v skladu z zakonskimi določbami Zakona o potrošniških kreditih (ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji). Izračun efektivne obrestne mere ali EOM je informativne narave in velja na dan izdelave tega izračuna. Izračun EOM se lahko spremeni, če se spremeni katerakoli predpostavka, ki vpliva na njegov izračun. Informativni izračun je oglasno sporočilo, je informativne narave in je za banko neobvezujoč in ne predstavlja predhodnih informacij po ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji. Skupni znesek plačil, ki ga mora plačati kreditojemalec je seštevek skupnega zneska kredita ter skupnih stroškov kredita.
Odplačilna doba do 240 mesecev za kredite s spremenljivo obrestno mero.
Fiksna obrestna mera z odplačilno dobo do 120 mesecev.
Gotovinski kredit lahko najamejo tudi nekomitenti, menjava banke ni potrebna.
Nizki stroški odobritve kredita.
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

MOTO