#Off-Road

YAMAHA
WR250F

Nenavadno dober.
SPECIFIKACIJEPREDSTAVITEV

Off-road

WR250F

Pri Yamahi vedno radi počnemo stvari po svoje – mi narekujemo, ne posnemamo. In če si ogledate tehnološko dovršen ``nazaj obrnjen`` agregat pri modelu WR250F, boste videli, da je tisto, kar se nekaterim morda zdi nenavadno, popolno za vas!

ZAKAJ V NAKUP?

Nove grafike in modra platišča dajejo pristen tovarniški videz. Z Yamahino standardno trpežnostjo in kakovostjo je ta motor pravi za vas.

POSEBNE LASTNOSTI

  • Lahek, kompakten in okreten 250 cm3 4-taktni agregat
  • Izboljšana aluminijasta šasija
  • Električni zaganjalnik brez stikala

WR250F - CENA

MALOPRODAJNA CENA: € 9.495,00

MODEL 2018

Yamaha WR250F

Pri Yamahi vedno radi počnemo stvari po svoje – mi narekujemo, ne posnemamo. In če si ogledate tehnološko dovršen ``nazaj obrnjen`` agregat pri modelu WR250F, boste videli, da je tisto, kar se nekaterim morda zdi nenavadno, popolno za vas!

Za boljši občutek moči in vrtljajev je ta zmagovalni 4-taktni agregat nadgrajen s številnimi izboljšavami zmogljivosti agregata po navdihu enduro dirkalnih motorjev za svetovna prvenstva. Najboljšo vodljivost in zavijanje v razredu zagotavlja kompaktna nova aluminijasta šasija, ki temelji na modelu YZ250F in se ponaša z izboljšanimi nastavitvami vzmetenja.

Nove grafike in modra platišča dajejo pristen tovarniški videz. Z Yamahino standardno trpežnostjo in kakovostjo je ta motor pravi za vas.

Izpostavljene podrobnosti

Yamaha WR250F

> Lahek, kompakten in okreten 250 cm3 4-taktni agregat
> Izjemen agregat z vbrizgavanjem goriva
> Na novo zasnovana nazaj obrnjena glava valja
> Izboljšana aluminijasta šasija
> Sklopka enduro s 6-stopenjskim menjalnikom z dolgimi prestavnimi razmerji
> Električni zaganjalnik brez stikala
> Priključni sistem za preprosto prilagajanje moči
> Izjemno delovanje vzmetenja
> Zračni filter na vrhu, ki ga je mogoče hitro odstraniti
> Centralno nameščen 7,5-litrski rezervoar za gorivo
> Porazdelitev težišča za hitre spremembe smeri
> (18-palčno zadnje kolo), pnevmatike Metzeler 6 Days Extreme

Galerija

Yamaha WR250F

Oblika

Yamaha WR250F

Nova nazaj obrnjena glava valja ima krajše sesalne in izpušne odprtine za večjo končno moč, medtem ko nove odmične gredi in vzmeti ventilov izboljšajo območje nizkih in srednjih vrtljajev. Kar se tiče široko uravnoteženih zmogljivosti, le-te model WR250F zagotavlja z novim lahkim ploskim batom in batnim sornikom z nizkim trenjem s strjeno prevleko DLC (diamantu podoben ogljik) ter gredjo in povezovalno ojnico.

Model WR250F optimizira izboljšano zmogljivost nadgrajenega agregata z novim lahkim aluminijastim okvirjem iz dvostranskih nosilcev na osnovi modela YZ250F. Kompaktna zasnova omogoča popolno ravnovesje moči in togosti, kar vam daje občutek samozavesti ter popolnega nadzora na vseh vrstah terenov pri nizkih in visokih vrtljajih.

Vzmetenje, značilno za enduro, deluje z optimiziranimi nastavitvami za izboljšan nadzor. Obrnjene sprednje vilice z ločenim sistemom za zrak/olje KYB® z 48 mm omogočajo na hitrost občutljivo vzmetenje, ki zagotavlja zmogljivosti, najboljše v tem razredu, na različnih terenih. Poleg tega ima ta tehnološko dovršen 250 cm3 4-taktni agregat na zadnjem delu sistem zadnjega vzmetenja z vzvodi (Monocross) in blažilnik KYB® za vrhunski oprijem.

Razpoložljive barve

Yamaha WR250F

Tehnični podatki

Yamaha WR250F

Revolucionaren nazaj nagnjen tekočinsko-hlajen 4-taktni agregat z dvojno odmično gredjo v glavi motorja (DOHC) s prostornino 250 cm3, vbrizgavanjem goriva in 4 valji iz titana omogoča nanovo zasnovano nadzorno enoto in tako zagotavlja optimizirane zmogljivosti ter izboljšan omejevalnik vrtljajev. Spodnji del vključuje boljšo uravnoteženost gredi ter povezovalno jekleno ojnico iz niklja, kroma in molibdena, kar poskrbi za uravnoteženo število vrtljajev z izboljšano stabilnostjo.

Prenesite si PDF z vsemi tehničnimi podatki Yamahe WR250F.

SPECIFIKACIJE

360°

Yamaha WR250F

V pripravi …

VIDEO

Yamaha WR250F

V pripravi …

BREZPLAČEN E-VODIČ!

``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
BREZPLAČEN PRENOS

Financiranje

Odplačilna doba do 240 mesecev!

V sodelovanju z banko Sberbank vam ponujamo ugodno in enostavno financiranje nakupa motorja ali dodatne oz. zaščitne opreme. Spodnji kalkulator je striktno informativne narave, baziran na splošnem izračunu spletne strani Sberbank. Za dodatna vprašanja nam pošljite povpraševanje preko gumba, ki se nahaja pod informativnim kalkulatorjem.
*Efektivna obrestna mera ali EOM je letna stopnja, ki odraža dejansko ceno denarja in se izračuna z upoštevanjem pogojev kredita, to je skupnega zneska kredita, roka črpanja, roka vračila, števila mesečnih obveznosti, obrestne mere, stroškov odobritve; njen izračun pa je kot informacija namenjen kreditojemalcu in za izpolnitev zahteve po izračunu EOM v skladu z zakonskimi določbami Zakona o potrošniških kreditih (ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji). Izračun efektivne obrestne mere ali EOM je informativne narave in velja na dan izdelave tega izračuna. Izračun EOM se lahko spremeni, če se spremeni katerakoli predpostavka, ki vpliva na njegov izračun. Informativni izračun je oglasno sporočilo, je informativne narave in je za banko neobvezujoč in ne predstavlja predhodnih informacij po ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji. Skupni znesek plačil, ki ga mora plačati kreditojemalec je seštevek skupnega zneska kredita ter skupnih stroškov kredita.
Odplačilna doba do 240 mesecev za kredite s spremenljivo obrestno mero.
Fiksna obrestna mera z odplačilno dobo do 120 mesecev.
Gotovinski kredit lahko najamejo tudi nekomitenti, menjava banke ni potrebna.
Nizki stroški odobritve kredita.
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

MOTO