#Off-Road

YAMAHA
WR450F EnduroGP

Nenavadno dober.
SPECIFIKACIJEPREDSTAVITEV

Off-road

WR450F EnduroGP

WR450F EnduroGP je pripravljen na zmago, saj je navdih prejel pri posebej zasnovanem tovarniškem motorju, s katerim je Loïc Larrieu zasedel skupno 3. mesto na svetovnem prvenstvu 2016 E2.

ZAKAJ V NAKUP?

Če želite, da vaš dirkalni motor izstopa v boksu in na stezi, potem je WR450F EnduroGP pravi motor za vas.

POSEBNE LASTNOSTI

  • Lahek dušilnik Akrapovič
  • Velika zaloga izjemnega linearnega navora
  • Izbirna aplikacija Power Tuner za nastavljivo upravljanje

WR450F EnduroGP - CENA

MALOPRODAJNA CENA: € 9.950,00

AKCIJSKA CENA: € 9.450,00

MODEL 2018

Yamaha WR450F EnduroGP

WR450F EnduroGP je pripravljen na zmago, saj je navdih prejel pri posebej zasnovanem tovarniškem motorju, s katerim je Loïc Larrieu zasedel skupno 3. mesto na svetovnem prvenstvu 2016 E2.

Standardna oprema obsega lahki dušilnik Akrapovič ter tovarniško grafiko in ščitnike za roke Acerbis Tri-fit. Izboljšane zmogljivosti za dirkanje zagotavlja agregat z nazaj obrnjeno glavo in visokim navorom ter prostornino 450 cm3, poleg tega pa lahko njegove optimalne zmogljivosti z izbirno aplikacijo Yamaha Power Tuner enostavno prilagodite različnim slogom vožnje in spremenljivim razmeram.

Če želite, da vaš dirkalni motor izstopa v boksu in na stezi, potem je WR450F EnduroGP pravi motor za vas.

Izpostavljene podrobnosti

Yamaha WR450F EnduroGP

> Posebna izvedba WR450F EnduroGP
> Po navdihu moštva Outsiders Yamaha Official Enduro Team
> Lahek dušilnik Akrapovič
> Visokokakovostna tovarniška grafika z zaščito proti praskam
> Optimirano upravljanje nadzorne enote motorja
> Večfunkcijski ščitniki za roke Acerbis Tri-fit
> Agregat s prostornino 450 cm3, nazaj obrnjeno glavo in električnim zaganjalnikom
> Velika zaloga izjemnega linearnega navora
> Lahek aluminijast okvir iz dvostranskih nosilcev
> Vrhunske sprednje vilice AOS
> Zadnje vzmetenje z vzvodi Monocross
> Izbirna aplikacija Power Tuner za nastavljivo upravljanje

Galerija

Yamaha WR450F EnduroGP

Oblika

Yamaha WR450F EnduroGP

Akrapovič je vodilni proizvajalec visokozmogljivih izpušnih sistemov v svetu, zato je WR450F EnduroGP opremljen z lahkim dušilnikom Akrapovič. Iz titana izdelan dušilnik izboljša zmogljivost in zvok ter poudari videz tovarniškega motorja. (*samo za uporabo na zaprti dirkalni stezi)

Izstopajte s tovarniško grafiko, ki je bila izdelana po vzoru oblikovanja, uporabljenem na motorjih moštva Outsiders Yamaha Official Enduro Team. Ta popolna grafika, ki je izdelana iz visokokakovostnega materiala, odpornega proti praskam, motorju daje pristen tovarniški videz ter ščiti pokrove, blatnike, stranske plošče, nihajno roko in vilice.

Lahke ščitnike za roke Acerbis Tri-fit z inovativno večfunkcijsko obliko lahko glede na situacijo uporabite v odprtem ali zaprtem položaju. Poleg zaščite pred letečimi drobci ščitniki varujejo tudi pred nenamernimi poškodbami krmila, da lahko ohranite popoln nadzor.

Razpoložljive barve

Yamaha WR450F EnduroGP

Tehnični podatki

Yamaha WR450F EnduroGP

Yamahin inovativni agregat z nazaj obrnjeno glavo, električnim zaganjalnikom in prostornino 450 cm3 nudi številne pomembne prednosti pred tradicionalno zasnovo. Naprej obrnjen sesalni sistem in zračni filter na vrhu zagotavljajo optimalno učinkovitost, ki pripomore k velikem linearnem navoru, medtem ko zasnova s porazdeljenim težiščem omogoča lahkotno ter okretno vodljivost.

Prenesite si PDF z vsemi tehničnimi podatki Yamahe WR450F EnduroGP.

SPECIFIKACIJE

360°

Yamaha WR450F EnduroGP

V pripravi …

VIDEO

Yamaha WR450F EnduroGP

V pripravi …

BREZPLAČEN E-VODIČ!

``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
BREZPLAČEN PRENOS

Financiranje

Odplačilna doba do 240 mesecev!

V sodelovanju z banko Sberbank vam ponujamo ugodno in enostavno financiranje nakupa motorja ali dodatne oz. zaščitne opreme. Spodnji kalkulator je striktno informativne narave, baziran na splošnem izračunu spletne strani Sberbank. Za dodatna vprašanja nam pošljite povpraševanje preko gumba, ki se nahaja pod informativnim kalkulatorjem.
*Efektivna obrestna mera ali EOM je letna stopnja, ki odraža dejansko ceno denarja in se izračuna z upoštevanjem pogojev kredita, to je skupnega zneska kredita, roka črpanja, roka vračila, števila mesečnih obveznosti, obrestne mere, stroškov odobritve; njen izračun pa je kot informacija namenjen kreditojemalcu in za izpolnitev zahteve po izračunu EOM v skladu z zakonskimi določbami Zakona o potrošniških kreditih (ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji). Izračun efektivne obrestne mere ali EOM je informativne narave in velja na dan izdelave tega izračuna. Izračun EOM se lahko spremeni, če se spremeni katerakoli predpostavka, ki vpliva na njegov izračun. Informativni izračun je oglasno sporočilo, je informativne narave in je za banko neobvezujoč in ne predstavlja predhodnih informacij po ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji. Skupni znesek plačil, ki ga mora plačati kreditojemalec je seštevek skupnega zneska kredita ter skupnih stroškov kredita.
Odplačilna doba do 240 mesecev za kredite s spremenljivo obrestno mero.
Fiksna obrestna mera z odplačilno dobo do 120 mesecev.
Gotovinski kredit lahko najamejo tudi nekomitenti, menjava banke ni potrebna.
Nizki stroški odobritve kredita.
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

MOTO