#motornakolesa

YAMAHA
X-MAX 125

125 cm3 prostornina, vrhunska izkušnja MAX.
SPECIFIKACIJEPREDSTAVITEV

Sport Scooters

X-MAX 125

Pri Yamahi smo mnenja, da bi vožnja morala biti zabavna. Z idealno kombinacijo športa, praktičnosti in funkcionalnosti je skuter X-MAX 125 izdelan tako, da je vsaka pot prijetnejša.

ZAKAJ V NAKUP?

Ne glede na to, ali ste novi na področju skuterjev ali iščete nov model, vam bo ta ob podrobnejšem ogledu zagotovo všeč. Model 2018 se ponaša z vžigom s pametnim ključem “Smart Key”, ki omogoča enostavno in mirno upravljanje, ter z velikim prostorom za shranjevanje, ki se nahaja pod sedežem.

POSEBNE LASTNOSTI

  • Na novo oblikovan vrhunski športni skuter s prostornino 125 cm3
  • Dvojne sprednje LED-luči in zadnje LED-luči
  • 12-voltna vtičnica na levi strani v sprednjem prostoru za shranjevanje

X-MAX 125 - CENA

MALOPRODAJNA CENA: € 4.795,00

MODEL 2019

Yamaha X-MAX 125

Pri Yamahi smo mnenja, da bi vožnja morala biti zabavna. Z idealno kombinacijo športa, praktičnosti in funkcionalnosti je skuter X-MAX 125 izdelan tako, da je vsaka pot prijetnejša.

Ne glede na to, ali ste novi na področju skuterjev ali iščete nov model, vam bo ta ob podrobnejšem ogledu zagotovo všeč. Model 2018 se ponaša z vžigom s pametnim ključem ``Smart Key``, ki omogoča enostavno in mirno upravljanje, ter z velikim prostorom za shranjevanje, ki se nahaja pod sedežem.

Ekskluzivne dvojne sprednje LED-luči in dinamična zasnova poudarjata vrhunsko kakovost skuterja X-MAX 125, poleg tega pa vam sistem za preprečevanje zdrsa koles in sistem ABS zagotavljata ves nadzor. Izberite model X-MAX 125. Začnite z najboljšim.

Izpostavljene podrobnosti

Yamaha X-MAX 125

> Na novo oblikovan vrhunski športni skuter s prostornino 125 cm3,
> Kompaktno zasnovana oblika ohišja MAX s preprosto ergonomijo
> Dvojne sprednje LED-luči in zadnje LED-luči
> Vžig s pametnim ključem ``Smart Key``,
> Sistem za preprečevanje zdrsa koles (TCS)
> Sprednje vilice v slogu motornih koles
> Velik osvetljen prostor pod sedežem za shranjevanje dveh čelad
> Prostoren dvojni sedež z ločenim voznikovim naslonom
> Zmogljiv in varčen agregat s 125 cm3, skladen s standardom EU4,
> Nastavljivo krmilo in vizir z dvema položajema
> Elegantni instrumenti z velikim zaslonom LCD
> Vgrajena 12-voltna vtičnica na levi strani v sprednjem prostoru za shranjevanje

Galerija

Yamaha X-MAX 125

Oblika

Yamaha X-MAX 125

Vsak Yamahin skuter X-MAX je bil zasnovan s čisto DNK modela MAX. Takoj, ko boste sedli na svoj novi skuter X-MAX 125, boste izkusili spretno vodljivost skupaj z izjemnim pospeševanjem, zaradi česar je sodoben in praktičen športni skuter hiter ter zanesljiv spremljevalec na vsakodnevnih vožnjah – tako kot vaš vstop v družino MAX.

Skuter X-MAX 125 ni le najbolj eleganten in športen skuter v svojem razredu, temveč je zaradi velikega predala za shranjevanje pod sedežem tudi eden izmed najbolj praktičnih! Sedež le dvignite in v prostor za shranjevanje lahko spravite dve čeladi ali prenosni računalnik in še več, za dodatno priročnost pa poskrbi vgrajena notranja luč.

Že na prvi pogled lahko ugotovite, da so športni videz skuterja XMAX 125 navdihnili naši visokozmogljivi skuterji MAX. Koničaste sprednje luči imajo LED-osvetlitev, ki zagotavljajo zmogljiv snop in zmanjšujejo porabo energije, zato skuter X-MAX 125 s sprednjimi in zadnjimi pozicijskimi lučmi ter z zadnjimi LED-lučmi zagotavlja dobro vidljivost in opaznost.

Razpoložljive barve

Yamaha X-MAX 125

Radical Red

Sonic Grey

Phantom Blue

Blazing Grey

Tehnični podatki

Yamaha X-MAX 125

Vsak Yamahin skuter X-MAX je bil zasnovan s čisto DNK modela MAX. Takoj, ko boste sedli na svoj novi skuter X-MAX 125, boste izkusili spretno vodljivost skupaj z izjemnim pospeševanjem, zaradi česar je sodoben in praktičen športni skuter hiter ter zanesljiv spremljevalec na vsakodnevnih vožnjah – tako kot vaš vstop v družino MAX.

Prenesite si PDF z vsemi tehničnimi podatki Yamahe X-MAX 125.

SPECIFIKACIJE

360°

Yamaha X-MAX 125

V pripravi …

VIDEO

Yamaha X-MAX 125

V pripravi …

BREZPLAČEN E-VODIČ!

``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
BREZPLAČEN PRENOS

Financiranje

Odplačilna doba do 240 mesecev!

V sodelovanju z banko Sberbank vam ponujamo ugodno in enostavno financiranje nakupa motorja ali dodatne oz. zaščitne opreme. Spodnji kalkulator je striktno informativne narave, baziran na splošnem izračunu spletne strani Sberbank. Za dodatna vprašanja nam pošljite povpraševanje preko gumba, ki se nahaja pod informativnim kalkulatorjem.
*Efektivna obrestna mera ali EOM je letna stopnja, ki odraža dejansko ceno denarja in se izračuna z upoštevanjem pogojev kredita, to je skupnega zneska kredita, roka črpanja, roka vračila, števila mesečnih obveznosti, obrestne mere, stroškov odobritve; njen izračun pa je kot informacija namenjen kreditojemalcu in za izpolnitev zahteve po izračunu EOM v skladu z zakonskimi določbami Zakona o potrošniških kreditih (ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji). Izračun efektivne obrestne mere ali EOM je informativne narave in velja na dan izdelave tega izračuna. Izračun EOM se lahko spremeni, če se spremeni katerakoli predpostavka, ki vpliva na njegov izračun. Informativni izračun je oglasno sporočilo, je informativne narave in je za banko neobvezujoč in ne predstavlja predhodnih informacij po ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji. Skupni znesek plačil, ki ga mora plačati kreditojemalec je seštevek skupnega zneska kredita ter skupnih stroškov kredita.
Odplačilna doba do 240 mesecev za kredite s spremenljivo obrestno mero.
Fiksna obrestna mera z odplačilno dobo do 120 mesecev.
Gotovinski kredit lahko najamejo tudi nekomitenti, menjava banke ni potrebna.
Nizki stroški odobritve kredita.
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

MOTO