#motornakolesa

YAMAHA
X-MAX 300

Hrepenite po tem, kar potrebujete.
VEČ INFORMACIJPREDSTAVITEV

Sport Scooters

#4 X-MAX 300

Povsem nov, sodoben enovaljnik, povsem nov okvir (v primerjavi s predhodnikom lažji za kar 3 kilograme) in skorajda povsem novo vzmetenje in zavore. To so glavne lastnosti novega X-MAX 300, ki se je že prvo leto izstrelil med najbolj prodajane maxi skuterje v Sloveniji!
circle-place-holder-XMAX300-1

ZAKAJ V NAKUP?

Serijsko je skuter opremljen z ABS-om, prisoten je tudi sistem proti zdrsu. Kar se tiče opreme, je X-MAX najbogatejši skuter v svojem razredu. Dve vtičnici za polnjenje, osvetljen prostor pod sedežem, ‘keyless’ sistem, LED razsvetlitev in še kaj se najde na seznamu serijske opreme.

circle-place-holder-XMAX300-2

POSEBNE LASTNOSTI

 • Agregat Blue Core prinaša zmogljivo in varčno delovanje
 • Sistem vžiga s pametnim ključem
 • Sistem za preprečevanje zdrsa koles (TCS)
circle-place-holder-XMAX300-3

X-MAX 300 - CENA

MALOPRODAJNA CENA: € 5.795,00

MODEL 2019

Yamaha X-MAX 300

Vsi si želimo uravnoteženo razmerje med delom in prostim časom. Model X-MAX 300 lahko olajša in popestri vaš vsakdan.

Kompaktna šasija je opremljena z vilicami v motorističnem slogu in visokimi kolesi, zato je skuter okreten in športno vodljiv ter neverjetno udoben, nov zmogljiv in učinkovit agregat Blue Core pa vam zagotavlja vse, kar potrebujete za hitro pot v službo ali pobege iz mesta ob koncu tedna.

Športni oklep dinamičnega videza je zasnovan v slogu modelov TMAX. Pod sedežem vam je na voljo veliko prostora, kamor lahko med drugim pospravite dve čeladi, del serijske opreme pa sta tudi sistem ABS in sistem za preprečevanje zdrsa koles, zato vam lahko model X-MAX 300 resnično nudi vse, kar potrebujete: MAX-imalno zabavo in MAX-imalno praktičnost.

Izpostavljene podrobnosti

Yamaha X-MAX 300

> Športna in dinamična zasnova v slogu TMAX
> Agregat Blue Core prinaša zmogljivo in varčno delovanje
> Vilice v slogu motornih koles zagotavljajo večjo stabilnost
> Sistem za preprečevanje zdrsa koles (TCS) za samozavestno vožnjo
> Sistem vžiga s pametnim ključem
> Svetle in elegantne sprednje in zadnje LED-luči
> Prostor pod sedežem za shranjevanje dveh čelad in drugih predmetov
> Večfunkcijska instrumentalna plošča s stikalom
> Z 12-voltno vtičnico lahko napajate in polnite svoje naprave
> Visoka kolesa zagotavljajo športno vodljivost in stabilnost
> Sprednje in zadnje kolutne zavore s sistemom ABS kot serijsko opremo
> Sedež in notranjost vrhunske kakovosti

Galerija

Yamaha X-MAX 300

Oblika

Yamaha X-MAX 300

V velikem prostoru za shranjevanje pod sedežem so nameščene LED-luči, vanj pa lahko pospravite dve čeladi in druge predmete, zaradi česar je ta dnevni skuter res izjemno praktičen in funkcionalen. Če pa se odpravljate na vožnjo v prostem času, lahko v prostor za shranjevanje pospravite vse, kar potrebujete – dodatna oblačila, športno opremo ali hrano za piknik.

Da se boste še enostavneje spopadali z vsakdanjimi opravili, je skuter opremljen s sistemom vžiga s pametnim ključem. S pametnim ključem lahko skuter X-MAX 300 vžgete, odklenete krmilo in sedež ter odprete rezervoar za gorivo in prostor za shranjevanje. S pomočjo daljinskega upravljalnika lahko z enim pritiskom gumba zaklenete in poiščete svoj skuter.

X-MAX 300 je opremljen tudi z 12-voltno vtičnico, ki se nahaja na levem pokrovu neposredno pred voznikom. S to priročno vtičnico lahko med vožnjo napajate sistem GPS/navigacijski sistem ali polnite druge naprave, zato je ta novi član družine MAX izjemno praktičen in funkcionalen skuter za vsakodnevno vožnjo ali izlete v prostem času.

Financiranje

Yamaha X-MAX 300

ŽELIM PONUDBO ZA FINANCIRANJE

Razpoložljive barve

Yamaha X-MAX 300

Quasar Bronze

Milky White

Matt Grey

Tehnični podatki

Yamaha X-MAX 300

Tehnologija Blue Core prinaša več moči pri manjši porabi goriva. Agregat modela X-MAX 300 se ponaša z optimizirano obliko in krmiljenjem časa ventilov ter kompaktno izgorevalno komoro. Te lastnosti zmanjšujejo izgubo moči in povečajo učinkovitost, zato
lahko s tem tekočinsko-hlajenim agregatom s 300 cm3 uživate v večji zmogljivosti in nizki porabi goriva.

Prenesite si PDF z vsemi tehničnimi podatki Yamahe X-MAX 300.

SPECIFIKACIJE

360°

Yamaha X-MAX 300

0%

  VIDEO

  Yamaha X-MAX 300

  BREZPLAČEN E-VODIČ!

  ``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

  Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
  Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
  BREZPLAČEN PRENOS

  Financiranje

  Odplačilna doba do 240 mesecev!

  V sodelovanju z banko Sberbank vam ponujamo ugodno in enostavno financiranje nakupa motorja ali dodatne oz. zaščitne opreme. Spodnji kalkulator je striktno informativne narave, baziran na splošnem izračunu spletne strani Sberbank. Za dodatna vprašanja nam pošljite povpraševanje preko gumba, ki se nahaja pod informativnim kalkulatorjem.
  *Efektivna obrestna mera ali EOM je letna stopnja, ki odraža dejansko ceno denarja in se izračuna z upoštevanjem pogojev kredita, to je skupnega zneska kredita, roka črpanja, roka vračila, števila mesečnih obveznosti, obrestne mere, stroškov odobritve; njen izračun pa je kot informacija namenjen kreditojemalcu in za izpolnitev zahteve po izračunu EOM v skladu z zakonskimi določbami Zakona o potrošniških kreditih (ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji). Izračun efektivne obrestne mere ali EOM je informativne narave in velja na dan izdelave tega izračuna. Izračun EOM se lahko spremeni, če se spremeni katerakoli predpostavka, ki vpliva na njegov izračun. Informativni izračun je oglasno sporočilo, je informativne narave in je za banko neobvezujoč in ne predstavlja predhodnih informacij po ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji. Skupni znesek plačil, ki ga mora plačati kreditojemalec je seštevek skupnega zneska kredita ter skupnih stroškov kredita.
  Odplačilna doba do 240 mesecev za kredite s spremenljivo obrestno mero.
  Fiksna obrestna mera z odplačilno dobo do 120 mesecev.
  Gotovinski kredit lahko najamejo tudi nekomitenti, menjava banke ni potrebna.
  Nizki stroški odobritve kredita.
  KDO SMO?

  PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

  V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

  Naslov:

  Ptujska cesta 63
  2204 Miklavž na Dravskem polju
  Slovenija

  Kontakt:

  +386(0)2 629 04 00
  +386(0)31 386 951
  info@moto-nautika.com
  www.moto-nautika.com

  Delovni čas:

  Ponedeljek - Petek
  08:00 - 18:00
  Sobota
  09:00 - 13:00
  Nedelja in prazniki
  ZAPRTO

  POTREBUJETE NASVET?

  NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

  MOTO