#motornakolesa

YAMAHA
X-MAX 400

Želite večje zmogljivosti?
VEČ INFORMACIJPREDSTAVITEV

Sport Scooters

#6 X-MAX 400

X-MAX 400 prihaja iz četrtlitrskega razreda. Njegovo uvrstitev na lestvico lahko pripišemo dejstvu, da se ne uvršča med najzmogljivejše in najmanjše maxi skuterje. Je zlata sredina in pri navdušencih skuterjev pogosta izbira.
circle-place-holder-XMAX400-1-1

ZAKAJ V NAKUP?

Športen, uporaben in udoben. Poleg tega pa zmogljiv agregat s 400 cm3, ki je skladen z EU4 ter lahka šasija, bodo zagotovili, da bo vaša vožnja izjemno okretna. In brez skrbi pri hitrih prehitevanjih – X-MAX 400 ima izjemno pospeševanje in visoko hitrost vožnje na odprtih cestah.

circle-place-holder-XMAX400-2-2

POSEBNE LASTNOSTI

 • Najlažji in najkompaktnejši skuter v svojem razredu
 • Prostor pod sedežem za shranjevanje dveh čelad
 • Športen in dovršen aerodinamičen oklep
circle-place-holder-XMAX400-3-3

X-MAX400 - CENA

MALOPRODAJNA CENA: € 6.795,00

AKCIJSKA CENA: € 6.495,00

MODEL 2019

Yamaha X-MAX 400

Ta športni skuter lahko povsem spremeni vaše življenje. Ne glede na to, ali imate v mislih daljše vožnje ali le izlete za konec tedna, je vožnja z dinamičnim in vsestranskim skuterjem X-MAX 400 zagotovo nekaj edinstvenega.

Ker je ta vrhunski skuter najkompaktnejši model v razredu, je vožnja z njim po živahnih mestnih ulicah zelo preprosta in prijetna. Agregat s 400 cm3 zagotavlja dovolj moči za hitro potovalno vožnjo ter hitre in samozavestne prehitevalne manevre.

X-MAX 400 je izdelan v značilnem slogu modelov MAX, zato vam ponuja veliko zmogljivosti, več udobja in večjo okretnost na vsaki vožnji. Z veliko prostora za shranjevanje, vodilnimi specifikacijami v razredu in neprekosljivo kakovostjo izdelave vam ta skuter ponuja samo najboljše – MAX!

Izpostavljene podrobnosti

Yamaha X-MAX 400

> Dinamični in vsestranski športni skuter za daljša potovanja
> Zmogljiv agregat s 400 cm3 za močno pospeševanje
> Popolna kombinacija sloga, zmogljivosti in funkcionalnosti
> Zelo kompakten vrhunski športni skuter s 400 cm3
> Sistem za preprečevanje zdrsa koles za še več nadzora
> Sistem vžiga s pametnim ključem
> Velik prostor za shranjevanje pod sedežem z notranjo osvetlitvijo
> Sprednje vilice v slogu motornih koles za boljšo vodljivost
> Nastavljiv vizir z 2 položajema in nastavljivo krmilo
> Sprednje in zadnje LED-luči z vodilnimi lučmi
> Dvojne sprednje kolutne zavore (267 mm) s sistemom ABS
> Parkirna zavora za večjo praktičnost

Galerija

Yamaha X-MAX 400

Oblika

Yamaha X-MAX 400

Z vsakega zornega kota je več kot očitno, da je X-MAX 400 zasnovan po vzoru izjemno uspešnega novega modela X-MAX 300. Z ukrivljeno obliko in stranskimi pokrovi ter dvodelno sprednjo LED-lučjo in elegantnim oklepom je ta dinamični in vsestranski skuter najbolj čistokrven model MAX doslej.

Sistem sprednje in zadnje LED-osvetlitve je sestavni del nove zasnove ter pripomore k temu, da vidite in da ste vidni. Zmogljiva dvodelna sprednja LED-luč meče izjemno svetel snop, poleg tega pa porabi manj električne energije za učinkovitejše delovanje agregata.
Vgrajene so tudi sprednje in zadnje LED-vodilne luči, da vas lahko drugi udeleženci v prometu lažje opazijo.

X-MAX 400 vam ponuja enega največjih predalov za shranjevanje v razredu, v katerega lahko spravite 2 čeladi ali torbo velikosti A4, za dodatno priročnost pa poskrbi vgrajena notranja luč. Ne glede na to, ali se med tednom vozite v službo ali pa se za konec tedna odpravite na podeželje, je ta velik prostor za shranjevanje vedno zelo priročen.

Financiranje // že od 104 € na mesec

Yamaha X-MAX 400

ŽELIM PONUDBO ZA FINANCIRANJE

Razpoložljive barve

Yamaha X-MAX 400

Phantom Blue

Sonic Grey

Blazing Grey

Tehnični podatki

Yamaha X-MAX 400

Zmogljiv agregat s 400 cm3 omogoča močno pospeševanje za odločno prehitevanje in ponuja dovolj moči za ohranjanje visoke potovalne hitrosti. X-MAX 400 je zahvaljujoč prefinjeni Yamahini tehnologiji agregata in učinkovitemu sistemu vbrizgavanja goriva
brez dvoma eden najvarčnejših in najbolj zanesljivih modelov v razredu.

Prenesite si PDF z vsemi tehničnimi podatki Yamahe X-MAX 400.

SPECIFIKACIJE

360°

Yamaha X-MAX 400

0%

  VIDEO

  Yamaha X-MAX 400

  BREZPLAČEN E-VODIČ!

  ``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

  Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
  Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
  BREZPLAČEN PRENOS

  Financiranje

  Odplačilna doba do 240 mesecev!

  V sodelovanju z banko Sberbank vam ponujamo ugodno in enostavno financiranje nakupa motorja ali dodatne oz. zaščitne opreme. Spodnji kalkulator je striktno informativne narave, baziran na splošnem izračunu spletne strani Sberbank. Za dodatna vprašanja nam pošljite povpraševanje preko gumba, ki se nahaja pod informativnim kalkulatorjem.
  *Efektivna obrestna mera ali EOM je letna stopnja, ki odraža dejansko ceno denarja in se izračuna z upoštevanjem pogojev kredita, to je skupnega zneska kredita, roka črpanja, roka vračila, števila mesečnih obveznosti, obrestne mere, stroškov odobritve; njen izračun pa je kot informacija namenjen kreditojemalcu in za izpolnitev zahteve po izračunu EOM v skladu z zakonskimi določbami Zakona o potrošniških kreditih (ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji). Izračun efektivne obrestne mere ali EOM je informativne narave in velja na dan izdelave tega izračuna. Izračun EOM se lahko spremeni, če se spremeni katerakoli predpostavka, ki vpliva na njegov izračun. Informativni izračun je oglasno sporočilo, je informativne narave in je za banko neobvezujoč in ne predstavlja predhodnih informacij po ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji. Skupni znesek plačil, ki ga mora plačati kreditojemalec je seštevek skupnega zneska kredita ter skupnih stroškov kredita.
  Odplačilna doba do 240 mesecev za kredite s spremenljivo obrestno mero.
  Fiksna obrestna mera z odplačilno dobo do 120 mesecev.
  Gotovinski kredit lahko najamejo tudi nekomitenti, menjava banke ni potrebna.
  Nizki stroški odobritve kredita.
  KDO SMO?

  PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

  V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

  Naslov:

  Ptujska cesta 63
  2204 Miklavž na Dravskem polju
  Slovenija

  Kontakt:

  +386(0)2 629 04 00
  +386(0)31 386 951
  info@moto-nautika.com
  www.moto-nautika.com

  Delovni čas:

  Ponedeljek - Petek
  08:00 - 18:00
  Sobota
  09:00 - 13:00
  Nedelja in prazniki
  ZAPRTO

  POTREBUJETE NASVET?

  NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

  MOTO