#motornakolesa

YAMAHA
XSR700

Rojen jutri.
SPECIFIKACIJEPREDSTAVITEV

Sport Heritage

XSR700

Model XSR700 pusti vtis. Njegova zasnova z brezčasnim pridihom temelji na zgodovinskih ikonah in skupaj s tehnologijo prihodnosti zagotavlja pristno ter zabavno vožnjo.

ZAKAJ V NAKUP?

Z izjemnim navorom in izredno okretno šasijo je to model za tiste, ki cenijo dediščino in uživajo v vožnji.

POSEBNE LASTNOSTI

  • Pnevmatike Pirelli Phantom z avtentičnim vzorcem vlaken
  • Starodobna sprednja luč in zadnja luč
  • Usnjen starodoben sedež z dvojno teksturo

XSR700 - CENA

MALOPRODAJNA CENA: € 7.995,00

AKCIJSKA CENA: € 7.295,00

MODEL 2018

Yamaha XSR700

Model XSR700 pusti vtis. Njegova zasnova z brezčasnim pridihom temelji na zgodovinskih ikonah in skupaj s tehnologijo prihodnosti zagotavlja pristno ter zabavno vožnjo. Z izjemnim navorom in izredno okretno šasijo je to model za tiste, ki cenijo dediščino in uživajo v vožnji.

Vrhunski vrstni 2-valjni agregat s 689 cm3 odlikuje naša posebna filozofija gredi z zamikom, ki omogoča enakomeren navor za izjemne pospeške. Model XSR700 v retro slogu je opremljen z ozko in lahko šasijo, ki pripomore k izjemni okretnosti ter vodljivosti.

Z najboljšimi oblikovalskimi lastnostmi iz Yamahine zgodovine je model XSR700 poklon preteklosti, hkrati pa predstavlja motocikel prihodnosti.

Izpostavljene podrobnosti

Yamaha XSR700

> Izdelan za kar največ užitkov pri vožnji
> Starodobna sprednja luč in zadnja luč
> Usnjen starodoben sedež z dvojno teksturo
> Pnevmatike Pirelli Phantom z avtentičnim vzorcem vlaken
> Izreden izkoristek goriva
> Aluminijast rezervoar za gorivo
> Tekočinsko hlajen, vrstni, 2-valjni, 4-taktni agregat s 689 cm3,
> Oklep lepe oblike ima težišče na sprednjem delu
> Zasnova s filozofijo gredi z zamikom, z 270-stopinjsko glavno gredjo
> Izjemen in močan enakomeren navor
> Dvojne, ABS, 282 mm sprednje kolutne zavore s 4-batnimi zavornimi čeljustmi

Galerija

Yamaha XSR700

Oblika

Yamaha XSR700

XSR700, z usnjenim sedežem z dvojno teksturo in preprosto prilagodljivim podokvirjem, aluminijastim rezervoarjem za gorivo, ter starodobno sprednjo in zadnjo lučjo, izkazuje spoštovanje kultnim oblikam motorjev preteklosti. Sam izgled dodatno poudarjajo osupljiv mrežast nastavek, kratek dušilnik in uporaba kakovostnega aluminija v sestavnih delih, kot sta nosilec sprednjega blatnika in pokrov hladilnika.

Nov tekočinsko hlajen agregat modela XSR700 in lahek okvir se povsem zlijeta z njegovim retro starodobnim slogom. Odlične zmogljivosti omogočajo privlačno vožnjo za začetnike kakor tudi izkušene voznike po ugodni ceni.

Sistem zadnjega vzmetenja z vzvodi (monocross) ima vodoravni blažilnik, nameščen neposredno na ohišje ročične gredi motorja, tako da prihrani prostor in izboljša zmogljivosti šasije. Za več užitkov pri pospeševanju je motor XSR700 opremljen s kratko, 530 mm nihajno roko, ki poveča občutek povezanosti voznika in motorja.

Razpoložljive barve

Yamaha XSR700

Garage Metal

Red

Tech Black

Tehnični podatki

Yamaha XSR700

Tisto, zaradi česar je nov motor XSR700 tako poseben, je najboljši vrstni 2-valjni agregat v svojem razredu s 689 cm3, razvit z Yamahino filozofijo gredi z zamikom. 270-stopinjska glavna gred z neenakimi intervali vžiga daje močan občutek pospeševanja in odličen oprijem, izjemen enakomerni navor pa poskrbi za vrhunske zmogljivosti.

Prenesite si PDF z vsemi tehničnimi podatki Yamahe XSR700.

SPECIFIKACIJE

360°

Yamaha XSR700

V pripravi …

VIDEO

Yamaha XSR700

BREZPLAČEN E-VODIČ!

``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
BREZPLAČEN PRENOS

Financiranje

Odplačilna doba do 240 mesecev!

V sodelovanju z banko Sberbank vam ponujamo ugodno in enostavno financiranje nakupa motorja ali dodatne oz. zaščitne opreme. Spodnji kalkulator je striktno informativne narave, baziran na splošnem izračunu spletne strani Sberbank. Za dodatna vprašanja nam pošljite povpraševanje preko gumba, ki se nahaja pod informativnim kalkulatorjem.
*Efektivna obrestna mera ali EOM je letna stopnja, ki odraža dejansko ceno denarja in se izračuna z upoštevanjem pogojev kredita, to je skupnega zneska kredita, roka črpanja, roka vračila, števila mesečnih obveznosti, obrestne mere, stroškov odobritve; njen izračun pa je kot informacija namenjen kreditojemalcu in za izpolnitev zahteve po izračunu EOM v skladu z zakonskimi določbami Zakona o potrošniških kreditih (ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji). Izračun efektivne obrestne mere ali EOM je informativne narave in velja na dan izdelave tega izračuna. Izračun EOM se lahko spremeni, če se spremeni katerakoli predpostavka, ki vpliva na njegov izračun. Informativni izračun je oglasno sporočilo, je informativne narave in je za banko neobvezujoč in ne predstavlja predhodnih informacij po ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji. Skupni znesek plačil, ki ga mora plačati kreditojemalec je seštevek skupnega zneska kredita ter skupnih stroškov kredita.
Odplačilna doba do 240 mesecev za kredite s spremenljivo obrestno mero.
Fiksna obrestna mera z odplačilno dobo do 120 mesecev.
Gotovinski kredit lahko najamejo tudi nekomitenti, menjava banke ni potrebna.
Nizki stroški odobritve kredita.
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

MOTO