#motornakolesa

YAMAHA
XSR900 Abarth

Rojen za prvaka.
SPECIFIKACIJEPREDSTAVITEV

Sport Heritage

XSR900 Abarth

Vsak voznik ima globoko v sebi željo, da bi posedoval in vozil motor, s katerim se bo vedno dobro počutil. In ta je pravi!

ZAKAJ V NAKUP?

Yamaha in Abarth sta ustvarila XSR900 Abarth, posebno, lahko, visokozmogljivo retro izvedbo, katere avtentična zasnova Café Racer odraža pristni duh 60. let prejšnjega stoletja.

POSEBNE LASTNOSTI

  • Prva tovarniško izdelana izvedba Café Racer
  • Izpuh Akrapovič iz titana z dvojnim dušilnikom
  • Aluminijasti pokrovi rezervoarja za gorivo

XSR900 Abarth - CENA

MALOPRODAJNA CENA: € 12.995,00

MODEL 2018

Yamaha XSR900 Abarth

Vsak voznik ima globoko v sebi željo, da bi posedoval in vozil motor, s katerim se bo vedno dobro počutil. In ta je pravi!

Yamaha in Abarth sta ustvarila XSR900 Abarth, posebno, lahko, visokozmogljivo retro izvedbo, katere avtentična zasnova Café Racer odraža pristni duh 60. let prejšnjega stoletja.

Lahek karbonski oklep in absorpcijska ročaja ter enojni sedež omogočajo športno držo med vožnjo. S 3-valjnim agregatom z 850 cm3 visokega navora in popolnim izpuhom Akrapovič pa ta vrhunski Café Racer spaja nadvse eleganten slog s športno zmogljivostjo.

Izpostavljene podrobnosti

Yamaha XSR900 Abarth

> Prva tovarniško izdelana izvedba Café Racer
> Lahek sprednji oklep iz karbonskih vlaken
> Absorpcijska ročaja za pritrditev
> Pokrov sedeža in sprednji blatnik iz karbonskih vlaken
> Športna zadnja luč in nosilec registrske tablice
< Športen enojni sedež s prevleko iz semiša in rdečimi šivi > Izpuh Akrapovič iz titana z dvojnim dušilnikom
< Aluminijasta ploščica s številko omejene serije > Tekočinsko hlajen 3-valjni agregat CP3 z 850 cm3
> Aluminijasti pokrovi rezervoarja za gorivo
> Sistem za preprečevanje zdrsa koles
> Drsna sklopka

Galerija

Yamaha XSR900 Abarth

Oblika

Yamaha XSR900 Abarth

V slogu izvirnega modela Café Racer je XSR900 Abarth opremljen s kompaktnim in lahkim sprednjim oklepom, izdelanim iz karbonskih vlaken. Neobdelana površina nepobarvanega karbonskega oklepa s klasično okroglo sprednjo lučjo še dodatno poudarja minimalističen in športen videz te ekskluzivne posebne izvedbe Faster Sons.

Zasnova enojnega sedeža dopolnjuje absorpcijska ročaja in omogoča položaj za športno vožnjo, ki težo vašega telesa ohranja bliže motorju za boljšo porazdelitev mase. Športen enojni sedež s prevleko iz visokokakovostnega šivanega semiša, ki sega do sprednjega dela karbonskega pokrova sedeža, omogoča udobno vožnjo z veliko ledvene podpore.

Akrapovič velja za vodilno podjetje na področju zasnove in izdelave lahkih zmogljivih izpuhov, XSR900 Abarth pa je opremljen s posebno zasnovanim sistemom 3-v-1 z izpušnimi kolektorji in dvojnim dušilnikom, izdelanimi iz titana. Ta ekskluzivni sistem ne pripomore le k manjši teži, temveč tudi ustvarja odličen zvok in izboljša zmogljivosti.

Razpoložljive barve

Yamaha XSR900 Abarth

Nimbus Grey

Tehnični podatki

Yamaha XSR900 Abarth

Lahek karbonski oklep in absorpcijska ročaja ter enojni sedež omogočajo športno držo med vožnjo. S 3-valjnim agregatom z 850 cm3 visokega navora in popolnim izpuhom Akrapovič pa ta vrhunski Café Racer spaja nadvse eleganten slog s športno zmogljivostjo.

Prenesite si PDF z vsemi tehničnimi podatki Yamahe XSR900 Abarth.

SPECIFIKACIJE

360°

Yamaha XSR900 Abarth

V pripravi …

VIDEO

Yamaha XSR900 Abarth

BREZPLAČEN E-VODIČ!

``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
BREZPLAČEN PRENOS

Financiranje

Odplačilna doba do 240 mesecev!

V sodelovanju z banko Sberbank vam ponujamo ugodno in enostavno financiranje nakupa motorja ali dodatne oz. zaščitne opreme. Spodnji kalkulator je striktno informativne narave, baziran na splošnem izračunu spletne strani Sberbank. Za dodatna vprašanja nam pošljite povpraševanje preko gumba, ki se nahaja pod informativnim kalkulatorjem.
*Efektivna obrestna mera ali EOM je letna stopnja, ki odraža dejansko ceno denarja in se izračuna z upoštevanjem pogojev kredita, to je skupnega zneska kredita, roka črpanja, roka vračila, števila mesečnih obveznosti, obrestne mere, stroškov odobritve; njen izračun pa je kot informacija namenjen kreditojemalcu in za izpolnitev zahteve po izračunu EOM v skladu z zakonskimi določbami Zakona o potrošniških kreditih (ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji). Izračun efektivne obrestne mere ali EOM je informativne narave in velja na dan izdelave tega izračuna. Izračun EOM se lahko spremeni, če se spremeni katerakoli predpostavka, ki vpliva na njegov izračun. Informativni izračun je oglasno sporočilo, je informativne narave in je za banko neobvezujoč in ne predstavlja predhodnih informacij po ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji. Skupni znesek plačil, ki ga mora plačati kreditojemalec je seštevek skupnega zneska kredita ter skupnih stroškov kredita.
Odplačilna doba do 240 mesecev za kredite s spremenljivo obrestno mero.
Fiksna obrestna mera z odplačilno dobo do 120 mesecev.
Gotovinski kredit lahko najamejo tudi nekomitenti, menjava banke ni potrebna.
Nizki stroški odobritve kredita.
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

MOTO