#motornakolesa

YAMAHA
XSR900

Rojen za glavno zvezdo.
SPECIFIKACIJEPREDSTAVITEV

Sport Heritage

XSR900

Motor XSR900 je prava stvar. Razburljiva vožnja, ki jo zagotavlja vrhunska tehnologija po vzoru dirkalne dediščine, ki ji ni para.

ZAKAJ V NAKUP?

Najboljše Yamahine tehnologije so združene z retro zasnovo in s tem izkazujejo spoštovanje do brezčasnih klasičnih motorjev.

POSEBNE LASTNOSTI

  • Aluminijasti pokrovi rezervoarja za gorivo
  • Sistem za preprečevanje zdrsa koles
  • Zmogljiv navor, neverjetno pospeševanje

XSR900 - CENA

MALOPRODAJNA CENA: € 9.995,00

AKCIJSKA CENA 2017: € 9.295,00

MODEL 2018

Yamaha XSR900

Motor XSR900 je prava stvar. Razburljiva vožnja, ki jo zagotavlja vrhunska tehnologija po vzoru dirkalne dediščine, ki ji ni para. Najboljše Yamahine tehnologije so združene z retro zasnovo in s tem izkazujejo spoštovanje do brezčasnih klasičnih motorjev.

Najnovejši 3-valjni vrstni 850 cm3 agregat s konceptom gredi z zamikom zagotavlja osupljiv navor in dih jemajoče pospeševanje. Izredno lahek aluminijast okvir skupaj z naravnim voznim položajem ponuja izjemno izkušnjo med vožnjo ter vrhunsko okretnost.

Model XSR900 jemlje navdih v Yamahini zgodovini športnih motornih koles in zasnovi motornih koles z vrhunsko tehnologijo.

Izpostavljene podrobnosti

Yamaha XSR900

> Tekočinsko hlajen, vrstni, 3-valjni, 4-taktni agregat z 850 cm3
> Aluminijasti pokrovi rezervoarja za gorivo
> Sistem za preprečevanje zdrsa koles
> Drsna sklopka
> Sprednja in zadnja luč starodobnega videza
> Zasnova agregata s konceptom gredi z zamikom
> Lahek okvir z aluminijastimi deli
> Nastavljivo sprednje in zadnje vzmetenje
> Retro, zmogljiva športna dediščina
> Z 2-stopenjskim sedežem
> Zmogljiv navor, neverjetno pospeševanje
> Enostavno prilagajanje

Galerija

Yamaha XSR900

Oblika

Yamaha XSR900

XSR900 ponazarja svojo pravo dediščino z brezčasno, čisto zasnovo, ki izkazuje spoštovanje kultnim motornim kolesom preteklosti. Popolnoma nov motor športne dediščine spoštuje predhodne modele, ki še vedno postavljajo mejnike za privlačen sodoben videz.

Dovršen lahek aluminijast okvir vsebuje zmogljiv agregat znotraj kratke medosne razdalje z nihajno roko, ki je nameščena na zunanji strani, kar omogoča ožji položaj stopalk za udobnejšo vožnjo.

Motor XSR900 nudi celoten komplet nadzora zahvaljujoč 41 mm obrnjenim sprednjim vilicam z nastavljivo silo povratnega blaženja. Zadnji sistem vzmetenja Monocross preko vzvodov omogoča nastavitev za trdoto in povratno blaženje. Uliti in kovani aluminijasti nosilci ter opore krmila poudarjajo občutek kakovosti.

Razpoložljive barve

Yamaha XSR900

Garage Metal

Red

Midnight Black

Tehnični podatki

Yamaha XSR900

Nov XSR900 poganja zmogljiv 850 cm3 tekočinsko hlajen, 4-taktni 3valjni vrstni agregat s filozofijo gredi z zamikom. Mogočen paket vključuje sistem za preprečevanje zdrsa koles, drsno sklopko, nadzor plina YCC-T ter nastavitve moči D-MODE za najboljšo zmogljivost.

Prenesite si PDF z vsemi tehničnimi podatki Yamahe XSR900.

SPECIFIKACIJE

360°

Yamaha XSR900

V pripravi …

VIDEO

Yamaha XSR900

BREZPLAČEN E-VODIČ!

``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
BREZPLAČEN PRENOS

Financiranje

Odplačilna doba do 240 mesecev!

V sodelovanju z banko Sberbank vam ponujamo ugodno in enostavno financiranje nakupa motorja ali dodatne oz. zaščitne opreme. Spodnji kalkulator je striktno informativne narave, baziran na splošnem izračunu spletne strani Sberbank. Za dodatna vprašanja nam pošljite povpraševanje preko gumba, ki se nahaja pod informativnim kalkulatorjem.
*Efektivna obrestna mera ali EOM je letna stopnja, ki odraža dejansko ceno denarja in se izračuna z upoštevanjem pogojev kredita, to je skupnega zneska kredita, roka črpanja, roka vračila, števila mesečnih obveznosti, obrestne mere, stroškov odobritve; njen izračun pa je kot informacija namenjen kreditojemalcu in za izpolnitev zahteve po izračunu EOM v skladu z zakonskimi določbami Zakona o potrošniških kreditih (ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji). Izračun efektivne obrestne mere ali EOM je informativne narave in velja na dan izdelave tega izračuna. Izračun EOM se lahko spremeni, če se spremeni katerakoli predpostavka, ki vpliva na njegov izračun. Informativni izračun je oglasno sporočilo, je informativne narave in je za banko neobvezujoč in ne predstavlja predhodnih informacij po ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji. Skupni znesek plačil, ki ga mora plačati kreditojemalec je seštevek skupnega zneska kredita ter skupnih stroškov kredita.
Odplačilna doba do 240 mesecev za kredite s spremenljivo obrestno mero.
Fiksna obrestna mera z odplačilno dobo do 120 mesecev.
Gotovinski kredit lahko najamejo tudi nekomitenti, menjava banke ni potrebna.
Nizki stroški odobritve kredita.
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

MOTO