#motornakolesa

YAMAHA
XT1200Z Super Ténéré

Pojdite onstran meja.
SPECIFIKACIJEPREDSTAVITEV

Adventure

XT1200Z Super Ténéré

Pustolovsko popotovanje zahteva znanje, pogum in vzdržljivost – kakor tudi zaupanje v vaš motor. Motor obožuje kamnite rečne prehode in blatne poti, prav tako kot vi.

ZAKAJ V NAKUP?

Super Ténéré je v celoti zasnovan kot najboljši potovalni, pustolovski motor naslednje generacije, ki združuje »dakarsko« vzdržljivost in zanesljivost z vozniku prijazno napredno tehnologijo.

POSEBNE LASTNOSTI

  • Nizka in uravnotežena masa za spretno upravljanje
  • Dovršen centralni zavorni sistem in ABS
  • Nastavljivo prednje in zadnje vzmetenje

XT1200Z Super Ténéré - CENA

MALOPRODAJNA CENA: € 14.395,00

XT1200Z World Traveler 2017: € 15.495,00

XT1200Z World Crosser: € 15.995,00€

MODEL 2018

YAMAHA XT1200Z Super Ténéré

Pustolovsko popotovanje zahteva znanje, pogum in vzdržljivost – kakor tudi zaupanje v vaš motor. Motor obožuje kamnite rečne prehode in blatne poti, prav tako kot vi. Nudil vam bo udobje na dolgih poteh. Prepričani ste lahko, da ima motor tisto, kar potrebujete za vožnjo po vijugastih gorskih poteh.

Super Ténéré je v celoti zasnovan kot najboljši potovalni, pustolovski motor naslednje generacije, ki združuje »dakarsko« vzdržljivost in zanesljivost z vozniku prijazno napredno tehnologijo.

Izpostavljene podrobnosti

Yamaha XT1200Z Super Ténéré

> Vrstni 2-valjni agregat s kardanskim prenosom - 270-stopinjska glavna gred
> Nizka in uravnotežena masa za spretno upravljanje
> Dovršen centralni zavorni sistem in ABS
> YCC-T, 3-stopenjski nadzor zdrsa,Yamahina D-funkcija
> Trdna aluminijasta platišča z naperami in brez zračnic.
> Nastavljivo prednje in zadnje vzmetenje
> Nastavljiva višina sedeža

Galerija

Yamaha XT1200Z Super Ténéré

Oblika

Yamaha XT1200Z Super Ténéré

Nizka in uravnotežena masa je bil eden od glavnih Yamahinih ciljev pri zasnovi. Spremembe boste opazili takoj – odlično ravnotežje in okretnost, ki ju čutite pri nizkih hitrostih ter na mehkih površinah, kakor tudi lahkotno in hitro krmiljenje, ko brez napora švigate skozi vijugaste zavoje na gorskih cestah.

Izberite vaš način vožnje in samozavestno pritisnite na plin. Super Ténéré vključuje napredno tehnologijo YCC-T s 3-stopenjskim nadzorom zdrsa, ki ga lahko izklopite, kadar je čas za malce vožnje z zadnjim kolesom po blatu. Motorno kolo ima tudi možnost izbire različnih karakteristik delovanja agregata s pomočjo D-funkcije.

Nastavite motor za vsako situacijo – obrnjene vilice motorja Super Ténéré lahko v celoti nastavite glede na trdoto vzmeti, silo blaženja in silo povratnega blaženja. Trdoto vzmeti in silo povratnega blaženja lahko nastavite pri zadnjem centralnem blažilniku, ne da bi morali uporabiti orodje, kar olajša pripravo motornega kolesa za potnike ali težko prtljago.

Razpoložljive barve

Yamaha XT1200Z Super Ténéré

Yamaha Blue

Tech Black

Tehnični podatki

Yamaha XT1200Z Super Ténéré

Razrijte makadam in premikajte gore peska z rohnenjem 1199 ccm agregata, z 270-stopinjsko vrstno 2-valjno zasnovo. Velik, prilagodljiv navor dopolnjuje 110 KM hitro vrtečega se agregata, kateri je nameščen nizko v okvirju, za ostrejše upravljanje.

Prenesite si PDF z vsemi tehničnimi podatki Yamahe XT1200Z.

SPECIFIKACIJE

360°

Yamaha XT1200Z Super Ténéré

V pripravi …

BREZPLAČEN E-VODIČ!

``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
BREZPLAČEN PRENOS

Financiranje

Odplačilna doba do 240 mesecev!

V sodelovanju z banko Sberbank vam ponujamo ugodno in enostavno financiranje nakupa motorja ali dodatne oz. zaščitne opreme. Spodnji kalkulator je striktno informativne narave, baziran na splošnem izračunu spletne strani Sberbank. Za dodatna vprašanja nam pošljite povpraševanje preko gumba, ki se nahaja pod informativnim kalkulatorjem.
*Efektivna obrestna mera ali EOM je letna stopnja, ki odraža dejansko ceno denarja in se izračuna z upoštevanjem pogojev kredita, to je skupnega zneska kredita, roka črpanja, roka vračila, števila mesečnih obveznosti, obrestne mere, stroškov odobritve; njen izračun pa je kot informacija namenjen kreditojemalcu in za izpolnitev zahteve po izračunu EOM v skladu z zakonskimi določbami Zakona o potrošniških kreditih (ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji). Izračun efektivne obrestne mere ali EOM je informativne narave in velja na dan izdelave tega izračuna. Izračun EOM se lahko spremeni, če se spremeni katerakoli predpostavka, ki vpliva na njegov izračun. Informativni izračun je oglasno sporočilo, je informativne narave in je za banko neobvezujoč in ne predstavlja predhodnih informacij po ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji. Skupni znesek plačil, ki ga mora plačati kreditojemalec je seštevek skupnega zneska kredita ter skupnih stroškov kredita.
Odplačilna doba do 240 mesecev za kredite s spremenljivo obrestno mero.
Fiksna obrestna mera z odplačilno dobo do 120 mesecev.
Gotovinski kredit lahko najamejo tudi nekomitenti, menjava banke ni potrebna.
Nizki stroški odobritve kredita.
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

MOTO