#motornakolesa

YAMAHA
XT1200ZE Super Ténéré Raid Edition

Dajte duška svoji pustolovski žilici.
SPECIFIKACIJEPREDSTAVITEV

Adventure

XT1200ZE Super Ténéré Raid Edition

Ko boste odkrivali svet za naslednjim obzorjem, vas bo trpežen motor Super Ténéré Raid Edition popeljal v povsem nov svet, kjer boste lahko vsak dan potovali še dlje.

ZAKAJ V NAKUP?

Motor Super Ténéré Raid Edition z izjemno zmogljivim agregatom s 1199 cm3 in trdno šasijo, ki ima elektronsko nastavljivo vzmetenje in nastavljivo ergonomsko obliko, je pripravljen na raziskovanje sveta za naslednjim obzorjem.

POSEBNE LASTNOSTI

  • Stranske torbe, visok vizir, zaščitna plošča, meglenke
  • Robustni sestavni deli in dolgotrajna vzdržljivost
  • 23-litrski rezervoar za gorivo in dvojni sedež brez šivov

XT1200ZE Super Ténéré Raid Edition - CENA

MALOPRODAJNA CENA: Ni še znana.

MODEL 2018

YAMAHA XT1200ZE Super Ténéré Raid Edition

Ko boste odkrivali svet za naslednjim obzorjem, vas bo trpežen motor Super Ténéré Raid Edition popeljal v povsem nov svet, kjer boste lahko vsak dan potovali še dlje.

Pustolovski motor vrhunske kakovosti z drzno novo grafiko, visokim vizirjem in meglenkami vam daje svobodo, da se v trenutku odpravite na pot, saj je opremljen z lahkima aluminijastima stranskima torbama z nosilnostjo 74 litrov, ki ju lahko zaklenete.

Motor Super Ténéré Raid Edition z izjemno zmogljivim agregatom s 1199 cm3 in trdno šasijo, ki ima elektronsko nastavljivo vzmetenje in nastavljivo ergonomsko obliko, je pripravljen na raziskovanje sveta za naslednjim obzorjem.

Izpostavljene podrobnosti

Yamaha XT1200ZE Super Ténéré Raid Edition

- Stranske torbe, visok vizir, zaščitna plošča, meglenke
- Tekočinsko hlajen, vrstni, 2-valjni agregat s 1199 cm3
- Pogonska gred z gumijastimi blažilniki sklopke
- Priročno elektronsko nastavljivo vzmetenje
- Nadzor oprijema, tempomat in Yamahin D-MODE
- Trdna aluminijasta platišča z naperami in pnevmatikami brez zračnic
- LCD-instrumenti s prikazovalnikom prestav
- YCC-T s 3-stopenjskim sistemom za preprečevanje zdrsa (TCS)
- Robustni sestavni deli in dolgotrajna vzdržljivost
- Pametni centralni zavorni sistem
- Nastavljiva višina sedeža od 845 do 870 mm
- 23-litrski rezervoar za gorivo in dvojni sedež brez šivov

Galerija

Yamaha XT1200ZE Super Ténéré Raid Edition

Oblika

Yamaha XT1200ZE Super Ténéré Raid Edition

Novo zasnovani 37-litrski aluminijasti torbi motorja Super Ténéré Raid Edition, ki omogočata nosilnost 74 litrov, lahko zaklenete, poleg tega pa sta odporni na vremenske vplive. Izjemno trpežnost teh robustnih in lahkih aluminijastih torb zagotavljajo kotne točke, ojačane s tehnopolimerjem.

Ekskluzivni motor Super Ténéré Raid Edition zagotavlja visoko raven zaščite pred vremenskimi vplivi, saj ima visok vizir, zaščito pred vetrom in meglenki, ki sta serijsko nameščeni. Motor XT1200ZE Super Ténéré Raid Edition ima s 4 lučmi enak videz kot dirkalni motorji.

Sistem D-MODE ponuja dva različna načina upravljanja motorja. V načinu ``T`` (town) ali v cestnem načinu motor pri nižjih hitrostih deluje bolj sproščeno in lahkotno, v načinu ``S`` (sport) ali športnem načinu pa je delovanje pri vožnji izven naselij bolj razburljivo in vznemirljivo. Serijsko nameščen tempomat omogoča bolj sproščene vožnje na dolge razdalje.

Razpoložljive barve

Yamaha XT1200ZE Super Ténéré Raid Edition

Yamaha Blue

Tech Black

Tehnični podatki

Yamaha XT1200ZE Super Ténéré Raid Edition

Vitek in izjemno močan tekočinsko hlajen, vrstni, 2-valjni, 4taktni agregat s 1199 cm3 motorja XT1200ZE Super Ténéré proizvaja izjemno visoke stopnje navora za takojšnje pospeške med vožnjo. Izboljšani notranji deli agregata povečujejo moč na 112 KM (82,4 kW), zato vas lahko ta pustolovski motor za dolge razdalje odpelje, kamorkoli želite.

Prenesite si PDF z vsemi tehničnimi podatki Yamahe XT1200ZE.

SPECIFIKACIJE

360°

Yamaha XT1200ZE Super Ténéré

V pripravi …

VIDEO

Yamaha TRACER 900GT

BREZPLAČEN E-VODIČ!

``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
BREZPLAČEN PRENOS

Financiranje

Odplačilna doba do 240 mesecev!

V sodelovanju z banko Sberbank vam ponujamo ugodno in enostavno financiranje nakupa motorja ali dodatne oz. zaščitne opreme. Spodnji kalkulator je striktno informativne narave, baziran na splošnem izračunu spletne strani Sberbank. Za dodatna vprašanja nam pošljite povpraševanje preko gumba, ki se nahaja pod informativnim kalkulatorjem.
*Efektivna obrestna mera ali EOM je letna stopnja, ki odraža dejansko ceno denarja in se izračuna z upoštevanjem pogojev kredita, to je skupnega zneska kredita, roka črpanja, roka vračila, števila mesečnih obveznosti, obrestne mere, stroškov odobritve; njen izračun pa je kot informacija namenjen kreditojemalcu in za izpolnitev zahteve po izračunu EOM v skladu z zakonskimi določbami Zakona o potrošniških kreditih (ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji). Izračun efektivne obrestne mere ali EOM je informativne narave in velja na dan izdelave tega izračuna. Izračun EOM se lahko spremeni, če se spremeni katerakoli predpostavka, ki vpliva na njegov izračun. Informativni izračun je oglasno sporočilo, je informativne narave in je za banko neobvezujoč in ne predstavlja predhodnih informacij po ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji. Skupni znesek plačil, ki ga mora plačati kreditojemalec je seštevek skupnega zneska kredita ter skupnih stroškov kredita.
Odplačilna doba do 240 mesecev za kredite s spremenljivo obrestno mero.
Fiksna obrestna mera z odplačilno dobo do 120 mesecev.
Gotovinski kredit lahko najamejo tudi nekomitenti, menjava banke ni potrebna.
Nizki stroški odobritve kredita.
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

MOTO