#motornakolesa

YAMAHA
XV950 Racer

XV950 Racer. Rojen za kršenje pravil.
SPECIFIKACIJEPREDSTAVITEV

Sport Heritage

XV950 Racer

Če ste tudi vi eden izmed tistih motociklistov z željo po edinstvenem motornem kolesu, ki bi izražalo vašo osebnost, je Yamahina ponudba modelov športne dediščine pravi kraj za začetek.

ZAKAJ V NAKUP?

XV950 Racer so navdahnili privlačni modeli – ‘Yard Built’ posebneži, ki so jih za Yamaho ustvarili vodilni svetovni izdelovalci motornih koles po meri.

POSEBNE LASTNOSTI

  • Pristen dirkač iz serije športne dediščine
  • Dvojni sedež z možnostjo pokrova sedeža sopotnika
  • Nastavljivi zadnji plinski amortizerji

XV950 Racer - CENA

XV 950 Racer
MALOPRODAJNA CENA: nedobavljivo

MODEL 2018

Yamaha XV950 Racer

Če ste tudi vi eden izmed tistih motociklistov z željo po edinstvenem motornem kolesu, ki bi izražalo vašo osebnost, je Yamahina ponudba modelov športne dediščine pravi kraj za začetek.

XV950 Racer so navdahnili privlačni modeli - 'Yard Built' posebneži, ki so jih za Yamaho ustvarili vodilni svetovni izdelovalci motornih koles po meri. Namenjen je današnjim svobodomiselnim motoristom, ki si želijo motornega kolesa s surovim in pristnim videzom, pripravljenega za predelavo.

XV950 Racer se ponaša z V-2 agregatom z visokim navorom, športnim voznim položajem in brezčasnim privlačnim videzom. Združuje spuščen vozni položaj ter umirjen videz motornih koles tipa Café Racer, s čimer ustvarja novo vrsto predrznega in okretnega motornega kolesa, ki kljubuje normam. Kajti pravila obstajajo zato, da se jih krši.

Izpostavljene podrobnosti

Yamaha XV950 Racer

> Pristen dirkač iz serije športne dediščine
> Surova in brezčasna oblika
> Športna naprej nagnjena drža
< Dvojni sedež z možnostjo pokrova sedeža sopotnika > Oklep in ročke za pritrditev na krmilo v slogu Café Racer
> Aluminijaste stranske plošče
> Zračno hlajen 60-stopinjski V-2 agregat z visokim navorom
> Nastavljivi zadnji plinski amortizerji
> Okvir z dvojno kletko za brezčasen videz
> Lita platišča (12-kraka)
> Valovite 298 mm kolutne zavore s sistemom ABS
> Motorno kolo z V-2 agregatom z nizko nameščenim sediščem v slogu Café Racer

Galerija

Yamaha XV950 Racer

Oblika

Yamaha XV950 Racer

Če stvari vrsto let potekajo na ustaljen način, to še ne pomeni, da pravil ni mogoče prekršiti. Z uspešnim konceptom cruiser modela smo tako obrnili nov list pri drznem XV950 Racer. Okretno in drzno motorno kolo se z V-2 agregatom, ročkami za pritrditev na krmilo ter stopalkami za zadnji sedež, ki omogočajo položaj sedenja kot pri motorjih tipa Café Racer, upira normam.

Pri modelu XV950 Racer je najpomembnejša minimalistična kovinska lepota. Sama mehanska prisotnost elementarnega, zračno hlajenega V-2 agregata predstavlja dušo tega motornega kolesa. Črna cevasta šasija se popolnoma ujema z brezčasno podobo – avtentičen videz športne dediščine pa dodatno poudarja popolna preprostost jeklenega rezervoarja za gorivo in blatnikov.

Da bi zagotovili vrhunske zmogljivosti agregata in šasije, je model XV950 Racer opremljen z najsodobnejšo tehnologijo, ki vključuje dovršeno vbrizgavanje goriva s 3D-upravljanjem ter izredno učinkovite sesalne/izpušne sisteme. Napredne funkcije zavornega sistema zajemajo 298 mm valovite kolutne zavore spredaj in zadaj, s sistemom ABS kot serijsko opremo.

Razpoložljive barve

Yamaha XV950 Racer

Matt Grey

Glacier Blue

60th Anniversary

Tehnični podatki

Yamaha XV950 Racer

Ko se enkrat prepustite V-2 agregatu modela XV950 Racer, vas bo zasvojila njegova pulzirajoča moč, ki omogoča bliskovit pospešek iz nizkih vrtljajev. Ta 60-stopinjski, zračno hlajen V-2 agregat proizvaja največji navor pri zgolj 3000 vrt/min in zagotavlja želene zmogljivosti brez najmanjšega napora!

Prenesite si PDF z vsemi tehničnimi podatki Yamahe XV950 Racer.

SPECIFIKACIJE

360°

Yamaha XV950 Racer

V pripravi …

VIDEO

Yamaha XV950 Racer

BREZPLAČEN E-VODIČ!

``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
BREZPLAČEN PRENOS

Financiranje

Odplačilna doba do 240 mesecev!

V sodelovanju z banko Sberbank vam ponujamo ugodno in enostavno financiranje nakupa motorja ali dodatne oz. zaščitne opreme. Spodnji kalkulator je striktno informativne narave, baziran na splošnem izračunu spletne strani Sberbank. Za dodatna vprašanja nam pošljite povpraševanje preko gumba, ki se nahaja pod informativnim kalkulatorjem.
*Efektivna obrestna mera ali EOM je letna stopnja, ki odraža dejansko ceno denarja in se izračuna z upoštevanjem pogojev kredita, to je skupnega zneska kredita, roka črpanja, roka vračila, števila mesečnih obveznosti, obrestne mere, stroškov odobritve; njen izračun pa je kot informacija namenjen kreditojemalcu in za izpolnitev zahteve po izračunu EOM v skladu z zakonskimi določbami Zakona o potrošniških kreditih (ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji). Izračun efektivne obrestne mere ali EOM je informativne narave in velja na dan izdelave tega izračuna. Izračun EOM se lahko spremeni, če se spremeni katerakoli predpostavka, ki vpliva na njegov izračun. Informativni izračun je oglasno sporočilo, je informativne narave in je za banko neobvezujoč in ne predstavlja predhodnih informacij po ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji. Skupni znesek plačil, ki ga mora plačati kreditojemalec je seštevek skupnega zneska kredita ter skupnih stroškov kredita.
Odplačilna doba do 240 mesecev za kredite s spremenljivo obrestno mero.
Fiksna obrestna mera z odplačilno dobo do 120 mesecev.
Gotovinski kredit lahko najamejo tudi nekomitenti, menjava banke ni potrebna.
Nizki stroški odobritve kredita.
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

MOTO