#motornakolesa

YAMAHA
XV950R

Navdihnjen s preteklostjo, ustvarjen za prihodnost.
SPECIFIKACIJEPREDSTAVITEV

Sport Heritage

XV950R

Yamaha zdaj odpira vrata izdelavi po meri za vsakega voznika - z modelom bobber XV950, ki značaj in osebnost tistih originalnih kreacij strne v novem drznem japonskem neo retro videzu.

ZAKAJ V NAKUP?

Kompakten in eleganten model XV950R z nizko nameščenim sedežem omogoča športno vožnjo, pri tem pa ohranja značaj, ki je ključni del posedovanja tako samosvojega vozila.

POSEBNE LASTNOSTI

  • Zračno-hlajen, 60-stopinjski SOHC V-2 agregat
  • Prenovljen sesalni sistem za izjemno učinkovitost
  • 12-kraka lita platišča s sistemom ABS kot serijsko opremo

XV950R - CENA

MALOPRODAJNA CENA: € 9.595,00

MODEL 2018

Yamaha XV950R

Yamaha zdaj odpira vrata izdelavi po meri za vsakega voznika - z modelom bobber XV950, ki značaj in osebnost tistih originalnih kreacij strne v novem drznem japonskem neo retro videzu.

Kompakten in eleganten model XV950R z nizko nameščenim sedežem omogoča športno vožnjo, pri tem pa ohranja značaj, ki je ključni del posedovanja tako samosvojega vozila. Jasno začrtan stil Yamahe in izkoriščanje izpostavljenih kovinskih delov poudarjata popolno preprostost motornega kolesa, medtem ko agregat V-2 zagotavlja ognjevito delovanje. Model XV950R sproščenemu značaju bobberja doda element športne zmogljivosti z nadgrajenim vzmetenjem.

Izpostavljene podrobnosti

Yamaha XV950R

> Zračno-hlajen, 60-stopinjski SOHC V-2 agregat
> Prenovljen sesalni sistem za izjemno učinkovitost
> Kompakten zračni filter za boljši navor
> Povečane zmogljivosti pri nizkih in srednjih vrtljajih
> Izpušna cev 2-v-1 se prilagaja obliki agregata
> Z gumo obložena sklopka za manjšo utrujenost voznika
> Sedežna prevleka z videzom jelenjega usnja
> Okvir z dvojno kletko za lahkotno in okretno vodljivost
> Lita platišča (12-kraka) s sistemom ABS kot serijsko opremo
> Valovite 298-milimetrske kolutne zavore s plavajočimi rotorji
> Blažilniki z nastavljivim blaženjem
> Ergonomski 12-litrski oblikovan rezervoar za gorivo z barvno črto

Galerija

Yamaha XV950R

Oblika

Yamaha XV950R

Nov kompakten zračni filter, oblikovan za izjemno učinkovitost ter prispevanje k čistemu videzu motorja, je nameščen na desni strani agregata. Analiza pretoka in rezultati testov na cesti so pokazali, da ta nov zračni filter agregatu modela XV950R omogoča izvrsten navor pri nizkih vrtljajih.

Agregat V-2 ima trden sistem namestitve, ki mu omogoča, da sunke agregata prenese do voznika. Kratka medosna razdalja zagotavlja lahkotno in okretno vožnjo za izjemno vodljivost, kakor tudi nevtralen in stabilen občutek pri vožnji. Tradicionalni videz dvojnih blažilnikov dopolnjujejo 41-milimetrske standardne vilice.

Edinstven, jasno začrtan stil Yamahe in izkoriščanje izpostavljenih kovinskih delov poudarjata popolno preprostost tega motornega kolesa, medtem ko agregat V-2 zagotavlja njegovo bistvo. Model XV950R ima surov kovinski videz, medtem ko njegova zasnova ostaja preprosta, zmogljivost pa športna.

Razpoložljive barve

Yamaha XV950R

Tech Graphite

Tehnični podatki

Yamaha XV950R

Zračno-hlajen, 60-stopinjski agregat V-2 proizvaja 80 Nm navora pri 3000 vrt/min, zaradi česar je odličen za mestno vožnjo, kakor tudi za ognjevito zmogljivost zunaj mestnih omejitev. Valji agregata s prostornino 58 kubičnih palcev (942 cm3) imajo kompozitno prevleko, bat pa je zaradi zanesljivosti in učinkovitosti izdelan iz kovanega aluminija.

Prenesite si PDF z vsemi tehničnimi podatki Yamahe XV950R.

SPECIFIKACIJE

360°

Yamaha XV950R

V pripravi …

VIDEO

Yamaha XV950R

V pripravi …

BREZPLAČEN E-VODIČ!

``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
BREZPLAČEN PRENOS

Financiranje

Odplačilna doba do 240 mesecev!

V sodelovanju z banko Sberbank vam ponujamo ugodno in enostavno financiranje nakupa motorja ali dodatne oz. zaščitne opreme. Spodnji kalkulator je striktno informativne narave, baziran na splošnem izračunu spletne strani Sberbank. Za dodatna vprašanja nam pošljite povpraševanje preko gumba, ki se nahaja pod informativnim kalkulatorjem.
*Efektivna obrestna mera ali EOM je letna stopnja, ki odraža dejansko ceno denarja in se izračuna z upoštevanjem pogojev kredita, to je skupnega zneska kredita, roka črpanja, roka vračila, števila mesečnih obveznosti, obrestne mere, stroškov odobritve; njen izračun pa je kot informacija namenjen kreditojemalcu in za izpolnitev zahteve po izračunu EOM v skladu z zakonskimi določbami Zakona o potrošniških kreditih (ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji). Izračun efektivne obrestne mere ali EOM je informativne narave in velja na dan izdelave tega izračuna. Izračun EOM se lahko spremeni, če se spremeni katerakoli predpostavka, ki vpliva na njegov izračun. Informativni izračun je oglasno sporočilo, je informativne narave in je za banko neobvezujoč in ne predstavlja predhodnih informacij po ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji. Skupni znesek plačil, ki ga mora plačati kreditojemalec je seštevek skupnega zneska kredita ter skupnih stroškov kredita.
Odplačilna doba do 240 mesecev za kredite s spremenljivo obrestno mero.
Fiksna obrestna mera z odplačilno dobo do 120 mesecev.
Gotovinski kredit lahko najamejo tudi nekomitenti, menjava banke ni potrebna.
Nizki stroški odobritve kredita.
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

MOTO