#Off-Road

YAMAHA
YFM90R

Otroški ATV, ki ga imajo radi tudi odrasli.
SPECIFIKACIJEPREDSTAVITEV

Off-road

YFM90R

YFM90R je majhen, a se ponaša z mnogimi značilnostmi večjih Yamahinih modelov, kot so neodvisno sprednje vzmetenje z dvojno A-roko, zadnja kolutna zavora, CVT-prenos in električni zagon.

ZAKAJ V NAKUP?

Popolnoma avtomatski menjalnik štirikolesnika YFM90R omogoča enostavno vožnjo in prav zaradi tega ga imajo radi tudi odrasli.

POSEBNE LASTNOSTI

  • Popolnoma avtomatski CVT-prenos
  • Električni zagon
  • Verižni pogon

YFM90R - CENA

MALOPRODAJNA CENA – YFM90R: € 2.850,00

 

MODEL 2018

Yamaha YFM90R

YFM90R je majhen, a se ponaša z mnogimi značilnostmi večjih Yamahinih modelov, kot so neodvisno sprednje vzmetenje z dvojno A-roko, zadnja kolutna zavora, CVT-prenos in električni zagon.

YFM90R lahko na različne načine uravnava moč, zato ste lahko popolnoma mirni. Preprost priključek CDI prilagaja moč motorja, da ustreza različnim načinom vožnje, parkirna zavora na krmilu pa obdrži štirikolesnik YFM90R na mestu, kjer ste ga pustili.

Popolnoma avtomatski menjalnik štirikolesnika YFM90R omogoča enostavno vožnjo in prav zaradi tega ga imajo radi tudi odrasli.

Izpostavljene podrobnosti

Yamaha YFM90R

> Popolnoma avtomatski CVT-prenos
> Električni zagon
> Verižni pogon
> Parkirna zavora
> Omejevalnik plina
> Prestave (naprej, nevtralno, vzvratno)
> Zadnja hidravlična kolutna zavora
> Udobna ergonomija

Galerija

Yamaha YFM90R

Oblika

Yamaha YFM90R

Odličen za mlade oziroma neizkušene voznike; popolnoma avtomatski menjalnik poskrbi, da je vožnja z YFM90R še enostavnejša. To je še posebej uporabno na daljših poteh, ko menjavanje prestav lahko voznika utrudi.

Vžig je tako enostaven kot upravljanje in vzdrževanje vozila. Ne potrebujete nobenega nožnega zaganjača, preprosto pritisnite gumb za električni vžig in štirikolesnik YFM90R že deluje. Je odličen model za voznike začetnike od 10. leta naprej.

Kompaktna oblika motorja in vzmetenje z dolgim hodom omogočata, da se lahko z Yamahinimi ATV-modeli zlahka zapeljete čez ovire na neravnem terenu. Široka šasija zagotavlja odlično stabilnost. Če naletite na oviro, bodo močne drsne plošče varovale motor in šasijo štirikolesnika pred poškodbami.

Razpoložljive barve

YFM90R

Racing Blue

Tehnični podatki

Yamaha YFM90R

Pri upravljanju ATV-ja uporabljamo nenavadno kombinacijo mišic. Model YFM90R je zasnovan tako, da ga lahko vozijo vozniki od 10. leta naprej, ne glede na njihovo velikost in težo.

Prenesite si PDF z vsemi tehničnimi podatki Yamahe YFM90R.

SPECIFIKACIJE

360°

Yamaha YFM90R

V pripravi …

VIDEO

Yamaha YFM90R

V pripravi …

BREZPLAČEN E-VODIČ!

``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
BREZPLAČEN PRENOS

Financiranje

Odplačilna doba do 240 mesecev!

V sodelovanju z banko Sberbank vam ponujamo ugodno in enostavno financiranje nakupa motorja ali dodatne oz. zaščitne opreme. Spodnji kalkulator je striktno informativne narave, baziran na splošnem izračunu spletne strani Sberbank. Za dodatna vprašanja nam pošljite povpraševanje preko gumba, ki se nahaja pod informativnim kalkulatorjem.
*Efektivna obrestna mera ali EOM je letna stopnja, ki odraža dejansko ceno denarja in se izračuna z upoštevanjem pogojev kredita, to je skupnega zneska kredita, roka črpanja, roka vračila, števila mesečnih obveznosti, obrestne mere, stroškov odobritve; njen izračun pa je kot informacija namenjen kreditojemalcu in za izpolnitev zahteve po izračunu EOM v skladu z zakonskimi določbami Zakona o potrošniških kreditih (ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji). Izračun efektivne obrestne mere ali EOM je informativne narave in velja na dan izdelave tega izračuna. Izračun EOM se lahko spremeni, če se spremeni katerakoli predpostavka, ki vpliva na njegov izračun. Informativni izračun je oglasno sporočilo, je informativne narave in je za banko neobvezujoč in ne predstavlja predhodnih informacij po ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji. Skupni znesek plačil, ki ga mora plačati kreditojemalec je seštevek skupnega zneska kredita ter skupnih stroškov kredita.
Odplačilna doba do 240 mesecev za kredite s spremenljivo obrestno mero.
Fiksna obrestna mera z odplačilno dobo do 120 mesecev.
Gotovinski kredit lahko najamejo tudi nekomitenti, menjava banke ni potrebna.
Nizki stroški odobritve kredita.
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

MOTO