#Off-Road

YAMAHA
YFZ450R / SE

Naslednja generacija ATV-jev.
SPECIFIKACIJEPREDSTAVITEV

Off-road

YFZ450R / SE

Resni tekmovalci bodo potrdili, da je Yamahin model YFZ450R jasna izbira pri zmagovalnih voznikih. Odlično vodljiva šasija in izredno odziven agregat s 450 cm3 ga postavljata na vodilno mesto v skupini dirkalnih ATV-jev. Z njim se ne more primerjati noben drug model.

ZAKAJ V NAKUP?

Oklep s posebno obliko daje vozniku dovolj prostora za prenašanje telesne teže ob zavojih ali večjih pospeških. Lahke nastavljive vzmeti pa so odlične za natančno vodljivost!

POSEBNE LASTNOSTI

  • Prvi model ATV v svojem razredu brez drsne sklopke
  • Visokokompresijski agregat za eksplozivne zmogljivosti
  • Lahek nevarjen hibridni okvir iz aluminija

YFZ450R / SE - CENA

MALOPRODAJNA CENA – YFZ450RR: € 10.695,00
MALOPRODAJNA CENA – YFZ450R Special Edition: 10.995,00€

 

MODEL 2018

YFZ450R / SE

Resni tekmovalci bodo potrdili, da je Yamahin model YFZ450R jasna izbira pri zmagovalnih voznikih. Odlično vodljiva šasija in izredno odziven agregat s 450 cm3 ga postavljata na vodilno mesto v skupini dirkalnih ATV-jev. Z njim se ne more primerjati noben drug model.

Tekmovalna drsna sklopka omogoča bolj natančen nadzor nad hitrostjo ob vstopu v zavoje in tako skrajša čas vožnje posameznega kroga - tekmovalni agregat pa zagotavlja izredno odzivnost plina in osupljivo veliko moč pri visokih vrtljajih za popolno mero zmagovalne zmogljivosti.

Oklep s posebno obliko daje vozniku dovolj prostora za prenašanje telesne teže ob zavojih ali večjih pospeških. Lahke nastavljive vzmeti pa so odlične za natančno vodljivost!

Izpostavljene podrobnosti

YFZ450R / SE

> Lažje nastavljiva ročica za plin
> Prvi model ATV v svojem razredu brez drsne sklopke
> Lahke nastavljive vzmeti za natančno vodljivost
> Visokokompresijski agregat za eksplozivne zmogljivosti
> Umerjanje vzmeti se popolnoma ujema z značajem pnevmatik
> Zasnova odmične gredi za veliko moč pri visokih vrtljajih
> Vbrizgavanje goriva (32-bitno) za takojšen odziv
> Lahek nevarjen hibridni okvir iz aluminija
> Aluminijasta nihajna roka z nastavljivo zadnjo vzmetjo
> Dvojne sprednje kolutne zavore, zadnje valovite kolutne zavore
> Zaponke za hitro in enostavno odstranjevanje oklepa
> Prostoren oklep in udobna podložena oblika sedeža

Galerija

YFZ450R / SE

Oblika

YFZ450R / SE

Za hiter odziv ročice plina je model YFZ450R opremljen z loputo za plin Mikuni, velikosti 42 mm, ki vključuje sistem ISC (nadzor hitrosti prostega teka) za enostaven in zanesljiv zagon ter ogrevanje. Ta napreden sistem zagotavlja takojšen zagon in pripomore k zmanjšanju emisij izpušnih plinov.

Model YFZ450R uporablja v svoji konstrukciji okvirja in nihajne roke posebno kombinacijo aluminija in jekla, ta inovativna zasnova s ``hibridno šasijo`` pa zagotavlja zmagovalno kombinacijo nizke teže in vrhunske moči ter odličnega ravnotežja med vožnjo.

Model YFZ450R je prvi ATV v svojem razredu z drsno sklopko, ki je zasnovana tako, da se delno izklopi pri hitrem prestavljanju v nižjo prestavo ob zavojih. Drsna sklopka praktično izniči učinke zaviranja agregata in vozniku omogoča upravljanje hitrosti ob vstopu v zavoje, saj pri tem z zavorami izboljša upravljanje in zmanjša čas vožnje posameznega kroga.

Razpoložljive barve

YFZ450R / SE

Racing Blue

White

Tehnični podatki

Yamaha YFZ450R / SE

Tekmovalni 5-ventilski 4-taktni agregat modela YFZ450R s 450 cm3 zagotavlja kompresijsko razmerje 11,8 : 1 ter zmogljivo odmično gred za takojšnjo odzivnost plina in zmagovalno moč pri visokih vrtljajih. Sistem sesanja zraka omogoča izreden izkoristek goriva, zmanjšane emisije izpušnih plinov in večjo trpežnost.

Prenesite si PDF z vsemi tehničnimi podatki Yamahe YFZ450R.

SPECIFIKACIJE

360°

Yamaha YFZ450R / SE

V pripravi …

VIDEO

Yamaha YFZ450R / SE

V pripravi …

BREZPLAČEN E-VODIČ!

``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
BREZPLAČEN PRENOS

Financiranje

Odplačilna doba do 240 mesecev!

V sodelovanju z banko Sberbank vam ponujamo ugodno in enostavno financiranje nakupa motorja ali dodatne oz. zaščitne opreme. Spodnji kalkulator je striktno informativne narave, baziran na splošnem izračunu spletne strani Sberbank. Za dodatna vprašanja nam pošljite povpraševanje preko gumba, ki se nahaja pod informativnim kalkulatorjem.
*Efektivna obrestna mera ali EOM je letna stopnja, ki odraža dejansko ceno denarja in se izračuna z upoštevanjem pogojev kredita, to je skupnega zneska kredita, roka črpanja, roka vračila, števila mesečnih obveznosti, obrestne mere, stroškov odobritve; njen izračun pa je kot informacija namenjen kreditojemalcu in za izpolnitev zahteve po izračunu EOM v skladu z zakonskimi določbami Zakona o potrošniških kreditih (ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji). Izračun efektivne obrestne mere ali EOM je informativne narave in velja na dan izdelave tega izračuna. Izračun EOM se lahko spremeni, če se spremeni katerakoli predpostavka, ki vpliva na njegov izračun. Informativni izračun je oglasno sporočilo, je informativne narave in je za banko neobvezujoč in ne predstavlja predhodnih informacij po ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji. Skupni znesek plačil, ki ga mora plačati kreditojemalec je seštevek skupnega zneska kredita ter skupnih stroškov kredita.
Odplačilna doba do 240 mesecev za kredite s spremenljivo obrestno mero.
Fiksna obrestna mera z odplačilno dobo do 120 mesecev.
Gotovinski kredit lahko najamejo tudi nekomitenti, menjava banke ni potrebna.
Nizki stroški odobritve kredita.
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

MOTO